Minähän jo julistin, että tänä keväänä ei tule haalareita kenellekään. Mutta minkäs teet - olen altis tarjouksille :D
Eli Kuplasta kotiutui sitten tällaista. Kiitos vaan sinne!
Molo kids Polly black
Niin miksikö olin tuollaista mennyt julistamaan? Noh. Viime syksynä kyllästyin totaalisesti vk-haalareiden mitoituksiin. Kaikissa tuntuu olevan valtavan pitkä selkä, mutta lahkeista ei mittaa löydy. Ja kun lapset ovat mallia pitkät jalat ja lyhyt selkä, niin eihän ne istu.
Herra Vihreällä kävi ensin kääntymässä Ticketin Uffo, joka oli ihan valtava säkki, ja lähti saman tien eteenpäin. Sitten ei enää mistään löytynytkään mitään oikeassa koossa, ja oli vähän pakko ottaa Po.pin haalari. Siinäkin lahkeet oli just ja just, mutta haaroista lökötti rumasti. Syksyn sitä käytettiin, ja taidan sen laittaa eteenpäin. Herra Vihreälle ei enää varmasti lahkeet riitä, ja kun Herra Keltainen on samaa mallia, niin tuskin tulee hällekään koskaan istumaan.
Kaikki muut merkit siis on kahlattu läpi (meillä on edellä mainittujen lisäksi käynyt Remuja, Reimoja, Jonathaneja ja muutama muu on jo kuvien perusteella todettu lyhytlahkeisiksi). Ainut, jota ei olla kokeiltu on Molo kids Polly, joka tuli vasta viime keväänä markkinoille. Syksyllä meinasin, että sellaiset hankin kevääksi, kun nuo Polarikset on meillä todettu hyviksi. Mutta sitten niiden hinnat olikin nousseet huimasti viime vuodesta! Ja minä kun en periaatteesta oikein mitään ostaisi normaalihinnalla...
Joten kun löytyi hyvät vk-housut Po.pilta, niin ajattelin, että mennään sitten ilman niitä haalareita. Kunnes sitten tuli eteen tämä tarjous :D Kokeillaan nyt sitten Herra Keltaisella!
Sovituskuvia otetaan joskus toiste - nyt herra juoksi kiljuen pakoon, kun yritin ehdotella...
Onkos jollain kokemusta Polly haalarista?
Terkuin
Miima

Kommentit (4)

Anonyymi
1/4 | 

Tätä ei voi verrata viime vuotiseen, kun materiaali on täysin vaihtunut. Itsellä tuo sama kaapissa. Viime vuotisestakin tykkäsin, mutta siinä oli saumateipeissä ongelmia, siksi vaihtuikin tuo materiaali tälle vuodelle kestävämpään.

2/4 | 

No hyvä vaan jos on paremmaksi muuttunut. Käytössähän sen sitten näkee miten toimii, ja kun nyt Herra suostuisi sovittamaan, niin tietäisi istuuko tuo malli hälle :)

3/4 | 

Mä olen kanssa tota haalaria miettinyt Nopalle, tai sitten Racoonin savunsinistä tähtihaalaria tai Ticketin limeä tähtihaalaria. Kun en sitten vaan osaa päättää, musta on ehkä vähän synkkä mun makuun, savunsininen taas hankala asustaa ja Cuppiksen laatu oli surkeaa talvena, Ticketit taas on niiiin reiluja ja löysiä. Ehkä vaan odottelen aleja, ja ostan sen minkä saa ekana suht edullisesti. Sitä Racoonia on jo saanut -25%, mutta vielä en ole sortunut.
Myin Nopan runsaasta välikaudesta 2 haalaria pois, niin voin ihan selvästi ostaa yhden tilalle =)

4/4 | 

Mullakin on musta ollut nounou pienten vaatteissa, mutta kun vaihtoehtona oli se sininen, niin eipä tarvinnut miettiä kummanko ottaisin mieluummin... Ja onhan tuo tosiaan helppo asustaa, punaista on jo, ja varmaan keltaista tulee kanssa :)

Niin, se onkin kätsyä, kun myy entistä pois, niin voi ostaa uutta tilalle :D

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Sarkasmiin taipuvainen 4 lapsen äiti Miima pyörittää yhden aikuisen voimin lapsiarkea, lohtushoppailee pihisti, sinkkuilee, sisustaa Ikealla, kokeilee keittiössä ja sen sellaista. Niin joo, ja kirjoittaa niistä ja ihan mistä sattuu tänne blogiin.

Seuraa somessa
Facebook

Ota yhteyttä bloggariin
variepasuora@gmail.com

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteyttä Sanoma Lifestylen mediamyyntiin!

Teemat

Hae blogista

Blogiarkisto

2016
2015
2014
2013
2012

Kategoriat

Sisältö jatkuu mainoksen alla