Pehmentymä, pintahaituva, pesunukka, nukka - jonkun mielestä varmaan samoja asioita, mutta minusta ei! Mielestäni pehmentymä on se, mikä erottaa uuden ja käytetyn, mutta erittäin hyväkuntoisen - eli pinta on hieman pehmennyt, mutta havaittavissa ei kuitenkaan ole sellaista varsinaista pinnasta nousevaa haituvaa, kun katsoo sivusta. Haituva on sitten sitä, mikä näkyy esim. tummissa vaatteissa helpommin, ja kun taitaa kankaan ja katsoo sivusta. Pesunukka on sitä, kun se haituvaa alkaa mennä pieniksi nypylöiksi. Ja varsinainen nukka sitten niitä ihan kunnon palloja.

Kaikilla varmaan on omat määritelmänsä, ja toisen haituva on toisen priimakuntoinen. Mutta aika monia varmaan kiinnostaa, mitkä merkit nukkaantuu ja mitkä ei? Joten ajattelin tehdä pienimuotoisen nukka- ja haituva-vertailun! Tässä ei suinkaan ole mukana kaikki meidän trikoopaidat, vaan halusin ottaa mukaan sellaiset, joita on ehditty jo paljon pestä ja pitää, jotta vertailussa on ylipäätään jotain järkeä!

Mukaan valikoitui 10 paitaa, merkkeinä Villervalla, Maxomorra, Småfolk, Lindex, PompdeLux, Moonkids, Nameit, H.J.O.R.T.H, Nova star ja H&M. Eli aika laidasta laitaan niin hinnaltaan kuin tyyliltään.

Puolet paidoista (5) ovat kovasta pesusta ja käytöstä huolimatta ihan todella hyvässä kunnossa! Melkein voisi sanoa, että hyvä jos pehmentymää on! Katsotaan nämä loistoyksilöt ensin!

H&M perustrikoopaita. Näitä meillä on ollut Herra Ihan-samalla jo vuosikausia! Pinta pysyy siistinä kovassakin käytössä ja kuivausrummun kautta käytettynä - todella hyvä trikoo! Ja nämä on niin edullisia, että voisi kyllä sanoa, että laatu ylittää sen hinnan aika monta kertaa (näitähän saa alesta 3-4 e!). Nyt sitten on pienemmilläkin näitä peruspaitoja iloisisa väreissä muutamat.

Toinen ilmeisesti suht edullinen merkki on Nameit. Meillä on pari lahjaksi saatua paitaa, joiden kuvista en välitä, joten ovat olleet kovassa yöpaita-käytössä. Ihan olen kuivausrummussa kuivattanut vaikkei luvata! Ja edelleen on pinta aivan loistokunnossa ja sileä! Joten ihan huipputrikoo on tälläkin merkillä! Pitää varmaan joskus katsella löytyisikö sieltä äidin silmään kivoja paitoja päiväkäyttöönkin ;)

PompdeLuxin vaatteet ovat ihanan pehmeitä, ja silti pysyvät siisteinä! Tämä ribbitrikoopaita on ollut paljon käytössä, mutta pinnassa ei ole mitään käytönjälkeä! :O Tätä en tosin ole rumpuun laittanut, vaan kuivattanut narulla. Mutta voi suositella ilman muuta - ja nämäkin ovat edullisia, varsinkin kun alesta ostaa (kun Pompilla osaavat alettaa ihan kunnon prosenteilla!).

Perään toinen ribbipaita, eli Moonkidsiä. Tykkään tosi paljon näistä Moonkidsin slimmeistä ribbitrikoopaidoista! Ja näissäkin kangas on todella laadukas - käytettynäkin saa melkeinpä uudenveroisena! Ei ole niin pehmeä kuin Pompdelux, mutta muutoin ei laadullisesti häviä edelliselle! Tämänkin olen narukuivannut.

Viimeisimpänä huipputrikoona H.J.O.R.T.H. Ostin tämän käytettynä, ja itsekin on käytetty jo paljon. Pinta on edelleen todella sileä ja siisti! Kanteissa ei ole mitään käytönjälkiä, itse trikoossa näkyy pientä haituvaa mustilla kohdilla. Mutta siis pientä - menee mielestäni ehdottomasti tuohon loistolaatuiseen kategoriaan.

