Kävi pieni höyrähdys... Zalando Loungessa on nyt Converse kamppis, ja Conssit alle puoleen hintaan.
 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Tilasin sitten peräti kahdet kiilakorkoiset Converset. Mutta puolustaudun sillä, että postikulujen takia ei kannattanut pelkästään yhtä paria tilata! :D Ja jotenkin nyt kaipasin korkoja, mutta ei liian korkkarimaisia kenkiä. Sopii toivoa, että koko on oikea - googlettelin kyllä kokotaulukot, mutta eihän se aina kerro miten ne kengät jalkaan asettuu.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Lapsille ei löytynyt kokoja niistä väreistä mitä olisin halunnut. Kuten nämä mustat slipit olis ollut 27e.

Zalando Lounge on siis tällainen suljettu shoppailupaikka, jonne tulee päivittäin uusia kampanjoita huippumerkeiltä, ja alet on jopa 75%. Maksu tapahtuu luottokortilla ja postikulut esim. noille kengille oli postipaketin luokkaa. Jos haluat liittyä Zalando Loungeen, niin voit tehdä sen tästä kutsu-linkistäni. Saat 10e tervetuliaiskupongin, ja minä saan saman verran jos kutsumani loungelainen tekee ensimmäisen tilauksen. Ihan kiva lisäale jo valmiiksi mukaviin alennuksiin!

Ootteko tutustuneet Zalando Loungeen, löytyykö kokemusta? Ite liityin joku aika sitten, eikä ole vielä tilauskokemusta, mutta ainakin lupaavat nopeaa toimitusta vrt. esim. Campadreen, mistä kestää aina tosi pitkään toimitus.

Terkuin
Miima

 

 

Kommentit (2)

1/2 | 

Minä käytän aktiivisesti, ja ihan hyvät kokemukset. Toimistusajat on yleensä pitkät, niin kuin tämän tyyppisessä jutussa aina. Mutta palautus hoituu helposti ja paypal maksu on aina turvallinen.
Conssit kun ei vain omaan jalkaan istu, ja lapsillakaan ei kengille ole nyt tarvetta, joten en klikannut edes auki. Lapasesta lähtee muuten aina :D

2/2 | 

Ahaa, onko annetut toimitusajat kuitenkin pitäneet paikkansa? Tuossa kun luvattiin jo 10-16.9 toimitus, niin tosiaan Campadreen verrattuna toi olis tosi nopeeta toimintaa! Kiva kuulla että palautus on helpooa, jos nyt ei olekaan hyvät!

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Sarkasmiin taipuvainen 4 lapsen äiti Miima pyörittää yhden aikuisen voimin lapsiarkea, lohtushoppailee pihisti, sinkkuilee, sisustaa Ikealla, kokeilee keittiössä ja sen sellaista. Niin joo, ja kirjoittaa niistä ja ihan mistä sattuu tänne blogiin.

Seuraa somessa
Facebook

Ota yhteyttä bloggariin
variepasuora@gmail.com

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteyttä Sanoma Lifestylen mediamyyntiin!

Teemat

Hae blogista

Blogiarkisto

2016
2015
2014
2013
2012

Kategoriat

Sisältö jatkuu mainoksen alla