Pallot ja raidat taitaa olla mun ikisuosikkeja mitä kuoseihin tulee. Palloja ei ole kauheesti viime aikoina näkynyt, joten nyt kun Metsolalla näkyi, ja vielä froteisena, niin tilasin äkkiä pois! Ja samalla myös alennetun trikoisen pallopaidan. Ja myös Name itin farkkukuosisen collegehupparin huimaan 11 euron hintaan. Shoppailu on maittanut viime aikoina muutenkin, pitäisi tyhjennellä vaatekaappeja vanhoista...

Onkos teillä shoppailuttanut?

Terkuin
Miima

Kommentit (10)

1/10 | 

Olisi shoppailuttanut, mutta ei tietenkään löytynyt just mun kokoa. Olisin mielelläni kotiuttanut metsolan oranssin vesipisaratunikan, mutta jäi nyt saamatta kun en heti tilannut kun sen huomasin :(

3/10 | 

Arvasin, että innostut Metsolan uusista froteisista! :D Ja makeita ovatkin!

Täällä on nyt shoppailut shoppailtu hetkeksi. Pitäis tosiaan saada raivattua vanhaa pois välillä.... Mutta, kun ei pysty keskittyyn sellaiseen :D

4/10 | 

Voi, ihanat pallot!

Enpä huomannutkaan, että siellä on tuota keltaistakin palloa alessa. Winter Dotsin joudun kyllä varmaan tilaamaan - ja siitä on luojan kiitos vielä kokojakin jäljellä (vähän jo säikähdin tuota yllä olevaa kommenttia, että pisarasta on jo koot vähissä!).

Meillä ei pallot kelpaa enää kuin tälle 4 veelle ja saa nähdä, kuinka kauan hänellekään :/ Omaa silmääni pallot ja raidat tunnetusti miellyttävät kovin. Onneksi voin ostaa niitä aina itselleni ;)

Aika hiljaista on ollut mun aleshoppailu viime kesään verrattuna, kun tänä kesänä ei ole töitä. Jotain kuitenkin: Reimalta tuli juuri paketti ja huomenna saan hakea oman Sievin sandaalipakettini :)

5/10 | 

Siin oli joku hyvä alennus, huomasin vasta tänään kun meinasin tilailla. Ihmettelin jo aiemmin et miten se oli niin halpa, mut ei järki sanonut et tilaa heti. Mut säästinpä nekin rahat :)

6/10 | 

Eipä siellä tainnut muuta olla kuin tuo pallo, mutta kun sitä kivaa froteeta ei nykyisin löydy niin piti nyt toimia samantien.

Mun pitäis kai jo vähän rajoittaa taas tätä shoppailua, mutta puolustaudun sillä, että pitkään oli tosi vähissä shoppailut ;D Mun pitäis omasta kaapista perata aika läjä pois sellaisia mitä en käytä, mutta mihin hittoon niitä... missähän menis vaatepaketit kaupaksi - yksitellen en tosiaan jaksa ruveta???

7/10 | 

Pallot on ihania! :) En tiedä onko tuota trikoopalloa vielä, kun alet on jo puoleen hintaan. Meillä varmaan 7-veellekin kelpais pallot, mutta en täydellä hintaa viitsinyt ostaa kuin pienimmälle...

Työt kyllä auttaisivat shoppailuakin... Kiva että olet jotain saanut itsellesikin - se on aina tarpeen!!!

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Sarkasmiin taipuvainen 4 lapsen äiti Miima pyörittää yhden aikuisen voimin lapsiarkea, lohtushoppailee pihisti, sinkkuilee, sisustaa Ikealla, kokeilee keittiössä ja sen sellaista. Niin joo, ja kirjoittaa niistä ja ihan mistä sattuu tänne blogiin.

Seuraa somessa
Facebook

Ota yhteyttä bloggariin
variepasuora@gmail.com

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteyttä Sanoma Lifestylen mediamyyntiin!

Teemat

Hae blogista

Blogiarkisto

2016
2015
2014
2013
2012

Kategoriat

Sisältö jatkuu mainoksen alla