Mini Rodinin toimitus oli jälleen yhtä nopeaa kuin viimeksikin: pe tilasin, ma oli lähetetty, ja nyt keskiviikkona aamulla oli haalari ovella! Pitää kyllä kiitellä toimituksen nopeutta ale-aikaan!

Aion huomenna postata vertailua tämän talven Mini Rodinin 104/110 ja Ticketin baggie 104 haalareista - nyt jos sulla on mielessä jotain tiettyä, mitä haluaisit tietää haalareista, niin laitappas kysymystä tulemaan, niin otan ne huomioon vertaillessani! Extrana vertaan myös Molon viime talven Polarikseen 104.

Terkuin
Miima

Kommentit (16)

2/16 | 

Ai sinne tuli vielä nopeemmin, vau! Aika vinkeetä, että Ruotsista paketti tulee nopeammin kuin Suomesta monista nettikaupoista...

Anonyymi
3/16 | 

Jos vielä sais vertailuun Reiman,niin mulla ois tuttua vertailtavaa. Esim.mitoitus,lahkeet,istuvuus,toimivuus... Mulla ei ole monista merkeistä käyttökokemusta ja se Reima on tutuin,niin siihen voisin mielessäni verrata.
-T-

4/16 | 

No vitsi, Reiman haalaria meillä ei tänä talvena ole :( Mutta laitan sentit esille, jos siitä jotain osviittaa saisi - tosin totesin jo mittaillessa, että ei ne kyllä välttämättä kerro ihan kaikkea!

Anonyymi
5/16 | 

Reiman sivuilla koko-oppaassa luki että heillä haalarin kohdalla mitat ovat lasten mittoja,ei haalarin.
-T-

Anonyymi
6/16 | 

Hei, mulla on tämän talven mallistoista haalarit Reima taro 110 ja Mini rodini 104/110. Voin laittaa vertailukuvalinkkiä tänne jos se käy/haluatte

Anonyymi
9/16 | 

Moi,
mua kiinnostais kummassa on niska-haara pitempi ja miten sitten lahkeiden ja hihojen pituus siihen suhteutettuna.
t. pitkäselkäisen, lyhytjalkaisen,lyhytkätisen pojan äiti

Anonyymi
10/16 | 

Joo, ois kiva kun ois mahdollisimman monta merkkiä vertailussa. Ja mulla se reima tuttuna siellä antamassa perspektiiviä. Nää on mielenkiintoisia, odotan innolla. Miten voikin lasten vaatteet ja jostain syystä erityisesti haalarit olla kiinnostava aihe...moni mies ei ymmärtäisi.

-T-

13/16 | 

Ensinnäkin iso kiitos vinkistä. Enismmäinen Mini Rodinin talvihaalarin tilaus tehty vinkistäsi =) Tilaus laitettu 13 päivä, lähetetty 14 päivä, nyt odotellaan kuumeisesti koska tulee =) Myös 104 tilattuna. Kiva kuulla veraitlua, koska ensi syksyksi tarvitaan toinenkin haalari!

14/16 | 

Kyllä näin hyvät alet pitää jakaa ;) Eiköhän se haalari kohta ole perillä! Vertailut on itsellekin hyödyllisiä - huomaa juttuja, joihin ei ole kiinnittänyt huomiota ennen!

Anonyymi
15/16 | 

Reima Taro - Mini Rodini

http://aijaa.com/C77Ead
http://aijaa.com/nlumKJ

Tässä nopeesti näpsästyt vertailukuvat. Eli Rodinissa pidemmät lahkeet, lyhemmät hihat ja se on selvästi leveämpi kuin Reima Taro. Niska-haara on suunnilleen sama, ehkä Rodinissa ihan pikkiriikkisen pidempi. Päälliskangasmatsku on Reimassa paljon pehmeämpi (noilta vihreiltä osin) ja näppituntumalla molemmat mielestäni yhtä muhkeita. Ja täytyy tähän vielä lisätä, että molemmissa tuo sisäpuolen liukas kangas tuntuu ihanalta nyt käytössä olevan Popin haalarin (tunkkaisen) fleecen jälkeen

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Sarkasmiin taipuvainen 4 lapsen äiti Miima pyörittää yhden aikuisen voimin lapsiarkea, lohtushoppailee pihisti, sinkkuilee, sisustaa Ikealla, kokeilee keittiössä ja sen sellaista. Niin joo, ja kirjoittaa niistä ja ihan mistä sattuu tänne blogiin.

Seuraa somessa
Facebook

Ota yhteyttä bloggariin
variepasuora@gmail.com

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteyttä Sanoma Lifestylen mediamyyntiin!

Teemat

Hae blogista

Blogiarkisto

2016
2015
2014
2013
2012

Kategoriat

Sisältö jatkuu mainoksen alla