Sitten niitä mitkä ei ole ihan loistavia, mutta ihan hyviä kuitenkin.

Lindexin autopaita on ehtinyt olla käytössä jo hyvän aikaa. Kantit ovat kuin uudet, itse trikoossa on sellaista pientä pehmentymää tai haituvaista. Tuo lähis näyttää nyt jotenkin valheellisen huonolta... Nuo autot eivät ole tarkkarajaiset, sekö sen tekee? Joka tapauksessa trikoo on varsin siistissä kunnossa!

Småfolkin trikoopaita on siistissä kunnossa myöskin. Pinnassa on ihan hienoista haituvaa, ja se vähän sitten näkyy tummemmissa kohdissa. Myin just yhden Småfolkin paidan, joka minusta oli hieman haalistunut ja pinnassa juuri tälleen hienoinen haituva - niin sain palautteen, että paita on kuin pakasta otettu :O Että näin sitä voidaan katsoa samaa asiaa aika eri tavalla!

Nova starin trikoossa on pientä pehmentymää ja haituvaa. Tässä paidassa niin päin, että trikoo on siistimpi kuin resorit ja kantit, joissa näkyy enemmän käyttö. Mutta siis varsin siisti edelleen, ja ostaisin lisääkin.

Sitten pari, jotka ei ihan pärjää vertailussa muihin.

Maxomorran tähtipaita on jäänyt jo käytöstä tykkänään, kun on niin haalistunut ja kuluneen näköinen. Tätä vähän pelkäsin jo paidan hankkiessani, mutta ostin kuitenkin, kun tykkäsin. Jos paita olisi valkopohjainen, se saattaisi itseasiassa päätyä tuonne hyvien puolelle, koska ei se haituva ole niin mittavaa sivulta katsottuna. Mutta kun pohja on musta, niin se haituva oikein hyppää sieltä esille ja tekee vaikutelmasta kuluneen ja epäsiistin! Maxomorraa meillä on ollut paljonki vuosien mittaan, ja trikoon laatu on vaihdellut ihan huipusta tällaiseen. Harmi ettei voi etukäteen tietää mitä sieltä tulee :(

Viimeisimpänä ja surullisimpana Villervallan raitapaita. Kyllähän tuo trikoo on tässä paidassa huonoimman näköinen näistä vertailuun osallistuneista :(  Haituva on alkanut jo nypylöityäkin, eli pinta vaan huononee pesu pesulta. Ja on iso harmi, koska niin paljon tykkäisin just tästä Villervallan raidasta. Tämä on nyt arki-koti-paita, ei tee mieli mihinkään erikoisempaan menoon enää laittaa.

Villervallan painetut trikoot tuntuu ihan erilaiselta, eikä ainakaan parissa pesussa ole niihin tullut mitään jälkeä (edes pehmentymää), joten toivo elää, että niissä laatu olisi kohdallaan. Kunhan t-paita-kelit kunnolla pääsevät käyntiin, niin tulen raportoimaan siitä vielä!

Jaksoitteko lukea loppuun? :D Löytyikö yllätyksiä, tai samanlaisia kokemuksia? Tai kiinnitättekö ylipäänsä huomiota nukkaantumiseen ja haituvaan?

Terkuin
Miima

Kommentit (42)

1/42 | 

Tämä oli kiva! Meiltä löytyy joitain samoja ja aivan samoja huomioita mielläkin tehty! HM kestää ja kestää, Maxomorra, Villervalla ja Småfolk taas nukkaantuvat pian. Ja Lindex. Ja myös se kuosien haalistuminen ko merkeillä harmittaa jonkin verran :( Småfolkia en viitsi ostaakaan enää, koska minusta se kestää surkean vähän aikaa hyvänä hintaansa nähden. Jokin yökkäri meillä kesti kyllä hyvin. Ja tuo Villervalla. Sillä olisi niin kivoja kuoseja toisinaan, mutta se nukkaantuminen/nyppyyntyminen harmittaa! Kuulemma laatu nyt vähän parantunut, mutta en sitten tiedä. Uutta mallistoahan tuo teidänkin paitanne on :(

