... ihana lukija, joka lähettää villahousuja pikapostina!

Lämmittää muutakin kuin viluisia kinttujani!

Mikäs on viime aikoina lämmittänyt sun mieltäsi?

Terkuin
Miima

Kommentit (16)

Anonyymi
1/16 | 

Töissä on ollut paljon hauskoja "lasten suusta" juttuja,joiden myötä muistan aina,että on mulla aika mukava työ.

-T-

3/16 | 

Töissä asiakas oli muistanut koko tiimiä lahjalla: laudeliina ja pesuharja. On kiva saada positiivista palautetta joko suullisesti tai lahjan muodossa, lämmittää yhtä paljon. Vähän ollaan kyllä työkavereiden kanssa hihitelty miten jaetaan tuo lahja :).

4/16 | 

Hih, vuorojärjestelmä teidän tehtävä laudeliinalle ja pesuharjalle :D Kyllähän se on niin, että suomalaiset ei ihan ylitsevuotavasti kiitosta anna, joten kyllä se mukavalle tuntuu, jos saa positiivista palautetta - harvinaista herkkua! :)

5/16 | 

Mulla nousi ihan kyyneleet silmiin ja sydän oli pakahtua kun kolmevuotias sanoi ylitsevuotavan suloisesti että " ma rakastan sua mamma, ilman mun rakkautta sa olisit varmaan jo ihan kuallu, enks ma ookki ihana kun ma niin rakastan sua"...

7/16 | 

Ja mainittakoon nyt että tuo kuolema/kuoleminen on just nyt puheenaiheena pikkupojilla. Salomonin syntymäpäivät oli hiljan ja se pienen ihmisen yritys ymmärtää tapahtunutta ja löytää asiasta niitä asioita joita pienen ihmisen pää ei vain ymmärrä kuten esim olla maan alla/mullan alla..."mutta eikö siellä ole aika kylmä" jne...siksi pienimmällä on nyt tuo kuolema aina siinä perässä ihanissa asioisa (kun muuten olisi kuollut ellei hän nyt olisi nin ihana jne)..

Ja se piti myös mainitsemani että aika ihania lukijoita sinulla...vai mitä...villahousukuriireja.

8/16 | 

Isoja asioita pienelle mielelle käsitellä! Lämmin halaus sulle

Kyllä, aivan ihania lukijoita, lämmittää kyllä sydäntä (kinttujen lisäksi)!

Anonyymi
11/16 | 

Tulitkin mieleen tänään kun kävin kaupassa. Jos en väärin kattonu niin lidl mainosti et ens viikolla tulee villiksia myyntiin :)
-Sini-

12/16 | 

Taisi olla puuvillaisia alusvaatteita, mitä nyt on valikoimassa/uusimmassa lehdessä - kyllä mä Lidlin mainokset plärään :D

Anonyymi
13/16 | 

Mun mieltä on lämmittänyt lähiaikoina se, että meille turhat villikset löysivät hyvän kodin

15/16 | 

Oih! Kyllä noilla tarkenee :)

Mun mieltä lämmittää viikonloput. Ja varsinkin tällaiset viikonloput, joita ei ole ohjelmoitu mitenkään. Saa vain olla ja möllöttää.

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Sarkasmiin taipuvainen 4 lapsen äiti Miima pyörittää yhden aikuisen voimin lapsiarkea, lohtushoppailee pihisti, sinkkuilee, sisustaa Ikealla, kokeilee keittiössä ja sen sellaista. Niin joo, ja kirjoittaa niistä ja ihan mistä sattuu tänne blogiin.

Seuraa somessa
Facebook

Ota yhteyttä bloggariin
variepasuora@gmail.com

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteyttä Sanoma Lifestylen mediamyyntiin!

Teemat

Hae blogista

Blogiarkisto

2016
2015
2014
2013
2012

Kategoriat

Sisältö jatkuu mainoksen alla