Olen unohtanut kertoa, mikä

Hän on siis Solifer Vintage, jonka sai Cittarin alesta hintaan 249 e. Sisko (

Tällä setillä huristellaan 4 veen kanssa viemään ja hakemaan eskarilaista. Minusta hän on oikein passeli peli, ajoasento on hyvä ja vaihteet on tarpeelliset kun on jatkuvasti ylämäki-alamäki (ja kyllä mä kuitenkin runnon ne ylämäet, vaikka väitin että en). Reisille treeniä...

Huomenna sitten alkaa Herra Keltaisella kerho. Nyt äitiä vähän jänskää, että mitä hän sanoo yksin kerhoon jäämisestä, kun on ollut niin orpo ilman isoveljeä. Jospa se siitä - onneksi paikka ja täti on ainakin tuttuja!

Terkuin
Miima

Kommentit (18)

2/18 | 

On se kyllä hyvännäköinen pyörä oikeasti! :) Istuin ei varsinainen kaunistus ole, mutta NIIIIIIIN paljon parempi kuin se hirvitys... ;D

3/18 | 

Hän? Sun pyörä on persoona :). Ja kyllä, istuinkin sopii kuvaan.

Mun melkein 4-vee jäin viime viikolla kerhoon niin ettei viitsinyt edes vilkuttaa mulle ja kun menin hakemaan niin juoksi toiseen suuntaan että "Ei mennä vielääää". Ja mää kun pelkäsin ettei se sopeudu eikä halua käydä siellä ollenkaan :D.

4/18 | 

Kai nyt mummo on hän! :D

Toivottavasti meidänkin kerholainen yllättää reippaudellaan! Ja mun pitää muuten varmaan laittaa ajastus että tajuan hakee sen sieltä pois :D

7/18 | 

On tosiaan, melkein ehdoton :) silloin kun asuin keskustassa ei tullut kyllä pahemmin autoa käytettyä. Nykyään taas se pyörä puuttuu ja auto se ehdoton kun hieman enemmän kauppamatkaa. Onko tuo pyörä kevyt polkea lapsi kyydissä? Voi olla ettei munkaan budjetti Tunturiin tai Helkamaan repeä.

8/18 | 

Meillä ei ole pitkä matka kauppaan, joten mieluummin käyn siellä kävellen, koska pyörällä hankala kuskata ostoksia tälle porukalle. Mutta nopeaan asiointiin ja just eskarilaisen viemiseen pyörä on tosi hyvä ja nopeuttaa asioita. Mulla ei nyt ole tuoretta vertailukohtaa kun on jo vuosia siitä kun olen pyöräillyt ennen tätä, mutta en koe raskaaksi polkea :)

9/18 | 

Onpas tyylikäs retro-rouva, Hän! :)

Minusta tuo istuin sopii ihan ok pyörään. Toki siinä voisi olla jollekin oivallinen markkinarako, jos mummopyöriin ruvettaisiin valmistamaan tyyliin sopivia lastenistuimia ;)

Mukavaa kerhon aloitusta!

10/18 | 

Hän on! :) Istuin on ihan jees, ei silleen riitele kenenkään kanssa. Sillä varmaan olis sitten hintaakin, jos alettais designia laittamaan istuimiin ;)
Kiitos!

11/18 | 

Kyllähän tuolla kehtaa polkea vaikka pidemmällekin!

Meidän 4v jäi kerhoon pari ekaa kertaa vaan koska keksin sen olevan hänen kerhokoulunsa. Nyt kyllä jo menee läpi ihan kerhonakin ja kerhopäiviä odotetaan erittäin malttamattomana.

12/18 | 

Kehtaa! :)
Meillä onneksi 4v harjoitteli keväällä kerhoa isoveljen kanssa, että paikka ja täti on tuttuja - oikeestaan en sitä sinne jäämistä jännää, vaan sitä että jättäytyykö omiin oloihinsa vai meneekö leikkeihin mukaan.

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Sarkasmiin taipuvainen 4 lapsen äiti Miima pyörittää yhden aikuisen voimin lapsiarkea, lohtushoppailee pihisti, sinkkuilee, sisustaa Ikealla, kokeilee keittiössä ja sen sellaista. Niin joo, ja kirjoittaa niistä ja ihan mistä sattuu tänne blogiin.

Seuraa somessa
Facebook

Ota yhteyttä bloggariin
variepasuora@gmail.com

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteyttä Sanoma Lifestylen mediamyyntiin!

Teemat

Hae blogista

Blogiarkisto

2016
2015
2014
2013
2012

Kategoriat

Sisältö jatkuu mainoksen alla