2/42 | 

Maxomorrasta meillä on ollut tosiaan ihan täysin haituvatontakin paitaa, joten minun mielikuvani merkistä on edelleen hyvä (ja velourithan ei mene miksikään!). Småfolk on vielä hyvien joukossa, koska meille ei ole tullut niitä susi-yksilöitä, vaan lievää haituvaa, mitä en pidä niin pahana.
Villervallalla näkyy nyt myöskin olevan tätä, että on erilaisia materiaaleja. Raitakankaan trikoo on pehmeää ja näköjään ei kestä siistinä. Mutta tosiaan ne painetut kankaat on ihan eri tuntuisia, eikä parissa pesussa ole tullut mitään jälkiä. Joten ajattelin niitä alesta hankkia lisää, kun vaikuttaa paremmalle kankaalle :D

3/42 | 

Hihi, olen miettinyt samantyyppistä postausta, mutta kiitos, ettei tarvitse :D Samansuuntaisia juttuja on huomattu täälläkin. H&M perustrikoo on hyvää. Meillä lähes kaikki tytön vaatteet kokee kuivausrummun ennenpitkää joko tahattomasti tai tahallisesti ja tuota Moonkidsin ribbipaitaa en kuivuriin suosittele laittamaan. Ei se siellä muuten mene miksikään, mutta kutistuu ihan silmin nähtävästi ja alunperinkin on niukahkoa kokoa. Jny Desing ei mennyt miksikään ensimmäisissä pesuissa ja meillä myös Maxomorran legginsit ovat ainakin pysyneet ihan priimana kuivurista huolimatta...

Ai teilläkin pidetään yöpaitoina niitä äidin mielestä ei niin kivoja paitoja... :D Onhan ne hyvä jotenkin hyödyntää.

4/42 | 

Aika inhottavaa, että oikeastaan ei voi olla varma mistään merkistä. Osa kestää ja osa ei :D Mutta onhan se ihan tosi hyvä juttu, että teillä kuitenkin niin paljon positiivisiakin kokemuksia noista, mitkä taas minä itse olen jo ehkä liiankin surutta "unohtanut" laatunsa vuoksi. Harmi kun niin vähän pääsee hipelöimään ja vertailemaan noita livenä, netistä tilatessa ei oikein koskaan tiedä mitä saa :/

5/42 | 

Joo, laatu heittelee merkkien sisälläkin, mikä on harmillista :( Ite en tiedä osaisinko livenäkään valita sitä loistoyksilöä - minusta sitä ei aina päältä päin näe, miten kangas pesuun suhtautuu :D

6/42 | 

Meilläkin aika moni vaate menee jossain vaiheessa vahingossa kuivuriin, vaikka yritänkin kattoa :D
Joo, yöppäriksi menee ne satunnaiset lahjat, jotka ei ihan kohdilleen satu ;) Harvemmin meille vaatteita lahjaksi tuleekaan, kun lähipiiri kyllä tietää, että olen aika tarkka... :D

7/42 | 

Tosi hyödyllinen ja kiinnostava postaus! Kiitos! Samanlaisia kokemuksia meilläkin. Varsinkin Maxomorran vaihteleva laatu on tullut havaittua. Villervallan kohdalla on enemmän niitä huonoja kokemuksia, mutta kun tykkään niin paljon niistä väreistä ja kuoseista..! H&M:n ja NameItin laatuun oon ollut todella tyytyväinen!

8/42 | 

No hyvä, jos löytyy kiinnostusta :)
Muuten, eipä tullut mainittua, että Villervallan viime kesäiset trikooshortsit on edelleen tosi siistit eikä mitään nukan tyylistäkään ole niissä!!! Että löytyy siltäkin merkiltä tosi hyvääkin!

