Nova starit on meidän luottohousuja - niitä harvoja housuja, jotka pysyvät laihanlaisten lasten päällä ilman kiristelyjä JA ovat mukavat päällä. Kesäaikaan toimivat ulkohousuina, talvisaikaan sisähousuina, tietty :D Näissä mallit ja värit hiukkasen muuttuu mallistosta toiseen - silleen juuri sopivasti, ettei ole fiilis, että ostaa samaa housua vuodesta toiseen.

Harem-malli on ollut suosikkini "aina", koska siinä noi leikkaukset tekee farkkuihin vähän ilmettä. Yleensä nämä on olleet sellaista vähän ohuempaa farkkua, joka on tosi mukava päällä. Menee ostoslistalle, pojat on kasvaneet!

Uutuusjuttu on nyt tällaiset farkkulegginsit. Näissä ilahduttaa hinta, n. 25e, eli huomattavasti halvempi kuin nuo muut farkkumallit (n. 42e). Mutta kyllä nämä taitaa olla ihan tyttöhousut, harmi.

Tykkäsin valtavasti viime malliston denim slimmeistä, ja nyt ne löytyy vaaleana pesuna. Taitaa mennä ostoslistalle nämäkin!

Original mallia on kahdenlaista, ja näistä tuo alempi miellyttää enemmän mun silmää. Voi kuitenkin olla, että jos hommaan haremit ja slimmit, niin siinä on riittävästi ;)

Collegehousuissa olisi tällainen kiva, kapeampi malli. Vähän mua vaivaa tuo painatus edessä, mutta jos alesta löytyisi, niin voisin harkita kuitenkin. Nova starin collegea meillä on ollut vaan hupparina, ei housuna - onko jollain kokemusta collegehousujen kestävyydestä?

Miten on teidän farkkuasiat tänä keväänä? Meneekö näitä ostoslistalle?

Terkuin
Miima

kuvat Babyshop ja Niiloilo

Kommentit (14)

1/14 | 

Oi, oi! Laitoin just kasan neidin farkkuleggareita eteenpäin. Nova Starin tyttöleggarit näyttävätkin tosi kivoilta. Oliskovan missään nähtävillä puntin mittaa? Vetoketjullista punttia ei niin vain käännetäkään aluksi.

6/14 | 

Kiva kuulla että collegehousutkin on hyvät, voisi niitäkin sitten hankkia, kun ei muita housuja nyt tunnu löytyvän...

7/14 | 

Meillä on ollut niitä collegehousuja ja taitaa yhdet olla kaapissakin vielä, ja ovat pysyneet kanssa oikein hyvinä käytöstä huolimatta. Meidän nuorimmainen on vain sen verran vatsakas ettei nää ole ihan parhaita housuja hänelle. Onko kukaan muu muuten huomannut ettei näitä tahdo saada myytyä eteenpäin ellei sitten ihan lahjoita?

8/14 | 

Kai mun sitten pitää niitä collareita hankkia myös, kun kerran hyviä ovat! :) Mä oon kyllä tähän mennessä saanut myytyä farkkuja sopivaan hintaan, blogin kautta, aikoinaan huutonetissä ja nyttemmin facessa :) Yleensähän ne on ihan moitteettomassa kunnossa, kun ei resoreihinkaan tule edes haituvaa kovasta käytöstä huolimatta!

9/14 | 

Näyttävät tosi hyviltä ja kaikenlisäksi mukavilta päällä. Pukeminenkaan ei tuota ongelmaa, kun ei ole nappeja tms. Kokemustahan meillä ei näistä kyllä ole.

Hinta vaan kuulostaa aika kovalle, mutta aika samoissa pyörii vastaavat farkut esim. me&i:lla ja Villervallalla. Hankitko näitä normaalihinnalla? Saako näitä joskus jostain alesta?

Hankin isoveikalle kevääksi/kesäksi Villervallan resorifarkut ja canvashousut. Niistäkään meillä ei ole aiempaa kokemusta.

10/14 | 

No enhän mä osta oikeestaan mitään normihinnalla ;) Kyllä näitä alestakin saa, mut se on se perus 20-30%, joskus olen onnenkantamoisena saanut puoleen hintaan, mutta harvinaista on! 30% on Nova stareista jo hyvä ale ja jos on mieluisia värejä, niin sillä ostan. Villervallat on kivoja, meillä on parit canvasit, kun niihin tuli vyötärösäätö, niin pysyy päälläkin! :) Nyt tosin kun tiirasin tuotekuvia, niin sitä säätöä ei näy, että mikähän lie nykytilanne...

11/14 | 

Eipä ne juuri ole käytössä kuluneet siitä kyllä täydet pisteet Nova Starille, facessa mäkin niitä oon koittanut myydä, mutta kun ei viitsisi ihan ilmaiseksikaan lahjoittaa, mieluummin sitten jollekin tutulle antaa :) tuntuu nykyään noi facekirppikset olevan täynnä aikamoisia hupiostelijoita: kysellään ummet ja lammet ja sitten todetaan kymmenen viestin jälkeen "en nyt otakaan" huoh.

12/14 | 

Onkohan mulla sitten käynyt vaan tuuri :( Eipä niitä tosiaan ilmaiseksi viitsisi antaa, kun ei käytönjälkiäkään yleensä ole...

Anonyymi
13/14 | 

Iinimiini:ssä -25 % kaikista vaatteista koodilla: kevät. Myös Nova Star uutuudet...vink vink...

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Sarkasmiin taipuvainen 4 lapsen äiti Miima pyörittää yhden aikuisen voimin lapsiarkea, lohtushoppailee pihisti, sinkkuilee, sisustaa Ikealla, kokeilee keittiössä ja sen sellaista. Niin joo, ja kirjoittaa niistä ja ihan mistä sattuu tänne blogiin.

Seuraa somessa
Facebook

Ota yhteyttä bloggariin
variepasuora@gmail.com

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteyttä Sanoma Lifestylen mediamyyntiin!

Teemat

Hae blogista

Blogiarkisto

2016
2015
2014
2013
2012

Kategoriat

Sisältö jatkuu mainoksen alla