H&Mllä pienten puolella Gangnam style sukkia - what???

Terkuin
Miima

Kommentit (50)

Anonyymi
1/50 | 

No töissä päiväkodissa oon nähny,et Se on ollu jo kauan in 5-6v. Kai Se Samppa linnan myötä sai suosion.
-T-

3/50 | 

No Putousta en jaksa ite yhtään, mut tuo renkutus on tullut kyllä liiankin tutuksi eri versioineen ja meidän villi keskimmäinen purkaa energiaansa usein tuota tanssimalla. Just sai poika samaiset sukat kuin kuvassa. Otan sen itse ihan hjuumorilla, enkä mieti liikoja. Tanssikoon ja tykätköön jos kerta siitä saa kiksit. :)

4/50 | 

Haha! Ai kamala :D Putous ei ole lastenohjelma eikä tälläisiä hahmoja pitäisi lastenvaatteissa olla.

Pompin uudessa mallistossa oli muuten tosi monet kivat housut!

5/50 | 

Mun poika (5 v.) on innoissaan Gangnam stylestä (eikä ole Putousta koskaan nähnyt, ei me aikuisetkaan sitä katota sillä musta se ei ole kenenkään ohjelma :D ). Ja päiväkodissa kaveritkin kuulema tietää Gangnam stylen. :)

7/50 | 

No kyllä mulla vähän leuka loksahti näitten kohdalla :D

Tykkään niistä poikien lökäreistä Pompilla, mut sais vaan olla enemmän värejä! Ja onhan ne näille liian leveet vyötäröltä..

8/50 | 

Ai kiva että on muitakin, munkaan mielestä se ei ole kenenkään ohjelma :D Mistähän se poitsu sitten on ilmiöön tutustunut?

Anonyymi
10/50 | 

Siis miten Putous tuohon liittyy? Siis tuohan on PSY olevinaan noissa sukissa käsittääkseni. Sehän oli hillitön youtube- ja radiohitti, tuskin henkkamaukalla Putousta katsellaan. Kai lapset tuon biisin ilman tv-ohjelmaankin tietäisi, päiväkoti-ikäiset tuntuu olevan kovin hyvin perillä noista ilmiöistä. Kai ne isompien sisarusten kautta leviää.

13/50 | 

no miettikääpä sitten batmanejä,star warseja,teräsmiehiä. vampyyrejä ja muita hahmoja sekä taru sormeusten herraa ja harry potteria.. niitä elokuvia ei ole kukaan tervejärkisen vanhemman alakoululaislapsi katsonut mutta hirveitä hittejä ne ovat.

samoin on jo eskarissa ja ala-asteella nuo psyn musiikit tosi kovassa huudossa.

15/50 | 

Yhdyn muuten tohon Marian kommenttiin; ikinä en ole tilannut muuta kuin alesta ja nyt oli niin ihania housuja, että normihinnalla pakko tilata parit housut!

16/50 | 

Joko tilasit? :D Kaikkea sitä näkee. Toisinaan tuntuu enemmän kuin hyvältä se ettei lapsi ole vielä päiväkodissa - välttyy edes vähän helpommin kaikenlaisilta tartunnoilta.

18/50 | 

Meillä pojat olisivat yhteen aikaan katsoneet Gangnam style jatkuvasti Youtubesta. Olinpas onnellinen kun se loppui. Sitten joku soitti vahingossa Paskakesän ja nyt he vinkuvat sen perään :( Takaisin Gangnam styleen olisi ihan jees.

19/50 | 

Unikuu: en ole tajunnut noita batmaneja ja starwarsejakaan koskaan pienten vaatteissa...

Tessa: nyt kyllä vähän kiinnostaa, että mitkä siellä niiiiin hienoja oli - minusta ihan sitä samaa kauraa kuin ennenkin :D

24/50 | 

Nää saa lisätä järkkyjen listaan...on paljon mitä mä en tässä printtimaailmassa tajua...nää menee aikalailla kärkeen..

