No nyt se on koettu meilläkin - tuliterässä ulkovaatteessa viilto :/ Mikä hitto on noin terävä, että rikkoo tuollaisen vahvan kankaan??? Noh, ei auta - nyt niitä paikkausvinkkejä kehiin! Pakkohan tuolle jotain on tehdä ettei hajoa vielä enemmän!

Onko teillä tullut uusiin vaatteisiin tällaisia?

Terkuin
Miima

Kommentit (36)

1/36 | 

Jaa-ah. Mä ehkä yrittäisin ujuttaa silitettävän liimapaikan tuonne nurjalle puolelle tuosta aukosta? Vaikea näin kuvasta sanoa että onnistuisko. Mutta siis liimapuoli ulospäin saattaisi saada suht siistin näköiseksi vielä.

On muuten täytynyt olla joku tosi terävä että tuo kangas noin on mennyt rikki :O. Onneksi poika sisällä on ihan kunnossa (oletan) :).

2/36 | 

Auts. Otan osaa, kurja juttu :/ Onko tuo Ticket? Näyttää siltä. Pitäisi olla vielä erityisen vahva kangas. Joku terävä esine on selvästi tehnyt tuon viillon.

Meillä ei ole (koputtaa huolella puuta) uudet ulkovaatteet reikiintyneet, mutta koko talven tehokäytössä olemme kyllä saaneet polvia kulumaan puhki. Olen paikannut liimattavalla ja itse sopivaan muotoon leikattavalla, vedenpitävällä nailonpaikalla. Sain sitä Reimalta. Varmasti myytävänä isommissa kaupoissa "lankaosastolla". Muista ulkovaatteiden paikkailuista minulla ei ole toistaiseksi kokemusta. Joku ompelija voisi ehkä auttaa tarvittaessa?

3/36 | 

Siinä on ehkä sentti jos sitäkään että on läpi tuo viilto, muu osa on vaan pintaa raapinut - onko se miten jäykkää se liimapaikka? Olis kyllä miljoonasti siistimpi saada paikka alle kuin päälle.

Sitähän mä tässä ihmettelen, että mikä on voinut olla noin terävä! Oliskohan, kun mummolassa kaatoivat puun ja nää sitten kiipeili siellä pöllien päällä, niin olisiko voinut joku oksa olla niin ottava - en tiedä, muutakaan en keksi.

4/36 | 

Joo ticket. No pitkällehän me päästiin ilman tällaisia tuhoja - neljännen lapsen viidennelle vuodelle - että pitää kai olla hyvillään siitä :D Saas nähdä mistä mä löytäisin täältä minkäänlaista paikkaa!

5/36 | 

Meillä tuli melkein heti Reiman uuteen vk-haalariin viilto, tosin se ei ole tec. Vaikuttaako se tec muuten muuhun kuin siihen vedenpitävyyteen vai onkohan se kangaskin silloin jotenkin heikompaa. Ei kovin vakuuttanut kun käyttäjänä yksivuotias ja haalari alle kuukauden käytöllä kamalan näköinen :/ Toki lapsi konttaa sillä mutta tuntuis että ei tuo ruohikossa pääasiassa konttaaminen ole meillä muiden merkkien haalareita noin kuluttanut.

6/36 | 

Kyllä sen voisi saada sinne ujutettua pienestäkin aukosta, ei se niin jäykkää ole etteikö taipuisi aukosta. Kokeilisin ainakin!

Just kehuin mummalle meidän Ticketiä kun se kestää mitä vaan ja heti todistit muuta. Tuo on kyllä poikkeustapaus että on ollut jotain noin terävää.

Anonyymi
7/36 | 

Ne nylonpaikat on hyviä. Myydään Cittareissa ja Prismoissa ainakin ja niitä on useampaakin väriä. Meillä reikiä on tullut yhdelle lapsoselle teidänkin edestä. Liukumäki? Siis semmonen metallinen tai muu puistohärveli?
T: Nitta

9/36 | 

Eikä, onpa kurjaa, jos on muutenkin mennyt haalari pahan näköiseksi! :( Ei tuon hintaluokan haalarien pitäisi olla kertakäyttökamaa!

10/36 | 

entäs KUMISAAPPAAT KOULUSSA. ekaluokkalainen sanoi, että puki niitä jalkaan (tretornin ettei edes halpissaappaat jos merkkaa jtn..) ja osui johonkin teräsää ja nilkan luota viillot kummassakin saappaassa samoilla kohdilla.
toppahousuja ekaluokkalainen viimetalvena rikkoi kolmet, viiskymppiset vaan vilisee silmissä ;) tänvuoden loppusummaa sitten odotellessa, kun on kaksi koululaista. taidan alkaa haalia kirppikseltäkin ja kaikilla alekupongeilla niitä..

11/36 | 

Aattelin nyt ensin koittaa saanko sellaisen liimapaikan sujutettua tuonne alle - olisi niiiiin paljon siistimpi kuin päälle liimattava! En nyt keksi meidän lähipuistoistakaan mitään sellaista terävää, jäänee arvoitukseksi tämä.

