Nova starin syysmallisto on sitä tuttua ja taattua Nova staria. Kuvia voit katsella lisää

Pojille sitten tietenkin sitä perushuttua... Farkut on hyviksi havaittuja, mutta just nyt ei lisää tarvita. Sen sijaan retkahdusvaara löytyi tästä uutuudesta.

Collegehousut farkkukuosilla! Kuva nappastu Niilo ilosta, jonne uutuudet juuri tulleet myyntiin. Nää kyllä varmaan jossain vaiheessa tulen hankkineeksi...

Miltäs näyttää Nova star tänä syksynä?

Terkuin
Miima

Kommentit (12)

Anonyymi
4/12 | 

Kappahlissa oli kans samantapaisia farkun näköisiä collegehousuja, niilläkin hintaa tosin melkein 30 € :/ Mutta sinne saa aina niitä -25 % kuponkeja, jos malli vaan istuu.

5/12 | 

Kyllä tuolta taas kaikkea kivaa löytäisi etenkin tytölle mutta meidän farkkuja rakastavalle pojalle nuo colleget on kyllä melkein pakko ostaa.

6/12 | 

Tyttöjen vaatteissa oli paljonkin hirmu kivoja, mut en meidän isolle rymyäjälle enää näin kalliita hanki ;D

10/12 | 

No johan nyt ettei resorit kelpaa! Ja huonompi siksikin, että housuja ei voi ostaa juuri kasvunvaralla jos suorat lahkeet!

Anonyymi
11/12 | 

Joo, just noi. En muista oliko noissa millainen kiristysmahdollisuus, ajattelin itsekin että pitää mennä pojan kanssa ihan kauppaan sovittamaan kun meilläkin on sellainen kukkakeppi :D

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Sarkasmiin taipuvainen 4 lapsen äiti Miima pyörittää yhden aikuisen voimin lapsiarkea, lohtushoppailee pihisti, sinkkuilee, sisustaa Ikealla, kokeilee keittiössä ja sen sellaista. Niin joo, ja kirjoittaa niistä ja ihan mistä sattuu tänne blogiin.

Seuraa somessa
Facebook

Ota yhteyttä bloggariin
variepasuora@gmail.com

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteyttä Sanoma Lifestylen mediamyyntiin!

Teemat

Hae blogista

Blogiarkisto

2016
2015
2014
2013
2012

Kategoriat

Sisältö jatkuu mainoksen alla