Olen lähdössä huomenna Pariisiin, jei! Vielä hetki sitten sinne povattiin aurinkoisia +22 asteen päiviä, mutta nyt on joku kääntänyt hanat päälle sääkartoilla! Voi räkä! Olin valmistautunut pakkaamaan mekkoja ja muuta kivaa, mutta mitäs nyt sitten? Goretexiä? Farkkuja? Jos kunnolla sataa, niin käytän mieluiten kumppareita, mutta en kai mä niitä nyt matkalaukkuun ala survomaan! Olen vähän sokerista, joten kyllä tuo sääennuste vähän ottaa päähän. Mitä sinä pakkaisit tällaiselle säälle?

Tällä kertaa olisi tarkoitus käydä myös Disneylandissa, ja tuota varmaan eniten odotan reissulta - sen verran lapsellinen Disney-fani olen! Lapset ei siis ole lähdössä mukaan, mutta eiköhän sieltä löydy heille jotain kivaa tuliaista! Haluatteko kuvajutun Pariisin Disneylandista sitten kun kotiudun?

Nyt siis tulee pieni blogi-hiljaisuus, sillä konetta en ota mukaan, enkä ole saanut blogia toimimaan mobiilissa. Sunnuntaina sitten taas kotona! Kivaa viikkoa kaikille!

Terkuin

Miima

Niin ja ke-su jätetyt kommentit näkyy sitten vasta su, jos en sitä ennen pääse vilkuilemaan, että älkää ihmetelkö (mutta kommentoikaa silti!) :)

Kommentit (0)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Sarkasmiin taipuvainen 4 lapsen äiti Miima pyörittää yhden aikuisen voimin lapsiarkea, lohtushoppailee pihisti, sinkkuilee, sisustaa Ikealla, kokeilee keittiössä ja sen sellaista. Niin joo, ja kirjoittaa niistä ja ihan mistä sattuu tänne blogiin.

Seuraa somessa
Facebook

Ota yhteyttä bloggariin
variepasuora@gmail.com

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteyttä Sanoma Lifestylen mediamyyntiin!

Teemat

Hae blogista

Blogiarkisto

2016
2015
2014
2013
2012

Kategoriat

Sisältö jatkuu mainoksen alla