Tapasimme Herra Keltaisen kanssa metsäretkellä siilin, joka ilmeisesti oli talviasunnon rakennuspuuhissa. Ainakin suu oli täynnä kamaa, jota en oleta hänen ravinnokseen käyttävän. Herra Keltainen yritti tarjota hänelle saniaista rakennusmateriaaliksi, mutta ei tainnut kelvata. Uuden puhelimen kamera näyttäisi ottavan ihan ok kuvia - kun vaan osaisi ne siirtää koneelle jotenkin helpommin kuin sähköpostin kautta... Ja sitä paitsi puhelimen näytöllä näyttää värit paljon paremmalta, höh.

Vahteristonemäntää kiinnosti meidän rönttikset, joten tässäpä kuvamateriaalia. Molemmilla Herroilla on siis Lidlin musta-limet fleecelliset kurasetit. Setin hinta oli n. 20e, joten varmasti sen edestä tulee käyttöä. Miinusta annan liian avarasta kaula-aukosta - vaatii kypärämyssyn tai kaulurin niskaa suojaamaan. Muuten ei valittamista.

Tosi kaunis aurinkoinen aamupäivä oli tänään - nyt vaan on pilvet jo kasautuneet ja illemmalla ilmeisesti sataa. Kyllä mä mieluummin sitä aurinkoa kattelisin, joten toivotaan että selkiää taas! Kivaa keskiviikkoa kaikille!

Terkuin
Miima

Kommentit (16)

2/16 | 

Sian mä ne koneelle Sonyn sovelluksen kautta, mutta en ollut riittävän älykäs ymmärtääkseni miten ne saa sieltä photoshoppiin tms :D

6/16 | 

Joo-o, kovasti olin piuhaa laittamassa koneeseen, vaan kun piuhassa samannäköinen kolo kuin koneessakin eikä uloketta :/

8/16 | 

Ihana siili! Tajusin, etten kai ole nähnyt siiliä pariinkymmeneen vuoteen. Paitsi ehkä jonkun raadon tienposkessa. :( Kun olin lapsi, meidän takapihalla asusteli siiliperhe.

Hyvälaatuisia kuvia minun silmään! Mikä puhelin?

10/16 | 

Siili oli hirmu söpönen tuhistaja! Täällä päin niitä näkee aina välillä, mut yleensä ei pääse ihan näin lähituntumaan - kyllä ne kipittää karkuun :D
Sony Experia Z3 compact tuli mulle - oikein hyvältä on vaikuttanut, kun vaan jotenkin saisi tähän koneeseen kiinni, niin olis bueno!

Anonyymi
13/16 | 

Oliskohan se USB host kaapeli, jonka käyttötarkoitusta en tiedä/ymmärrä. Mutta otapa se laturin johto irti siitä laturimötikästä ja voila, sulla on USB johto, jonka voi liittää tietokoneeseen.

14/16 | 

No niin tietysti, blondi mikä blondi :D *tosin voin kai puolustautua sillä, että vanhan puhelimen laturista sitä piuhaa ei saanut rti*

Eli kiitos tästä

15/16 | 

Vähän liian siistit kyllä rönttäkamoiksi minun mielestä, mutta menköön ;) Lidlistä voi kyllä löytää aarteita, jos saattuu paikalle h-hetkellä.

Siilit on kyllä aivan ihania. Meillä näkyi viime kesänä yksi siili. Omassa lapsuudessa siilejä oli paljonkin ja ruokin niitä säännöllisesti. Toivottavasti tuo hienosti kuvattu piikkipallo saa pesänsä valmiiksi ennen talven tuloa, että talvehtiminen onnistuu.

16/16 | 

Hih, vai liian siistit - voin kertoo että ne on aina sen verran kuraiset ettei pääse siistiksi kehumaan :D Lidlin kamppeita olen ennenkin kehunut, ja nyt kun oli kerrankin jotain muuta kuin sinistä, niin pitihän noi ostaa.

Siilit on kyllä hurjan suloisia, kyllä me aika pitkään sitä ihasteltiin, eikä se onneksi kauheesti meitä edes pelännyt :)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Sarkasmiin taipuvainen 4 lapsen äiti Miima pyörittää yhden aikuisen voimin lapsiarkea, lohtushoppailee pihisti, sinkkuilee, sisustaa Ikealla, kokeilee keittiössä ja sen sellaista. Niin joo, ja kirjoittaa niistä ja ihan mistä sattuu tänne blogiin.

Seuraa somessa
Facebook

Ota yhteyttä bloggariin
variepasuora@gmail.com

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteyttä Sanoma Lifestylen mediamyyntiin!

Teemat

Hae blogista

Blogiarkisto

2016
2015
2014
2013
2012

Kategoriat

Sisältö jatkuu mainoksen alla