Tällaisia löytyi tänään postilaatikosta :) Voi että tykkään!! Kyseessä siis Metsolan froteiset pallopaidat.

Melkoinen ero on kaula-aukoissa - onko toinen sitten iso vai toinen pieni, selvinnee käytännössä...

Minä kun olin kaavaillut sitä vihreää pallopaitaa jostain alesta... niin eihän sitä enää ole kuin kahta kokoa jäljellä (joista toinen olisi meidän koko...), jäiköhän saamatta :(
Sovituskuvia en lupaa, koska Herra Keltainen ei kerta kaikkiaan haVua kuvia otettavan, mutta yrittää toki voin jossain vaiheessa ;)

Terkuin
Miima

Kommentit (18)

1/18 | 

Mua kans harmittaa kun jäi se moondrive taas saamatta kun ei ollut tilin tulosta tietoa ja sit kun sain tiedon niin ylläri olipa meidän koko mennyt :/

Hassut noi kaulaaukot. Meillä on auto paidas pieni pääntie ja helistimessä normaali :)

Anonyymi
2/18 | 

Noissa froteella kantatuissa on aina isommat kaula-aukot=) Eivät jousta yhtä paljon kuin resorilla tai trikoolla kantatut. Kivoja paitoja nuo pallot, väritkin paljon iloisemmat ja lämpimämmät kuin tän syksyn mallistossa muuten.
t. Santtu

3/18 | 

Hmm... Hirmuisen pieneltä näyttää ainakin näin kuvissa tuo punaisen kaula-aukko ja sitten toisaalta taas isolta tuon keltaisen... Päälle pukemalla asia varmaan selviää. Meidän helistinpaidassakin on mun makuun vähän liian iso kaula-aukko, mutta parempi liian iso kuin liian pieni... Just meinaa tänään puin taas pesun jälkeen sen omatekoisen vihreän pallopaidan päälle ja vähän sain taas venytellä että meni tytön pää siitä läpi :D.

Nuo oli siis taas jotain erikoiserää jota tehdään vähän ja myydään äkkiä loppuun... Pöh, sanon minä, ehkäpä kannattaisi myydä sitä mitä asiakkaat haluavat? Tai siis jos itse olisin alalla niin mielelläni myisin just sitä mitä ihmiset ostaa :D.

4/18 | 

Ja siis toki muuten ton froteekaula-aukon täytyy olla vähän isompi että se lapsen pää menee siitä läpi kun se ei niin paljon jousta kuin tuo resorikanttaus.

5/18 | 

Höh, harmi että teillä jäi saamatta paita :( Tyhmiä sellaiset pikkuerät...
Pitäisi verrata muihin Metsoloihin noita kaula-aukkoja, niin tietäis onko ne isoja vai pieniä :)

6/18 | 

Niin mä aattelinkin, että varmaan liittyy matskuun - mutta toi ero vaan on niin silmiinpistävä :D Joo, mä tykkään paljon enemmän näistä, joissa on väriä valkoisen kaverina, kuin jonkun tummemman kanssa!

7/18 | 

Joo, pitää nyt sovitella ja katsoa minkä kokoiset ne kaula-aukot on käytännössä :)
Joo, siellähän lukikin kyllä että erikoiserä - mutta outoa kyllä, että tuntuu ne suosituimmat olevan aina noissa pikkuerissä..

9/18 | 

Onneks ne ei ole vierekkäin päällä ;). Mutta arvaa vaan kiinnostaako nyt että miltä ne näyttää päällä :D.

10/18 | 

Tosi coolit paidat! Harmi, jos Keltainen ei havua kuviin. Meilläkin tyttö tänään suostui vain yhteen kuvaan toppahousut jalassa, mutta sain suostuteltua (mansikkaxylitolpastillilla) vielä toiseenkin :D

Aika silmiinpistävä tuo ero kaula-aukoissa kyllä, mutta näköjään siihen on ihan looginen selitys.

12/18 | 

Toi ei vielä oikein ymmärrä lahjomisen ideaa... ei siis käsitä että SEN JÄLKEEN kun tekisit näin, niin saisit jotain... :D Ja etukäteen jos palkitset, niin eihän se tietenkään toimi sekään...

Joo, ero on selkeä, kiinnostaisi itteänkin noita kokeilla, mutta ei ole nyt ollut saumaa..

Anonyymi
16/18 | 

just hain samaisen keltaisen postista kotiin =) ja kankaana oottais vihreää ja ruskeaa palloa, että ompeluinnostus iskee.

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Sarkasmiin taipuvainen 4 lapsen äiti Miima pyörittää yhden aikuisen voimin lapsiarkea, lohtushoppailee pihisti, sinkkuilee, sisustaa Ikealla, kokeilee keittiössä ja sen sellaista. Niin joo, ja kirjoittaa niistä ja ihan mistä sattuu tänne blogiin.

Seuraa somessa
Facebook

Ota yhteyttä bloggariin
variepasuora@gmail.com

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteyttä Sanoma Lifestylen mediamyyntiin!

Teemat

Hae blogista

Blogiarkisto

2016
2015
2014
2013
2012

Kategoriat

Sisältö jatkuu mainoksen alla