Käytiin tänään Herra Keltaisen kanssa 2-vuotisneuvolassa. Strategiset mitat 89,5 cm ja 12,225 kg (tarkkaa on!). Aika hyvin olen arvioinut, että noin 90-senttinen kaveri :)

Housut, huivi ja hanskat Po.p, Takki Molo, pipo Maxomorra, kengät Reima

Terkuin
Miima

Kommentit (22)

1/22 | 

Ollaanpas siellä oltu hurjan tyylikkäinä ja reippaan oloisina neuvolassa. :) Ihana tuo punainen väri!

2/22 | 

No voi kiitos :D Ihan ihmettelin, miten oli niin hyväntuulinen, vaikka piti kesken unien kiskoa ylös että keretään!

5/22 | 

Heh. Meidän saman ikäluokan mutta lokakuussa syntynyt neiti painaa enemmän :D. Mutta juu on sillä ikäisekseen pituuttakin jossain +2 käyrillä. Olen koko ajan nauranut että on tullut enoonsa kun niin identtiset niillä nuo kasvukäyrät on tähän asti olleet... Saas nähdä kuinka pian se äitiään taputtelee päähän että äiti pieni kun jäit noin lyhyeksi (minähän olen vain 173cm :D).

6/22 | 

Ihanat vaatteet :) Pitkä poika. Meillä kotimittauksella poika viikonloppuna 84,9cm :D ikää 1v ja vajaa 9kk päälle. Eli taitaa jäädä se neuvolan ennuste 2v pituudesta voimaan (max 86-87)

9/22 | 

Onpas siellä tyylikäs nuori herra =) Herra Keltainenhan on aika pitkä poika! Aika samanpituinen ja painoinen kuin Eppu tuossa iässä =)

11/22 | 

Kiitos :) Nollakäyrällä se oli aika tasan pituuden puolesta, että ei kai se sitten kovin pitkä ole? Pisin kyllä meidän lapsukaisista tässä iässä (nuo vanhemmat oli varmaan 5cm lyhyempiä, Herra Vihreä ehkä sentin).

12/22 | 

Kiitos =) Vähän jäi tuo huivi aika isoksi, pitää vähän katsoa tuota sitomista tarkemmin...
Tosiaan nollakäyrällä oli pituus, ja jos yhtään menee niinkuin muilla, niin kyllä tuo kasvu tuosta läsähtää.. eiköhän se tämäkin päädy sinne kirppu-sarjaan :D

13/22 | 

Ihanat vaatteet! niin tyylikäs pikku-mies :) aika samankokoinen on Kuutti. Myö käytiin varmaan kuukausi sitten neuvolassa, 1,5v, vaikka ikää jo ihan pian 2v mutta täällä ei vaan saa lääkärineuvola-aikoja ajallaan...Niin, pituutta oli 89cm ja painoa tais olla 12,4kg. Ihan hyvin tuo paino oli noussut kun helmikuussa laihtui kilon viikossa! oli aika kipeänä ja sairaalassa oltiin :( mutta hyvin on sen jälkeen ruoka maistunut :D

15/22 | 

:D Kiitos!
Heh, vähän heittää teillä neuvola-ajat :D Onko 2v neuvola sitten heti kohta perään? Voi kamala mikä tauti teillä on ollut! Onneksi on toipunut hyvin!!!

16/22 | 

Heip, ei menny. Vain sulle, my dear, 95e postikuluineen, ota tai jätä. Sit laitan sen huutikseen osta heti 90 e (+pk) ja auki syksyyn asti. Jos ei siihen mennessä ole mennyt, niin sitten voin laskea hintaa :D

19/22 | 

2v neuvola on kesäkuun alussa (kuutti täyttää 2v toukokuun alussa). Kuutti on sairastanut koko talven, hänellä on infektioastma :( sairaalaelämää ollaan vietelty monen monet kerrat :( nyt toivon kovasti että tämän talven flunssat on ohi ja kesää kohti mennään terveenä.

20/22 | 

No onhan siinä sitten joku kuukausi väliä :D
Voi pientä :( Nuo hengitykseen liittyvät jutut on ihan kauheita vanhemmalle kattoa vierestä! Minua vähän kauhistutti jo sekin, kun oli kurkunpääntulehdus ja hengitys hieman raskasta! Toivottavasti saatte nyt olla terveenä pidemmän pätkän!!!

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Sarkasmiin taipuvainen 4 lapsen äiti Miima pyörittää yhden aikuisen voimin lapsiarkea, lohtushoppailee pihisti, sinkkuilee, sisustaa Ikealla, kokeilee keittiössä ja sen sellaista. Niin joo, ja kirjoittaa niistä ja ihan mistä sattuu tänne blogiin.

Seuraa somessa
Facebook

Ota yhteyttä bloggariin
variepasuora@gmail.com

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteyttä Sanoma Lifestylen mediamyyntiin!

Teemat

Hae blogista

Blogiarkisto

2016
2015
2014
2013
2012

Kategoriat

Sisältö jatkuu mainoksen alla