Anonyymi
9/42 | 

Småfolkilla mielestäni auttaa, jos malttaa pestä pesuohjeen mukaisesti 30 asteessa, 40 asteessa nukkaantuu varmasti, mutta se onkin "ei ohjeen mukaista pesua" - moni ei malta pestä jos on vain vähän 30 asteessa pestäviä. Mutta itsekin vähän tätä pesuohjetta harmittelen, kun tuntuu, että siinä asteessa tahrat eivät lähde niin helposti. Onneksi jätin tuon Maxomorran väliin, jota oli tarkoitus harkita. Name it perusraitapaidat ilman kuvaa on olleet loistavia meillä, niitä taitaa olla mallistossa syksyisin lähinnä.

10/42 | 

Aika saman suuntaisia arvosteluja olisi tullut meikäläiseltä :)
h&m:n paidat pysyy suurin osa hyvinä ja ovat edullisia.
Meiltä löytyy tuo sama Maxomorran tähtipaita ja nukkaista on täälläkin, sekä paita on lörpsähtänyt leveys suunnassa :(
Villervallat uusimmat meillä odottelee vielä kaapisssa uusina käyttöön pääsyä, mutta pahoin pelkään, että niille käy pesussa huonosta :/

Tykkään tälläisistä vertailu postauksista :)

12/42 | 

Olipa hyvä ja hyödyllinen postaus. Samoilla linjoilla merkkien kanssa mennään, mikä yllätti oli Nova Star, meillä niitä käytössä myös melko runsaasti ja ainakin mitä nyt muistan (laiskana en viitsi mennä tarkistamaan) ovat hyvässä kunnossa eli meillä menisivät ekaan kategoriaan. Itse en kyllä juurikaan paitoja kuivausrumpuun laita, joten se voi tietysti vaikuttaa. Eniten merkin sisäistä vaihtelua olen huomannut juurikin Villervallalla, on tosi hyviä ja sitten tosi huonoja.

13/42 | 

Mielenkiintoinen postaus ja hyvät noi sun määritelmäsi noille kuluneisuuden asteille! Ja on tosiaan totta, että jokaisella on omat kriterinsä näille.

Mulla on valitettavasti samanlaisia kokemuksia villervallasta: nukkaantuvat ja haalistuvat. Siksi jätin lopulta ihanan näköisen Villervallan haalarinkin tilaamatta.

14/42 | 

Jeeee! Kiva postaus! Vielä kun sulla olis ollut vertailussa Ej sikke lej niin olis ollut täydellistä :D. Mietin meinaa just niiden trikoon laatua. Niin ja Molo kidsin kanssa :D. Vaativa bloginlukija täällä, hei!

Maxomorraa meilläkin tosiaan on ollut monenlaatuista, viime vuotiset mansikat on kestäneet hyvinä mutta uusin pallo on aika muodoton ja ruma (nyt onneksi tahrainenkin ;)).

Villervallaa oli viime vuonna ja mun mielestä säilyi suht hyvänä, vähän sellaista pehmentymää mutta ei pahasti. Tän vuotiset tuntuukin eriltä, ainakin ne mitä olen päässyt hiplaamaan. Tosin niitä painettuja en ole nähnyt (onks ne hedelmät niitä kans?).

Ja noista h&m:n perustrikoopaidoista tulikin mieleeni että mulla oli pari sellaista yksiväristä jemmattuna alella seuraavassa koossa joka voisi olla jo käytettävä viimeisimmän kasvupyrähdyksen jälkeen ja että mä kaivoin ne jo jemmakaapista mutta en ole nähnyt sen jälkeen... Hmm... Pitäisköhän kysyä puolitoistaveeltä että onko se nähnyt niitä kun kaappiin asti en niitä ehtinyt viedä :D.

15/42 | 

Hyvin samanlaisia kokemuksia löytyy täältäkin (ja ihan sama småfolkin traktoripaita oli meillä :) )
H&M:n ja Moonkidsin koen parhaiksi, Lindexillä laatu vaihtelee. geggamoja vaikuttaisi huippulaadulta myös. Moonkidsin ribbitrikoopaidat ovat ihanimpia, mutta koen ne kotipaidoiksi, kun näyttävät laamapaidoilta, mitä mieltä sä olet?
Småfolk ja Nova star ihan ok, mini rodini samaa luokkaa: pikkasen parempaa hinta-laatu suhdetta kaipailisin, mutta kohtuuden rajoissa menevät.
Villervalla on surullinen pettymys.
Hiljattain kävin name itin liikkeessä ja mikään ei näyttänyt kivalta, edes mun kesämakuuni... :D

