Pitkään haaveilin Marimekon trikoisista Tasaraita-pussilakanoista, mutta pihiys esti ostoaikeet. Että maksaisin päälle satasen kankaanpalasta, jossa pari suoraa saumaa?  Jälleen kerran köyhän naisen design-tavaratalo Ikea pelasti tilanteen! Sieltä löytyi talvella huokeampi vaihtoehto, ja väritkin sopivat passelisti (eli musta-valkoista tietenkin - toinen vaihtoehto oli valko-harmaa). Muita lakanoita en olekaan sen koommin käyttänyt! Ne ON pehmeät ja ihanat nukkua! Ihmettelin sitten mielessäni, että miksei missään ole trikoisia aluslakanoita?? Ja kuinkas ollakaan - toinen köyhän naisen ystävä - Lidl mainosti taannoin trikoolakanoita! Valitettavasti värivaihtoehtoja ei ollut kivoja, turkoositkin oli loppu, joten sain tyytyä pinkkeihin. Mutta nyt on kaikinpuolin pehmoista nukkua! 

P.S. Ostin Lidlistä myös sellaisen miehenkorvikkeen... eli vartalotyynyn, jota voin halia. Mihinkäs mä enää miestä tarviinkaan?

Onko teillä trikoolakanoita?

Terkuin

Miima

Kommentit (2)

sinii
1/2 | 

On, Casa merkkiset trikoolakanat Stockmannilta. Talvella kivat, mutta kesällä liian kuumat. Minä investoin Marimekon tasaraitapussilakanoihin, ne on aivan ihanat! Ostin nuo ikean versiot myös, mutta menivät ekassa pesussa aivan vinksin vonksin eli saumat kiertää tosi pahasti. Mutta onhan ne pehmoset :)

Miima Väri-epä-suora
Liittynyt29.9.2015

Ai kuumat kesällä, hmm, itse en ole osannut ajatella, että lämpö-ominaisuuksissa olisi eroja, ohuethan nuo kuitenkin on. Mulla ei ehkä ole pussilakanat koskaan niin suorassa, että ehtisin huomaamaan saumojen suoruudet :D En siis ole havainnut tuota ongelmaa, mutta voi tosiaan olla, ettei ne vaan ole missään vaiheessa niin suorana - koneesta kuivuriin ja sieltä suoraan (mut ei ehkä suorina) sänkyyn :)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Sarkasmiin taipuvainen 4 lapsen äiti Miima pyörittää yhden aikuisen voimin lapsiarkea, lohtushoppailee pihisti, sinkkuilee, sisustaa Ikealla, kokeilee keittiössä ja sen sellaista. Niin joo, ja kirjoittaa niistä ja ihan mistä sattuu tänne blogiin.

Seuraa somessa
Facebook

Ota yhteyttä bloggariin
variepasuora@gmail.com

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteyttä Sanoma Lifestylen mediamyyntiin!

Teemat

Hae blogista

Blogiarkisto

2016
2015
2014
2013
2012

Kategoriat

Sisältö jatkuu mainoksen alla