Mä jäin miettimään sen Molon Polly haalarin kokoa... Joten Kuplasta kotiutui nyt sitten seuraavakin koko kokeiluun, heh. Ja voin muuten kyllä suositella tätä nettiputiikkia: torstaina tilasin ja perjantaina kävin postista hakemassa - tämän nopeampaa toimitusta ei postin kautta voi olla! :D Ja aika hyvällä alella on tän kevään ulkoilua, että kannattaa vilkaista poistokoria ;)
Mutta siis asiaan! Sanokaas nyt mielipiteenne tähän koko-politiikkaan!

Näissä kuvissa siis Polly haalari kokoa 98. Herra Keltainen on n. 90 cm pitkä. 
Sovittelukuvat 92 kokoisesta haalarista täällä.
Tässä kuvassa haalarit päällekkäin niin, että olkapäät tasassa. Niska-haara mitassa n. 3 cm eroa, lahkeissa n. 4 cm.
Reilu on, mutta olisiko kuitenkin pidettävä? Kannattaako ottaa ollenkaan käyttöön tuota 92 kokoista, kun se ei varmaan syksyllä enää menisi? Mitäs mielipiteitä nousee? Nyt kaikki kommentoimaan!!!!
Terkuin
Miima

Kivaa! Pyöreät 20 lukijaa :D

Kommentit (19)

1/19 | 

Kuvien perusteella noissa 92 ja 98 ei näyttäisi ihan hirveästi olevan eroa. 98 on ehkä punteista vähän reilu, mutta Molon haalarit istuvat kyllä niin hyvin päälle (meillä oli talven suosikkina Molon haalari), ettei pieni reiluus meinaa mitään. Tuo 98 menisi todennäköisesti myös syksyllä päälle, mutta kesän kasvupyrähdyksen jälkeen 92 on varmasti auttamatta afti. Itse kallistuisin siis tähän reilumpaan ;)

2/19 | 

Lisäsin vielä kuvan haalareista päällekkäin, ja pari mittaa.

Niin, harmittaisi kyllä jos haalari ei mahtuisi kuin yhden kevään...

3/19 | 

Ottaisin tuon 98cm. Ei näytä mielestäni liian reilulta ja mahtuu sitten syksylläkin. Nuo Molon haalarit ovat niin istuvia, että eivät näytä säkkimäisiltä, vaikka koossa olisikin hiukan kasvunvaraa.

4/19 | 

Niin, noissa on kyllä uskomattoman hyvä tuo malli, niin Polariksessa kuin Pollyssakin! Voi ottaa käyttöön jo tosi reiluna, mutta pystyy kuitenkin käyttämään sinne kokolapun pituuteen saakka, ja ehkä vähän ylikin!

5/19 | 

Mie ottaisin ehdottomasti 98 kokoisen jos on tarkoitus että syksylläkin mahtuu. Ei tuo ainakaan kuvissa näytä mitenkään isolta säkiltä. Hyvänmallinen haalari kyllä, on varmaan hoikalle hyvä?
Mullahan oli sen reimatecin kanssa vähän samat mietteet, 92 on sopiva, ehkä liiankin, mutta 98 oli taas niin valtava säkki tuosta vartalo-osasta että ei siinä olis ollut kiva olla. Tässä Molossa ei näytä sitä ongelmaa olevan :)

6/19 | 

Joo, on hyvänmallinen haalari hoikalle! Meillähän on "kaikki" merkit koluttu, enkä ole tykännyt mistään vk-haalarista malliltaan - ennen kuin nyt! Joten niin kauan kun haalareita käytetään, niin tässä kyllä pysytään!

7/19 | 

Piti tulla vielä kysymään että onko tässä pitkät lahkeet? eli oisko hyvä pitkäjalkaiselle lapselle? :D ja lukeeko haalarissa missään ulkopuolella Molo Kids? meillä ei oo merkistä minkäänlaista kokemusta niin siksi kiinnostaa ja toinen on sitten se että mie en halua että lapsen vaatteessa näkyvällä paikalla lukee Molo :D

8/19 | 

No siis meillä on nää pikkupojat nimenomaan pitkäjalkaisia ja lyhytselkäisiä, eikä mitkään vk-haalarit ole istuneet (meni totaalisesti hermo jo viime syksynä...). Eli joo, väittäisin että sopii pitkäjalkaiselle paremmin kuin muut. Molo lukee sivusaumassa pikkulapussa (näkyy tuossa alimmassa kuvassa) - eli ei kyllä huomaa sitä tuolta ;)

10/19 | 

Sinulla on samat pohdinnat kuin minulla oli 92 ja 98 PO.P-välikausihaalareiden kanssa. 98 oli iso, mutta olin sovituksen pohjalta silti siihen jo päätymässä, kunnes annoin pojan pitää sitä hetken pidempään päällä siten, että lahkeet asettuivat niin, miten ulkonakin tulevat sitten olemaan. Menivätkin niin paljon ruttuun ja ruttu valahti nilkkoihin, että osuivat maahan. Pikasovituksessa se ylimääräinen kangas pysyi ylhäällä, mutta jonkun ajan päästä valahti siis nilkkoihin. 92 ei mahdu enää syksyllä, mutta pakko se oli nyt ottaa käyttöön, kun 98:sta olisi ollut sitten lahkeet puhki jo syksyllä...