16/42 | 

Mielenkiintoinen postaus :). Olin yllättänyt, että Name It pärjäsi noin hyvin vertailussa, sillä mulla on ollut niistä huonojakin kokemuksia. Bodyt ym. pysyivät aikoinaan tosi hyvinä, mutta kun ostin tytölle muutama vuosi takaperin trikoopaitoja, niin niissä laatu ei kyllä ollut mitenkään hyvää. Siksi olenkin boikotoinut kyseistä liikettä. Joitain mekkoja, farkkuja ym. olen uskaltanut ostaa, mutten mitään trikoista. Ehkäpä uskaltaudun kokeileemaan taas, jos laatu onkin parantunut :).

Villervalla oli tosi yllätys! Meillä ei ole paitoja kyseiseltä merkiltä muistaakseni ollutkaan paitsi nyt ostin täksi kesäksi ekaa kertaa niitä. Hitsi, jos ne menee heti huonoksi !!! Canvashousut ovat olleet ihan huippulaadukkaita, eivätkä ole menneet miksikään käytössä ja pesuissa ja luulin sen vuoksi merkin olevan kauttaaltaan ihan laadukas. Takeistakin on vain hyvää sanottavaa.

H&M sen kuin kestää ja kestää meilläkin, paria lirupaitaa lukuunottamatta. Samoin PompdeLux. Mä kiinnitän kyllä tarkasti huomiota tuohon nukka/haituva-asiaan, kun kauppaan vaatteita eteenpäin ja aika samoilla linjoilla olen niistä kanssasi. Nyppyisiä en yleensä laita edes myyntiin. Tuota pehmentymäsanaa en ole oikein ymmärtänyt, mutta kiitos kun valaisit senkin asian :).

17/42 | 

Huippua, että tuo H.J.O.R.T.H:in pärjäisi vertailussa noin hyvin, sillä meille kotiutui juuri sama paita vähän aikaa sitten. Kehitin siitä itselleni pakkomielteen, kun näin sen blogissasi :)))).

18/42 | 

Tää onkin varmaan hyvä pointti! Ite en oikein koskaan pese 30 asteessa, kun niitä on niin vähän, enkä halua ihan paria paitaa kerrallaan pestä (kun meillä on vielä iso 7 kg kone)!

20/42 | 

Harmi tuon Villervallan kanssa :( Mutta mä pidän vielä toivoa yllä niistä painetuista kankaista - luulen että ne on oikeesti parempia =)

21/42 | 

Joo, onhan se Nova star hyvässä kunnossa, mutta kuitenkin havaittavaa haituvaa on (mä olen ihan tosi tarkka syynääjä sitten, tiedoksi) ;) Ja Nova staria en ole myöskään rumpuun laittanut, vaan narulla kuivattanut.

22/42 | 

Juu, mä olen aika tarkka, kun aletaan katsomaan sitä kankaan pintaa (lähinnä silloin, kun myyntiin laitan, en mä niitä arjessa suurennuslasilla tutkaile :D).

Joo, samasta syystä jäi mullakin se Villervallan haalari lopulta kauppaan :( Mutta painettuja paitoja meinasin kuitenkina lesta uskaltaa katsoa :)

23/42 | 

No voi harmi kun nyt jäi vähän vajaaksi tämä vertailu :D Ej sikke lejtä meillä ei olekaan, ja Molon trikoo on niin uusi ettei voi vertailla vielä. Ehkä kesän jälkeen voisin tehdä tällaisen meidän t-paidoista! ;)

Meilläkin Villervallan viime vuotiset trikooshortsit on tosi hyvässä kunnossa, ja t-paidankin myin varsin hyväkuntoisena. Mun mielestä ne hedelmät on myös painettuja (valkoinen sisus).

