Vähän olen aloitellut pakkaamaan kamoja - toivon mukaan torstaina pääsisin jo aloittelemaan muuttoa! Onneksi matka on lyhyt, vain muutama sata metriä, joten tavaroita ei tarvitse niin nökönuukasti pakata. Eikä ole pakko kaikkea roudata kerrallaan, vaan voin muutella myös pienemmissä erissä, jos siltä tuntuu.

Eli nyt voi olla vähän hiljaisempi jakso blogissa hetken aikaa, mutta kunhan saan uutta kotia kuntoon, niin pääsette kurkistamaan sisustusjuttuja :)

Terkuin
Miima

Niin, ja odotan ihan kauheesti, että pääsen tästä omaan kotiin!!!!! Niin iloinen!!! :)

Kommentit (34)

1/34 | 

Tsemppiä! Katse siis tiukasti eteenpäin ja myötätuuleen :)

Mä luulen, että mun olis kans aika alkaa vähän ajatella sisustusjuttuja. Tulen varmasti saamaan hyviä vinkkejä sun sisustusideoista :)

3/34 | 

Kiitos, hyvältä tuntuu päästä omille!! Katotaan nyt millaista tulee tuosta sisustuksesta, löytyykö kaikki jutut mitä olen ajatellut (ku ei kaikkea ole vielä haalatu edes) :)

11/34 | 

Oij, jännittävää, hykerryttävää: nyt se alkaa, Miiman uusi elämä! Onnea matkaan= intoa muuttopuuhiin!

12/34 | 

Niinpä!! :D Ihan hassua, että se on jännittävää ja hauskaa ja kaikkea - vaikka ihan perusarkeahan tuo lasten kanssa tulee olemaan :D
Kiitos!!!

13/34 | 

Tuun heti tupareihin! Eiku... kuinkas kaukana sää sijaitsitkaan. Pääsiskö junalla? Mä kun en oikein voi talviautoillakaan kun en näe tietä ja sitten on vielä toi hämäräsokeus :D.

Nytpähän sitten tulee käytyä läpi että mitä kaikkea kannattaa mukanaan raahata, se on oikeastaan muutossa kaikista kivointa. Sen takia voisikin taas muuttaa ja eihän sitä tiedä josko tästä ihan oikeasti tulee lähtö piankin kun tää asuntohan on myynnissä.

Onnea uuteen... kaikkeen!

15/34 | 

No niin eikun vaan kuule! Ihan perille ei pääse junalla, mutta jos Kuopioon tuut, niin eiköhän toi Sis sut kuljeta perille ;D

Jep, kyllä varmaan lähtee taas turhaa tavaraa poistoon ihan urakalla... mitäpä niitä mukana kuljettelemaan, jos ei ole käyttöä!

Kiitos!!

18/34 | 

Tsemppiä täältäkin:)! Muuttaminen on kivaa, kun saa asetella kaikki uusille paikoilleen, mutta siltikin niin raskasta!

21/34 | 

No niin, nyt se alkaa...tsemiä pakkaukseen ja muuttoon. "väliaikaelämä" on kohta takanapäin ja alkaa se uus "perusarki" =)

Voi tuommoinen supersiivous tavaroihin vois olla poikaa täälläkin päässä...muutossa jää aina kaikki ylimääräinen pois...

24/34 | 

Oi ihanaa, nyt sitten pääsetkin toteuttamaan kaikkia ihania sisustusjuttuja :) Tsemppiä muuttopuuhiin, tuollasta lyhyen matkan muuttoa on kyllä sinällään kiva tehdä, kun ei tarvitse kaikkea kerralla saada autoon mahtumaan :)

25/34 | 

Joo, tuntuu että elämä on ollut vähän pausella, ja on niin kiva päästä painamaan sitä playta ;D Kiitos tsempeistä!! Mä luulen, että mulla käy melkoinen karsinta esim. vaatekaapissa taas, ja muussakin romussa...

32/34 | 

Voi kiitos :) Ihana päästä omilleen! Tosin en tiedä tuliko uusia mutkia, kun vuokranantajan piti tänään soitella luovutuksesta yms, mutta ei ole kuulunut mitään :/
Teille voisi kans olla helpompaa muuttaa uusiin ympyröihin... toivottavasti teillä arki kuitenkin rullaa hyvin! :)

33/34 | 

Voiii, minä pitkän tovin jälkeen pääsin lukemaan tänne ja tämmöiseen uutiseen törmäsin. En voi kuin toivottaa myötätuulia uuteen eloon ja rutistustsempit! Ja varmasti ilman turhaa painolastia arkikin sujuu paljon paremmin. Ihan varmasti.

34/34 | 

Kiitoskiitos :) Tänään jo ekoja kamoja purin ja huomenna menen jo yöksi uuteen kotiin :) Ja odotan jo kovin, näytti niin minulta siellä!! :D

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Sarkasmiin taipuvainen 4 lapsen äiti Miima pyörittää yhden aikuisen voimin lapsiarkea, lohtushoppailee pihisti, sinkkuilee, sisustaa Ikealla, kokeilee keittiössä ja sen sellaista. Niin joo, ja kirjoittaa niistä ja ihan mistä sattuu tänne blogiin.

Seuraa somessa
Facebook

Ota yhteyttä bloggariin
variepasuora@gmail.com

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteyttä Sanoma Lifestylen mediamyyntiin!

Teemat

Hae blogista

Blogiarkisto

2016
2015
2014
2013
2012

Kategoriat

Sisältö jatkuu mainoksen alla