12/36 | 

Oho, siis ihan läpiviillotko kumppareissa? :O Meilläkin neiti nelosluokkalainen saa kyllä kulutettua ulkovaatteet loppuun, mut yleensä ne on siis ihan kulumajälkiä eikä viiltoja tms. Mitään kovin kallista en ole hälle enää ostanutkaan hetkeen ;)

Anonyymi
13/36 | 

Pienestä viillosta kun yrittää liimapaikkaa saada sisäpuolelle, on tulos todennäköisesti melkoinen ruttu. Suosittelisin aukomaan vuorin sivusta pikku matkalta ja sitä kautta paikka sisään, siistimpää jälkeä tulee. :)

Anonyymi
17/36 | 

Meillä oli päiväkodissa tullut 5cm läpi viilto kumisaappaisiin.. Hieman ihmettelin kyllä asiaa, päikyssä on pieni kivikkoinen metsikkö niin olisko siellä johonkin kiveen viiltänyt. Mutta saappaiden ostoon jouduttiin.. :/

18/36 | 

Meillä on esikoinen saanut muutamaankin ulkovaatteeseen viillon. Olen liimannut paikkakankaan viillon sisäpuolelle kontaktiliimalla. on pysynyt hyvin ja on myös vedenpitävä. :)

21/36 | 

Oon joskus lukenutkin että liimaamalla on tullut myös siistiä jälkeä! Pitää nyt katsoa miten tuota korjaa, etsiä ensin sitä paikkamateriaalia!

Anonyymi
23/36 | 

Mä tekisin niin, että ensin paikkaa sisälle (esim. sitä jolla liimataan saumat vedenpitäviksi) ja sitten liimattava heijastinkangaspala päälle eli niin, että näyttää siltä, että siinä on aina semmoinen ollutkin, esim kolmion. Polvien kohdalla olen liimannut nauhan saumasta saumaan. *mk*

24/36 | 

Joo! Unohtu taas keväällä. Mutta jos tekis täsmäiskun nyt vaikka jesperjunioriin ja oottelis kärppänä kun h&mn ale alkaa kohtapuolin.

25/36 | 

SItä minäkin mietin, mutta on tuossa melkein haarassa, että taitaa olla sellainen kohta, missä äkkiä alkaisi repsottaa sellainen heijastinpaikka :/

26/36 | 

Saa nähdä pääseekö ne meillä käyttöön ollenkaan, kun neiti on nyt kieltäytynyt niistä molemmilla kerroilla kun on tässä tänä syksyn' lunta tullut - on kuulemma liian leveät lahkeet, huoh... Nyt se sitten alkoi! On meillä aika pitkälle päästykin, että on pukenut mukisematta kaiken mitä äiti on eteen tuonut.

Anonyymi
27/36 | 

Minä silittäisin siitä paikan jota laitetaan saumoihin että saadaan vedenpitävät saumat. se on läpinäkyvää ja ainakin meillä on toiminut. Tilasin joko kangastukusta tai kestovaippakaupasta.

28/36 | 

Onkohan tuo samaa vai eriä tavaraa kuin L-E:n ehdottama silitettävä liimapaikka? En oo vielä ehtinyt perehtyä tähän asiaan...

Anonyymi
29/36 | 

Ratkotaan vuoren sauma auki. Marketista ostetaan paikka, missä liima nurjalla puolella (3-4e kpl erivärisiä). Leikataan paikasta sopiva, pyöristetään kulmat. Irrotetaan paikasta paperi ja teipataan paikoilleen nurjalle puolelle. Sitten silitetään parilla pisteellä tai vaikka harson läpi, pysyy paremmin kiinni, kun silitetään liimauksen jälkeen. Vuoren aukko ommellaan kiinni ja avot reikää ei huomaa ollenkaan. Juuri paikkasin tällä ohjeella haalarin. -Tia

30/36 | 

Jep - kun sais orientoiduttua ja etsittyä sitä paikkaa, niin sitten tekisin noin, tai jos mahdollista, niin ujuttaisin reiästä välttäen näin vuorin ratkomisen.

Anonyymi
31/36 | 

Action saumausteippi 5m alle 4€ kangastukku myy. Siitä vaan leikkaa palan ja silittää kiinni. Kannattaa muistaa laittaa edin leivinpaperi teipin ja silitysraudan väliin ni ei jää teippi raudan pohjaan

36/36 | 

Juu toki kerron, jos joskus sinne asti pääsen :D Sen verran olen saanut aikaiseksi, että katsoin että vaate kieltää silittämisen, joten miten siihen sitten silitettäviä paikkoja laittaa???

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Sarkasmiin taipuvainen 4 lapsen äiti Miima pyörittää yhden aikuisen voimin lapsiarkea, lohtushoppailee pihisti, sinkkuilee, sisustaa Ikealla, kokeilee keittiössä ja sen sellaista. Niin joo, ja kirjoittaa niistä ja ihan mistä sattuu tänne blogiin.

Seuraa somessa
Facebook

Ota yhteyttä bloggariin
variepasuora@gmail.com

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteyttä Sanoma Lifestylen mediamyyntiin!

Teemat

Hae blogista

Blogiarkisto

2016
2015
2014
2013
2012

Kategoriat

Sisältö jatkuu mainoksen alla