24/42 | 

Mä en oikein tiedä mikä on laamapaita? :D Mutta ihan ihmisten ilmoilla olen käyttänyt Moonkidsin ribbipaitoja ;) Ei ole minusta sen kummempi kuin muutkaan slim fit paidat!
Ja sama - se mitä olen Nameitiä nähnyt, niin ei ole ihan napannut, harmi :(

25/42 | 

Ahaa, siis Nameitinkin laatu vaihtelee? Mulla ei ole tosiaan kokemusta kuin kahdesta paidasta, ja niissä kyllä laatu on tosi hyvä, ja kestää rummutuksenkin!
Villervallan raitakangas on tuota heikompaa, luulen että muut on parempaa.
Pehmentymänkin voi tietty käsittää monin tavoin (niin kun nyt kaiken muunkin), mutta tämä nyt on minun mielipiteeni asiasta :D

Anonyymi
27/42 | 

Kiva postaus :D
H&M se vaan kestää, tosin niissä kiertää sitten saumat monesti. Meillä siistinä pysynyt myös Snoozy, harmi että niiden kuosit on ei niin kivoja ja mallistot "laihoja". Jemmakaapissa odottaa Villervalla, voi pylly jos onkin ihan kuraa. Maxomorraa myös meillä ollut paljon ja musta ne vanhemmat mallit pysyi siistimpinä kuin viimeisimmät. Mutta tosiaan kankaasta riippuen lyhenevät ja levenevät ärsyttävästi. Velourhousut tosiaan sieltä aivan huiput, canvasitkin menettelee kunhan kiertää kuivausrummun kaukaa.

28/42 | 

Jesh, hyvä ja rehellinen postaus! Kerrohan siitä Molosta sitten tosiaan myöhemmin, mä olen niin monta kertaa meinannut niiden paitoja ostaa, mutta 40€ trikoopaidasta jonka laadusta en ole varma on vaan yksinkertaisesti liikaa. name it on yks meidän lempimerkeistä erityisesti tytöllä! Mä olen sieltä ostanut yleensä mekkoja ja sit viimeisen löytö ollut esikoiselle sellaset hmm... tiedätkö ne farkut mitä henkkamaukassa myydään missä on niinkuin resorit lahkeissa ja vyötäröllä? Name itistä meinaan saa vielä isompiakin kokoja. Ja farkkulegginsit on hyviä (+ edullisia). Mä en taas henkkamaukan trikoista tykkää. Meillä 80% nukkaantuu todella nopeesti ja kutistuu rummyssa kaks kokoa pienemmäksi... Maxomorrasta ollut tähän asti vain hyviä kokemuksia, suurin osa kierrätettynä tullutta ja osa ollut oikeasti ihan uutta vastaavaa!

29/42 | 

Meillä oli joskus joku Snoozy, ja oli kyllä tosi hyvä trikoo! Mutta tosiaan ei oel sitten löytynyt kivoja kuoseja sen jälkeen, harmi :(
Onko teillä jemmassa raitaa vai painettua Villervallalta? Siinä voi olla laatuero, joten älä vielä heitä kirvestä kaivoon ;)

30/42 | 

Joo, palataan Molon trikooseen vaikka syksyllä! Itsekin mielisin pitkähihaisenakin, mutta tietty olisi ensin hyvä vähän käyttää ja pestä enemmän, ja katsoa mitä se siitä tykkää!
Meillä on Nova starin resorifarkut ihan ykkösiä, kun ovat hoikalle niin passelit :) En ole muilta merkeiltä kokeillut, kun ovat näyttäneet liian leveiltä vyötäröltä.
Hassua, että voi olla niin erilaisia kokemuksia - mutta onhan H&Mllä niiiiin paljon vaatetta, että väkisinkin osa on varmaan huonompaa?

31/42 | 

laamapaita on se sellainen ohut ribbipuuvilla aluspaita, joita on ollut mummoilla joskus. :)
Synkkiä pettymyksiä ovat olleet muuten marimekko ja Polarn o pyret. -Ihan karsean huonoa, suorastaan luokatonta laatua olleet sisävaatteet suhteutettuna hintaan... Nyt tosin yksi talvella ostettu popin teeppari vaikuttaisi hyvälle.
Ja mä tykkään just näistä vertailuista. Kivaa tutkailla ja arvioida ja jakaa kokemuksia!

