Meillä on pojilla ollut Reiman Anders pipot jo jonkun kuukauden käytössä, mutta vasta nyt pakkasten aina vaan jatkuessa muistin tuon alasvedettävän liepeen.

Pojat eivät ensin olleet innostuneita kääntämään kangasta eteen suojaksi, mutta sitten kun huomautin NinjaGo-kansalle, että viritelmähän muistuttaa ninjan huivia, alkoi homma kiinnostaa!

Herra Vihreä ei kokeilun jälkeen innostunut jatkamaan ninjailua, mutta Herra Keltainen on pitänyt suojaa naaman edessä siitä lähtien. Pikku Ninja! Ja hyvä näin, sillä hän on atoopikko ja posket ja leuka helposti rohtuvat näillä pakkasilla. Minusta tuntuu, että iho on ollut nyt parempi, kun naama on ollut suojassa.

Samurai-miekkoja on valitettavasti vain yksi...

Ticketin baggiekin näyttää päällä hyvältä silloin kun ei ole liian iso!

Onko teillä rohtuneita poskia näin pakkasilla?

Terkuin
Miima

Kommentit (12)

3/12 | 

Joo, se olikin kätevä, kun viimein sen muistin! :D Meilläkään ei muut lapset oireile pakkasesta kuin tuo pienin - häntä hölväilen talvisin joka ilta suihkun jälkeen. Itelläni eniten kuivuu kädet ja nenänpää - niitä pyrin huoltamaan, muualta iho saa vähän vaikka hilseilläkin ennen toimenpiteitä :D

5/12 | 

Ihmeen hyvin on tytön naama kestänyt pakkasia vaikka on ulkoiltu tosi pitkiä pätkiä. Minähän olen yrittänyt kiskoa aluskypärämyssyn tytön naamalle suojaksi ja vaikka mitä virityksiä mutta aina ne kiskotaan sivuun että ei kuulemma tarvii :D.

Mietin jopa neulovani sille sellaisen kaulurin joka suojaisi kasvojakin tarvittaessa mutta noinkohan kiskoisi senkin pois. Tuollaienn pikku-Ninja-viritelmäkin olis varmaan ihan EIIIIII.

6/12 | 

Ei meilläkään toi 5veen naama ole reagoinut, vaikka sama määrä ulkoilua kuin pienemmälläkin - erilaiset ihot siis. Eikä Vihreäkään halunnut sitä suojaa sen yhden kerran jälkeen, joten eipä sitten kai tarvitse. Keltaisella on nyt ollut pehmeämpi iho poskissa, joten ehkä toi viritelmä tosiaan suojaa :) Turhaan sä viritelmiä neulot, jos ei ole lapsella halua eikä tarvetta moiselle :D

7/12 | 

Meijän perheen atoopikot, eli kaikki miestä lukuunottamatta selkeästi kärsivät pakkasista. Rasvapurkilla saisi olla useamman kertaa päivässä ja en tiedä riittäisikö sekään. Meidänkin nuorempi saattaisi olla hyvinkin innokas ninjailija.

8/12 | 

Tuntuis auttavan tuo suoja, ei ole ollut niin koppurana posket nyt :) Että kannattaa kokeilla jotain vastaavaa!

9/12 | 

Ihanat ninjat! :)

Reima voisi markkinoida pipoa Ninja-hattuna ;) Meillä isoveikka tykkää pitää kasvosuojaa toisinaan alhaalla ja leikki myös silloin selvästi jotain taistelijaa.

Hieno homma, jos pipo suojaa myös atoopikon kasvoja. Meillä lievästi atooppisella isoveikalla kuivuu lähinnä jalat ja niihin toimii tosi hyvin Ceridal-ihoöljy. Itsellä atopiasta on enää (luojan kiitos) jäljellä vain käsi-ihottuma, joka temppuilee varsinkin talvisaikaan. Kädet halkeilee haavoille herkästi ja kädet rasvassa on taas vaikea tehdä mitään. Mutta tää on mun elämää ja siihen on jo tottunut.

10/12 | 

Voi kääk, on. Päikkyyn laitettu rasva myös mukaan jota kyllä aina laittavat ruoan jälken kun menevät levolle. Kuopuksella kummallisesti pakkasella myös rohtuvat kämmenselät...meillä on suvussa niinkin outo allergia kuin pakkasallergia kai sillä on joku hienokin nimi mutta en nyt tähän hätän se muista...mun broidi on sellainen harvinaisuus...

Laitatko sinä jotain rasvaa pojille kasvoihin aamupv ulkoilun jälkeen...jotain missä ei vettä, Vaseline (?) Mietin että vaikuttaako vesipohjainen rasva kasvoissa sitten taas iltapv ulkoilussa...jäiks.....Vähän mietityttää kun pojilla kotona ja päikyssä Nivea kiekko...ainakin ei ole tullut allerginen reaktio rasvasta (meillä kun voi sellainenkin yks kaks ilmestyä)...

11/12 | 

Joo, varmaan uppoais pikkukansaan markkinointi, jos esiteltäis ninja-hattuna ;)

Tuntuisi tosiaan jelppaavan ettei posket ole niin koppurat! Tuollakin jalat kuivuu helposti, ja erityisesti polvia ja pepun yläosaa saa hölvätä, välillä käsivarsia ja olkapäitä. Mut selvästi parempi iho kuin viime talvena :) Auts, inhaa jos sulla kädet ihan halkeilee :( Mulla ei onneksi ihan niin pahaksi mene, mutta kuivat on.

12/12 | 

Kädethän kuivuu helposti, kun niitä tietty pestään paljon. Mä laitan rasvaa vain illalla (Bevita R kasvoihin) ja saa yön vaikuttaa - just sen takia en halua päivällä laittaa, että jos se ei ole täysin imeytynyt ja sitten jäätää ulkona kahta kovemmin. Ja tuntuu riittävän tämä, ei ole ihan kamalaksi äitynyt, varsinkaan nyt kun olen ulkona tajunnut suojata :)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Sarkasmiin taipuvainen 4 lapsen äiti Miima pyörittää yhden aikuisen voimin lapsiarkea, lohtushoppailee pihisti, sinkkuilee, sisustaa Ikealla, kokeilee keittiössä ja sen sellaista. Niin joo, ja kirjoittaa niistä ja ihan mistä sattuu tänne blogiin.

Seuraa somessa
Facebook

Ota yhteyttä bloggariin
variepasuora@gmail.com

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteyttä Sanoma Lifestylen mediamyyntiin!

Teemat

Hae blogista

Blogiarkisto

2016
2015
2014
2013
2012

Kategoriat

Sisältö jatkuu mainoksen alla