28/50 | 

Saavat jäädä kauppaan munkin puolesta. Niitä silmät ja suu -sukkia voisin ostaa isommassa koossa lisää :D

29/50 | 

Ei kai niitä ole enää valikoimassa ollut pitkilleen! Harkitsin angry birdsejä, kun oli yksiväriset punainen, keltainen ja vihreä kuvalla ja sit jotain tekstisukkia...

Anonyymi
30/50 | 

Sitähän se päiväkotielämä on. Meidän 5v ei ole katsonut putousta, ei ole kuullut kyseistä biisiä, eikä hengaa you tubessa (pumpulissa kasvatetaan siis). Mutta silti osaa laulaa tuota ko. biisiä, miten nyt on kavereilta oppinut. Siis ilmiöt leviää koululaisten ja päiväkotilaisten maailmassa halusimmepa tai emme. Mutta noita sukkia me ei kyllä osteta, vaikka lapsi on sinne päiväkotiin vietävä vaikutteille altistumaan.

-T-

31/50 | 

Juu, tokihan siellä päväkodissa oppii paljon hyödyllisiä asioita, mutta lieveilmiönä sitten muunkinlaisia kuin hyödyllisiä :D

32/50 | 

Pitäisköhän peruuttaa pojan päiväkotipaikka?! Ei nyt sentään, mutta on nuo kyllä aika kamalat sukat lapsen jalassa!

Ja kyllähän sieltä päiväkodista tarttuu muutakin kuin harkittua varhaiskasvatusta. Isoveikan vessa-aiheinen sanasto on laajentunut jo neljän päiväkotipäivän aikana huomattavasti :/ Mitä muuta sieltä vielä ehtiikään (tautien) lisäksi tarttua?

Anonyymi
40/50 | 

Kamalat.

Ei tarvita edes päiväkotia että ton oppii. Meillä on poika 3v. laulellut tota kaaauan.. Ihan radiosta (jota ei edes kotona kuunnella, autossaki soi radio Rock) tai jostain. Edes Voicekaan ei meillä näy. Onhan mainoksia kuitenkin näkynyt ihan peruskanavillakin joten niistäköhän oppinut sit. Putoustakaan ei minuutinkaan vertaa ole meillä näkyny. On kai vaan niin päähänjäävää matskua et iskostuu lapsille välittömästi. :/

42/50 | 

monet sitä taitaa katsoa, mutta tunnen ainakin pari jotka ei ole sitä katsoneet.. Ei voisi olla kyllä yhtään vähemmän hauska ohjelma!

45/50 | 

Brittiläinen kuivakkuus vetoaa kyllä minuunkin, mutta nykyään tulee katsottua hyvin vähän telkkaria muutenkaan!

Anonyymi
47/50 | 

mä oon varmaan liian vanha (30v) ja mun poika on liian pieni.. mut mä en tajuu, mitä näistä sukista pitäis tajuta :D

joku äijä tuossa on, ja joku musiikkikappale tää kaiketi on.. mut mitä sitten? :D

48/50 | 

Niin että en tajua, että miksi pienten lasten vaatepuolella on sukat mainostaen biisiä, jonka pääsanoma on ooo sexy lady ja niin pois päin. Sanokaa vaikka kukkahattutädiksi, mutta minusta se ei ole hauskaa ja suloista, kun parivuotiaat lauleskelee tuolla ympäriinsä seksistä ja viinasta yms...

Anonyymi
49/50 | 

totta, hyvä pointti.. Empä oo sitä laulua kuunnellut/kuullut niin tarkkaan! Nyt kun miettii niin aika huono veto HM:ltä, noi sukat... jos tuommonen on laulun sanomakin...

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Sarkasmiin taipuvainen 4 lapsen äiti Miima pyörittää yhden aikuisen voimin lapsiarkea, lohtushoppailee pihisti, sinkkuilee, sisustaa Ikealla, kokeilee keittiössä ja sen sellaista. Niin joo, ja kirjoittaa niistä ja ihan mistä sattuu tänne blogiin.

Seuraa somessa
Facebook

Ota yhteyttä bloggariin
variepasuora@gmail.com

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteyttä Sanoma Lifestylen mediamyyntiin!

Teemat

Hae blogista

Blogiarkisto

2016
2015
2014
2013
2012

Kategoriat

Sisältö jatkuu mainoksen alla