32/42 | 

Ei kun joo, nyt mulla välähti se laamapaita :D Ja ei oo kyllä minusta yhtään laamapaita Moonkidsin ribbi!!!!! :D
Meillä on Marimekolta ollut vaan joku lahjaksi saatu body, ja se oli ihan järjettömän leveä, ja jäi siten tosi vähälle käytölle! Popilta en ole sisävaatetta ostanutkaan, vaan ulkovaatetta jonkun verran.
Ja mä tykkään kans vertailusta, joten kiva, jos joku tykkää munkin tekemänä :D

35/42 | 

Kiva bloggaus:) meillä myös tuo Småfolkin traktoripaita ja se on se, joka palautti mun uskon niihin, että uskallan taas ostaa;D
H&M vaatteet niin hyviä, varsinkin juuri nuo paidat ja bodyt! En tajua, kun toisinaan lukee kommentteja tusinakauppojen vaatteet vastaan merkkivaatteet, niin kyllä meillä on ollu huonoja merkkivaatteita _paljon_ (mä onnistun saada huonot versiot..).

36/42 | 

Juu, ei se hinta todellakaan aina ole laadun tae :( Meillä on ihan rintarinnan halpaa ja kalliimpaa vaatetta - ja välillä tosiaan se halpa vaate rökittää kalliin laadussa ihan mennen tullen...

37/42 | 

Luin loppuun! Täytyy sanoa että en ole merkkejä ja valmistajia vertaillu mut olen huomannu kyllä et toiset pysyy parempina ku toiset vaikka meillä useimmat vaatteista on kierrätysvaatetta. Pitääki joku päivä oikeen ottaa ja tutkia tarkemmin asiaa!

38/42 | 

Käytettynä kun ostaa, niin silloinhan se erityisesti korostuu, mitkä pysyy hyvinä ja mitkä ei! Ja silloin näkee jo päältä, että miten on kestänyt käyttöä ja pesua, toisin kuin uusista vaatteista!

39/42 | 

Mä en uskaltanut ostaa ollenkaan Småfolk paitoja kun ne huutiksessa oli usein tosi nukkaisia. Saatiin joululahjaks yks paita ja se on ollut ahkerassa käytössä mut juurikin pesen 30 asteessa nurinpäin ja nyt vasta näkyy ihan hentoa haituvaa pinnassa mut se olis tullut moneen muuhunkin paitaan eli olisko toi se taika :) Pesen aina siliävät pesulla myöskin ja saman väristen kans.

40/42 | 

Ehkä siinä sitten on joku taika! Mutta en silti taida niin kylmällä alkaa pestä, kun niitä olis niin tosi vähän... kun meillä ei kuitenkaan ihan törkeen näköiseksi ole näinkään mennyt (40 asteessa nurinpäin).

Anonyymi
41/42 | 

Olis kantsinut lukea tää ennen ostoa... Käyttönottopesin kaksi Maxomorran pitkähiaista ja heti pesunukkaa pinnasssa ja napakkuus poissa. Småfolkin pöllöpaidassa eka pesun jälkeen reikä. Taidanpa pysyä kirpparivaatteissa;)
-Eevi

42/42 | 

Mä lopetin Maxomorran ostamisen, eikä ilmeisesti parannuista ole tapahtunut :( Harmi! Småfolkiakaan en enää osta, kun oli useampi huono kokemus peräkkäin :/ Kirpparilla ainakin näkee heti, mikä on kestävää matskua, kun sitä on jo käytetty :)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Sarkasmiin taipuvainen 4 lapsen äiti Miima pyörittää yhden aikuisen voimin lapsiarkea, lohtushoppailee pihisti, sinkkuilee, sisustaa Ikealla, kokeilee keittiössä ja sen sellaista. Niin joo, ja kirjoittaa niistä ja ihan mistä sattuu tänne blogiin.

Seuraa somessa
Facebook

Ota yhteyttä bloggariin
variepasuora@gmail.com

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteyttä Sanoma Lifestylen mediamyyntiin!

Teemat

Hae blogista

Blogiarkisto

2016
2015
2014
2013
2012

Kategoriat

Sisältö jatkuu mainoksen alla