Tätä on odotettu! Liikennepuisto on jälleen auki! Ei haittaa hellekään - pojat jaksaa kyllä polkea! Äitiä kyllä vähän järkyttää isompien lasten ylinopeus ja holtiton ohittelu! Ja jonottaminen sitten on vähän tylsempää...

Kehuin jo viime kesänä, ja kiittelen edelleen. Reiman Angry birds t-paidat tuntuu ihan tavalliselta trikoolta, mutta niissä on UV-suoja 40+! On niiiiin paljon helpompaa kun ei tarvitse sitä aurinkorasvaa läträtä nin kamalasti, sillä paita todellakin suojaa. Todisteena siitä oli pojilla viime syksynä nakuna ihan valkoinen paidan kuva kropassa!

Paidat Reima, shortsit Blaa, hatut Villervalla, kengät Crocs

Onneksi löysin syksyllä alesta toisetkin paidat, ja nyt on helteillä käytetty näitä vuorotellen. Ja ostan kyllä lisää jemmaan jos alesta löytyy tämän vuoden paitoja! Kaikissa kuvissa on Blaan shortsit, joita ostin alesta (kantsii muuten seurata blogin facea, linkittelen sinne aletärppejä). Näissä vihreät ja keltaiset on normimitoitusta, noin pituutta vastaava koko pysyy ok jalassa hoikallakin, mut varmasti mahtuu vähän rotevammallekin. Nuo punaiset on tosi niukat - Herra Keltaisen keltaiset shortsit on kokoa 104 ja punaiset 110, ja silti punaiset on vyötäröltä useamman sentin kapeammat, ja myös joustavat huonommin (leveä kuminauha), joten olisi melkein 116 voinut ottaa.

Onko teillä suosikkeja lasten hellevarustukseksi?

Terkuin
Miima

Kommentit (14)

Anonyymi
1/14 | 

Eikö teillä riitä tavallinen trikoopaita aurinkosuojaksi? Meillä kyllä "valkoinen" paita jää ihan tavallisilla paidoilla ja kyllä aurinkoa saa saada, kunhan ei vaan pala :) Täytyyhän tuossakin kädet ja kasvot rasvata.

3/14 | 

Tavallisen t-paidan UV-suoja on noin 5, joten pahimmalla porotuksella se ei mielestäni riitä. Olkapäät, niska ja rinta ovat minusta herkimmin palavat alueet ja siksi on kiva että ne on suojassa UV-paidan alla. Käsivarsille voiteen sipaisu on tosi paljon nopeampaa kuin koko kropan käsittely, eikä ne ole niin herkät palamaan muutenkaan.

Anonyymi
5/14 | 

Oli pakko googlettaa tätä asiaa. Löytyi heti Ylen uutinen, jossa on näin: "Suomen Syöpäyhdistyksen viestintäpäällikkö Satu Lipponen ei täysin niele markkinointilauseita.
- Ihan ohut puuvillapaitakin suodattaa noin 90 prosenttia UV-säteistä."
Lisäksi uutisessa mainitaan että suoja heikkenee UV-vaatteissa noin kymmenen pesun jälkeen ja se suojahan on siihen saatu kemikaaleilla.

Meilläkin UV-suojalla varustettua uikkaria löytyy, mutta eivät siis ole mitenkään välttämättömiä.

6/14 | 

Hesarin jutusta bongasin tuon upf 5 tavalliselle t-paidalle. Reiman paidoissa ei ole kemiallinen kuluva suojaus, vaan se on kudottu sinne tekstiiliin eikä lähde pesuissa pois. En toki ole väittänyt että olisivat välttämättömiä, sanoin vaan että koen ne elämää helpottavina asioina kun ei tarvitse huolehtia ihon palamisesta.

Anonyymi
7/14 | 

Liikennepuistot ja reiman angry-paidat on molemmat hyviä. Lähinnä pidän noista reiman paidoista teknisten ominaisuuksien takia. Ovat kevyet ja viileät, eivät samalla tavalla ime kosteutta kuin peruspuuvillapaita. Vähän kuin urheiluvaatteita.

-T-

8/14 | 

Meillä käytetään Fransilla mielellään noita UV-suojavaatteita. Poika kun on niin vaalea, ja tulee vielä helposti aurinkoihottumaa, niin tavallinen paita ei siihen riitä suojaamaan. Sama juttu on äidillä, huonot auringonotto-geenit siis :)

Ainoa ongelma on, että kesähelteillä meidän pojilla ei meinaa pysyä mitkään vaatteet päällä. Ihan mieluiten oltaisiin ilman mitään paitaa! :)

10/14 | 

Aurinkoihottuma on inhottavaa :( Onneksi on olemassa vaatteita jotka suojaa :) Toki hankalampi jos ne vaatteet ei pysy päällä :D

11/14 | 

nuo uv-paidat on varmasti ok lapsella ainakin, jos palaa herkästi. Itse ajattelen kuitenkin että tavallinen paita riittää. Ja sitten aurinkorasvaa totta kai esim käsivarsiin :) hattu pitää kyllä aina olla ja mielellään myös aurinkolasit jos oikein porottaa!

12/14 | 

Juu hattu on ihan ehdoton ja aurinkolasitkin suositeltavat! Yleensä noi onneksi pitää aurinkolasejakin mielellään :)

13/14 | 

Onpas mukavan näköinen kurvailupaikka! :) Varmasti pikkumiesten (ja miksei -naistenkin) mieleen.

Meillä oli viime kesänä punaiset Reiman Angry paidat ja tälle kesälle tuli jemmattua mustat (valkoinen olisi ollut viisaampi auringossa...) ja isoveikalle lisäksi vihreä. Meillä paidat on hankittu lähinnä kosteudensiirto-ominaisuuksien vuoksi, mutta uv-suoja on aina plussaa. Olen tyytyväinen paitojen laatuun: pysyvät jotenkin paremmin kuosissaan kuin monet muut t-paidat. Lapset rakastavat kuva-aihetta, mikä ei liene yllätys ;)

En ole tiennytkään, että tavallisella t-paidalla on noin huono uv-suoja!

14/14 | 

Juu, kyllä siellä tyttöjäkin näkyy ajelemassa! :) Noissa paidoissa ei tosiaan hikoile yhtä paljon kuin tavallisessa puuvillapaidassa, ja laatuun olen ollut myös tyytyväinen, ei ole nukkaa ja muoto on pysynyt kovasta käytöstä huolimatta. Ja kuva-aihe on tosiaan in. Ilmeisesti riippuu lähteestä minkä verran se tavallinen t-paita suojaa...

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Sarkasmiin taipuvainen 4 lapsen äiti Miima pyörittää yhden aikuisen voimin lapsiarkea, lohtushoppailee pihisti, sinkkuilee, sisustaa Ikealla, kokeilee keittiössä ja sen sellaista. Niin joo, ja kirjoittaa niistä ja ihan mistä sattuu tänne blogiin.

Seuraa somessa
Facebook

Ota yhteyttä bloggariin
variepasuora@gmail.com

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteyttä Sanoma Lifestylen mediamyyntiin!

Teemat

Hae blogista

Blogiarkisto

2016
2015
2014
2013
2012

Kategoriat

Sisältö jatkuu mainoksen alla