Taisin jokunen postaus takaperin haaveilla valkoisista Reiman Sunproof lippiksistä pienille pojille, ja harmittelin kun alea niistä ei meinannut löytyä. Mutta sitten pääsin kerrankin livekaupoille, ja mitäpä löytyi Jesper Juniorista? Just nää ja vähän muitakin Sunproof hattuja oli -30% alessa! Koot aiheutti vähän ihmetystä, mutta kokeilin omaan päähän, ja totesi että on muuten reilut koot... Eli Herra Keltaisen reilu 52-senttiseen päähän ostin 50 kokoisen lippisken ja Herra Vihreän reilu 53-senttiseen päähän 52 kokoisen. Ja ihan reiluja ovat noinkin. Eli ei kannata noita lippiksiä ostaa pään koon mukaisesti! Lierihatut taas on niukkoja (ainakin se mikä meillä on). Jesper Juniorissa muuten olis ollut kaikki vk-vaatteet -50%, oli Reimaa ja Ticketiä! Kyllä vähän harmitti ettei ollut mitään tarvista :D

Herra Vihreä sai uuden vihreän Metsolan lätsän - se on aivan upea, ja väri ihan mahtava ja kirkas! Mutta mistä saatais Herra Keltaiselle keltainen lätsä??? Ei ole missään kokoa 54/56 :(

Pinkki sai pinkin lierihatun. Lätsän hänkin olisi halunnut, mutta kun lierihattu irtosi niin edullisesti Minimintin lisäalella, niin sain myytyä hälle tämänkin mallin!

Jos näätte jossain keltaista Metsolan lätsää, niin ilmiantakaa heti!!

Terkuin
Miima

Kommentit (8)

1/8 | 

Meillä on Metsolan lätsä saanut tänä keväänä/kesänä olla ihan rauhassa. Eikä ole muuten keltaista tullut vastaan missään alessa... Haaveilin kans pitkään tuosta Pinkin päässäkin olevasta lierihatusta, mutten ole sitten kuitenkaan saanut aikaiseksi hankkia. Se olisi kyllä ihan mahtava!

Hyvä, että löytyi Reiman Sunprooffia hyvään hintaan. Saisivat siellä Reiman verkkokaupassakin olla vähän hövelimmällä päällä jo :D

2/8 | 

Helteellähän nuo Metsolat on vähän turhan lämpöisiä, mutta nyt on tännekin viimein saapuneet ne sateet ja viileämmät säät, joten kelpais lätsiäkin käyttää! Tuolle Pinkin hatulle ei hintaa jäänyt kuin reilu kymppi, joten ihan super ;) Ja tosi tyytyväinen olen myös Sunproof-löytöihin, kun just niitä etsin (kun yleensä kun jotain etsii, niin ei ainakaan helpolla alella löydä!) :)

3/8 | 

Metsolan lätsät on i-h-a-n-I-a. Meillä ei niitä tosin ole kesän mennessä urakointilätsillä.
Toivottavasti löydät keltaisen jostain!

4/8 | 

Niin onki! Aika huonolta näyttää keltaisen lätsän suhteen, mutta eiköhän sitä taas ensi vuonna tule (pitääkö investoida ajoissa...)

Anonyymi
7/8 | 

Tuota lätsää olen kuolannut kauan. Mutta miettinyt juurikin sitä, että lämpimillä säillä liian kuuma ja sitten kylmemmillä tarvitaan pipoa korville. Ehkä optimaalinen käyttölämpötila ois 15 astetta? Eli olen tullut aina siihen tulokseen, että on vähäinen käyttötarve. Hieno on kyllä ulkonäkö!

Minä rohkaistuin ja ostin jesperin alesta reimetecin vk-takin ja housut keväälle 2014. Toivotaan siis, että kokoarvio osui nappiin. Kun reimatecit on se hintasia, että mieluusti otan puolella hintaa.

-T-

8/8 | 

Kyllä sitä voi ihan hyvin tollasessa 20 asteessa pitää jos ei aurinko porota liialti :) Näissä ei ole vuoria, kuten edeltäjissään vohvelifroteisissa lätsissä - ja niillekin on kyllä löytynyt käyttöä tosi paljon!

Kyllä puoleen hintaan voi jo ostaa vähän riskilläkin ;)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Sarkasmiin taipuvainen 4 lapsen äiti Miima pyörittää yhden aikuisen voimin lapsiarkea, lohtushoppailee pihisti, sinkkuilee, sisustaa Ikealla, kokeilee keittiössä ja sen sellaista. Niin joo, ja kirjoittaa niistä ja ihan mistä sattuu tänne blogiin.

Seuraa somessa
Facebook

Ota yhteyttä bloggariin
variepasuora@gmail.com

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteyttä Sanoma Lifestylen mediamyyntiin!

Teemat

Hae blogista

Blogiarkisto

2016
2015
2014
2013
2012

Kategoriat

Sisältö jatkuu mainoksen alla