Mun jouluvaatteiden vatvoskelu sai päätöksen, kun Niiloilosta löytyi Villervalla omppupaidat meidän koossa, ja vielä sattui olemaan joulun avaus, joten sai vähän aleakin! :) Kiitoksia taas Niiloiloon hyvästä palvelusta - mun äiti kävi nämä hakemassa mun nimellä!

Vaan nyt pitäisi sitten vatvoa sitä, että minkä väristä housua siihen kaveriksi laittaa?? Herra Keltaisen kaapista löytyisi limet, punaiset ja mustat velourit, jotka kaikki passais paidan kanssa oikein kivasti (ja muuten kaikkia värejä on kahdetkin... Kameleontit ja Maxomorrat... oliko tarpeen, kysyn vaan??)!

Herra Vihreän kaapista löytyy edellä mainittujen värien lisäksi vielä kirkkaanvihreät velourit. No ei ainakaan mustan paidan kanssa mustia housuja..

Mutta pitäisikö siis molemmilla olla samanväriset housut, vaikka punaiset? Vai eri väriset? Voi valintoja ;D Saa ehdotella!

Terkuin
Miima

Kommentit (24)

Anonyymi
1/24 | 

Meillä mennään samoilla paidoilla : ) Ja vaikka kuinka etukäteen ajattelen että molemmille vaikka punaista housua niin totuus on se et eka ruokailun jälkeen setti on pesua vaille. Ja sitten heitetään kaapista päälle jotain puhdasta. Onneksi sulla(kin) tuntuu olevan vara valita ; )
-Sini-

2/24 | 

Niin, kyllähän noi varmaan kaikki lähtee reissuun mukaan - pitää sitten katsoa mitä on puhtaana ja laittaa ne... ;D

3/24 | 

Täytyyhän niitä housuja olla! Mä varmaan laittaisin jouluksi punaista ja vaihtaisin tarpeen tullen mielialan mukaan toisiin.

6/24 | 

Ensin punaiset ja sitten kun ne likaantuu niin vaihdetaan limet ja jos niillekin (tai siis kun) käy hassusti niin lopulta sitten kuitenkin jalassa on ne mustat! Että juu, kaikki käy, paitsi nuo kirkkaanvihreät.

Olikos sulla vielä jotain muita kysymyksiä? Voisin tässä joutessani vastailla :D.

8/24 | 

No Keltaisella ainakin on tuplat niitä housuja, joten luulisi riittävän :D Meillä ei kyllä yleensä ole tarvetta vaihtaa vaatteita kesken päivän..

Ehdinkö syödä tuon ihanan puuro-ateriani ennen espanjaa joka alkaa klo 17? :D

10/24 | 

Et tainnut ehtiä :D. Paitsi jos pidit kiirettä :D. Puuro ja ihana? Kuuluuko ne samaan lauseeseen? Hah. Mun vuoro oli kysyä :D.

13/24 | 

Keposesti kerkesin - vielä 5min ehdin turista kurssilaisten kanssakin ennen tuntien alkamista ;D
Sarkasmia, my dear, sarkasmia ;D Jos ei lapset ole syömässä, niin syökö tää eukko oikeeta ruokaa... laiska mikä laiska...

14/24 | 

Jos ne limet olis sitten varalla ja muille päiville noitten kanssa kuin jouluna :) Ja kivathan noi on, ja voi käyttää muulloinkin!

16/24 | 

Mä vähän sitä mustaa vieläkin karsastan, että ei liikaa sais kerrallaan olla ;) Mutta onpahan kyllä tullut ehdotuksia laidasta laitaan!! Teillä ei olekaan yhtenäistä linjaa tähän asiaan :O

19/24 | 

Huh. Ehdin jo säikähtää ;). Sarkasmisuotimeni on näköjään epäkunnossa ;). Sun espanja on sitten aika lähellä :D.

23/24 | 

Äkkiseltään ehdottaisin, että vihreän paidan kanssa punaiset housut ja mstan paidan kanssa ne limenvihreät. Tai sitten molempien kanssa punaiset!

24/24 | 

Mä luulen, että otan molemmille ykköseksi punaiset housut, muita voi sitten hyödyntää tarpeen mukaan ;)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Sarkasmiin taipuvainen 4 lapsen äiti Miima pyörittää yhden aikuisen voimin lapsiarkea, lohtushoppailee pihisti, sinkkuilee, sisustaa Ikealla, kokeilee keittiössä ja sen sellaista. Niin joo, ja kirjoittaa niistä ja ihan mistä sattuu tänne blogiin.

Seuraa somessa
Facebook

Ota yhteyttä bloggariin
variepasuora@gmail.com

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteyttä Sanoma Lifestylen mediamyyntiin!

Teemat

Hae blogista

Blogiarkisto

2016
2015
2014
2013
2012

Kategoriat

Sisältö jatkuu mainoksen alla