11/19 | 

Olihan se pienempi koko istuvampi, mutta ei toi isokaan pahalta näytä ainakaan takaapäin. Eli sen puolesta isompi koko olisi varma valinta, että menee syksyllä. Etelä-Suomessa välikausivaatteilla on usein menty marraskuussakin. (Mä sorruin Kuplasta Molon farkkukuosiseen softshelliin, vaikka ei pitänyt..)

12/19 | 

Ahaa, no pitääpäs mallailla vielä uudestaan, hyvä kun sanoit! Tosin minusta se ei vaikuttanut siltä että ne pääsis alas valahtamaan, mutta hyvähän se on tarkistaa :)

13/19 | 

No niinpä. Kyllä on hankalaa...
:D Onneksi niitä softshellejä ei ollut muita kuoseja, niin ei tarvinnut sortua Herra Vihreälle sellaista ostamaan! Kun en kuitenkaan samanlaista halunnut, kun pienemmällä jo on se farkkukuosinen.

14/19 | 

Äänestän 98cm pitämistä! Ei minusta näytä liian jätiltä.
Entä osaistko neuvoa, ottaisinko n. 80cm ukkelille kesäksi Villervallan 86cm vai 92cm svetaritakin? Tarkoitus siis olla kesällä käytössä hupparin tilalla. Meillä ei ole Villervallalta kuin yksi paita ja se 92cm teeppari on tolle (pitkäselkäiselle) jäbälle jo hyvä. Skidiin oli tullut nyt keltavalkoraidallisia svetaritakkeja, niin sehän on PAKKO saada. ;)
Rohkaisin mieleni ja aloitin muutes omankin blogin, vinksvinks.

15/19 | 

Niin... se kyllä oli ihan hyvän aikaa päällä kun kokeiltiin, kun yritin niitä kuvia saada otettua ja poika vaan juoksenteli ympäriinsä... JOten siinä mielessä voisi kuvitella, että ne lahkeet olisivat siinä kerenneet "laskeutua" jos olisivat laskeutuakseen. Hmm.

Meillä on ollut Villervallaa vaan t-paitoja ja shorsteja tähän mennessä. Viime kesänä Herra Keltainen oli varmaan reilu 80cm, mut alle 85 cm? Ja käytössä 92 t-paidat ja 86 shortsit. Mutta takista en tosiaan osaa sanoa - antaiskohan ne mittoja jos pyytäisit?

Ja kivakiva - oonkin pari kertaa katsonut sun profiilia, että ei sieltä omaa blogia löydy! Eli heti lähden vierailulle :D

16/19 | 

Meille on tulossa Nopalle 98 kokoinen ja poika on nyt 95-96cm pitkä ja syksyllä varmaan 101cm. Pitkään pähkäilin että kumpi koko 98 vai 104, mutta kun poika on niin lyhytjalkainen että 104 koon lahkeet olisivat olleet ihan järkyttävän pitkät. Täytyy vaan toivoa että menee sitten syksylläkin päälle!

18/19 | 

Mä ostaisin ton isomman. Meillä on ton kokoinen talvihaalari ens talveen, voi kyl olla tällä pojan kasvutahdilla reilu, mut sittenhän sen näkee. Meillä on poika 84,5cm ja molon talvihaalari 86cm. On jo sen verran kittana pukea et ärsyttää! Ja hihat näyttää sopivilta, mut kun ulkona kyykkii niin nepä jääkin lyhyeks. Samoin vähän kiilaa pyllyyn toi puku ja lahkeet ollu jo pidempään lyhyehköt. Eli jos tolla periaatteella katsos tota kokoa et lapsi 90cm ja puku 92cm niin olettasin et käy aika nopsaa niin kuin meidän talvipuvulle :)

19/19 | 

Herra Keltaisella on käytössä pyxis 92 ja on ihan tasan sopiva, ei vielä kinnaa mistään. Mutta v-haalarissa kun häviää se toppaus, niin tilaahan tulee lisää. Mutta 92 ei varmasti syksyllä menisi enää...

Meillä on tälle kans ensi talveksi Polaris kokoa 98 - toivottavasti menee... No menee se ainakin alkutalven, voi sitten alesta katsoa isompaa! Neiti Pinkillä on Polaris 122 ja hän on jo vähän sitä pitempi, mutta haalari ei ole liian pieni kuitenkaan, vaan just vielä pidettävä.

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Sarkasmiin taipuvainen 4 lapsen äiti Miima pyörittää yhden aikuisen voimin lapsiarkea, lohtushoppailee pihisti, sinkkuilee, sisustaa Ikealla, kokeilee keittiössä ja sen sellaista. Niin joo, ja kirjoittaa niistä ja ihan mistä sattuu tänne blogiin.

Seuraa somessa
Facebook

Ota yhteyttä bloggariin
variepasuora@gmail.com

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteyttä Sanoma Lifestylen mediamyyntiin!

Teemat

Hae blogista

Blogiarkisto

2016
2015
2014
2013
2012

Kategoriat

Sisältö jatkuu mainoksen alla