MITÄ löytyi meidän postilaatikosta tänään?? Sehän on Molo Polaris Sub yellow kokoa 98! Miten tähän päädyttiin???

Viime talvena ostin Herra Keltaiselle tätä tulevaa talvea varten Polaris Grasshopperin kokoa 98. MUTKU... Niin rakas sisareni sitten lunasti sen omalle pojalleen.

Se mutku oli siis tämä Polaris Rocket, jonka sitten ostin tilalle koossa 98 odottelemaan. MUTKU... Niin myin sen pois.

Ja tilalle siis tämä mutku!!!!! Tää on nyt viimeinen mutku tulevaa talvea ajatellen ;D Mutta olihan se nyt ihan pakkohankinta, eikö - Herra Keltaiselle????? Ja se on just tän talven juttu, ensi talvena olisi jo ollut liian myöhäistä (olisi varmaan taas tullut mutkuja jos olisin seuraavalle talvelle jemmannut...)! JA tästä mutkuilusta ei aiheutunut kuluja lainkaan, vaan kuin ihmeen kaupalla olen vähän plussan puolella näissä kaupoissa, joten no harm done ja mama so happy ;D Tosin, jos lumet tulee maahan vasta ensi vuoden puolella, niin mitäs me sitten puetaan päälle...

Nämä ruskeat asusteet saa luvan kelvata tähänkin haalariin! Herra Keltainen ei innostunut sovittamaan, sanoi että ei kokeilla!!! en havua!!! ei kamevaaaaaa!!! :D Toivon mukaan jossain vaiheessa saadaan soviteltua - sehän tuosta vielä puuttuisi, jos koko ei oliskaan hyvä...

Haalari tuli Vixvaxilta Mrs Agathan alekoodilla. Kesti kyllä hyvän tovin... Mukana tuli tällainen Molon laukku.

Pieni harmistus on haalarissa oleva tumma viiru. Toivottavasti lähtee pesussa. Mitäs ootte mieltä - kannattaako tuosta mainita, vai annanko olla?

Onko kelleen muulle käynyt tällaisia mutkuja? :D

Terkuin
Miima

Kommentit (60)

Anonyymi
2/60 | 

Kaunis on! ei millään pahalla, mutta noita viiruja on tuossa varmaan enemmänkin ekan kerran käytön jälkeen, kuten kaikilla keltaisen haalarin omistajilla, joten ehkä antaisin olla ;)

Anonyymi
5/60 | 

meillä viime vuonna oranssi ja nyt suosin tummaa liilaa, tosin legomerkillä kun sai nettikaupasta postikuluineen 54 eurolla! jesper&juniorissa samainen 109 euroa. Oranssi oli ihana, M-U-T-T-A olisi alkutalven ennen lumentuloa ja pakkasia pitänyt olla joku muu, koska oli AIVAN kammottavan näköinen jo päivän jälkeen kun hain kundin hoidosta eli mietin juuri, että kenelle nuo ihqut värit on tarkoitettu? kenties lapsille, jotka EIVÄT kaiva hiekkakasassa ja lätäköissä kuoppia vaan seisoskelevat seinäruusuna. En ollut tyytyväinen molon laatuun versus hintaan. Puku jo parin viikon jälkeen niin kulumia täynnä, etten saanut siitä enää kuin 30 jälleenmyynnistä. Heijastinauhat aivan kuluneet ja polvet läikillä. Olisi pitänyt uskoa kun ed. vuonna sama homma eri värisen kanssa. Ei vaan ole kangas meidän käyttöön tarpeeksi kestävä, jotta maksaisin siitä summaa jos lego osoittautuu vähääkin hyväksi, sillä hintaa saan kolme haalaria ja varmaan samanverran kun myyn.
Sissi

6/60 | 

Heh hee, sulla oli sitten kanssa vaihtoehtoja. Meillä mennään kanssa riskillä samainen haalari vain koossa 110 odottaa kuopuksen kaapissa talvea, poika itse olisi halunnut sen jo monta kertaa päälle ja odottaa nyt sitten koska se talvi tulee. En tiedä mitä teen jos sitä lunta ei tulekaan vaan on taas synkkä loska talvi, miten tuon pitää puhtaana ?!?

Enpä tiedä, jos se viiru sua harmittaa niin mainitse siitä.

Mulla ois mutku-listalla vielä t2h cinder-värinen takki, joka on niin tahtoo saada, mutku...

8/60 | 

Mololla on tänä vuonna monta kivaa väriä ja kuosia. Olenkin miettinyt olisiko pojalla tarvetta kahdelle haalarille, mutta ei taida olla...

Mullekin on sattunut useampi mutku pojan talvivarusteissa tulevan talven osalta. Päätinkin, etten kauhean herkästi jemmaile keväällä alesta seuraavaan talveen. Mieli muuttuu, tulee uusia kivoja juttuja ja aleakin näyttää saavan jo ennen kuin käyttöaika alkaa... Tyttöjen kohdalla oma ja neitien maku on jo varmempi eikä suuria mielenmuutoksia enää ole tapahtunut.

9/60 | 

No me tosiaan odotetaan kyllä lumia, ei ole mitään aikomusta ottaa käyttöön ennen sitä ;) Onpa sulla huonoja kokemuksia :( Meillä on ollyt yksi vihreä ja 2 ruskeaa polarista/pyxistä käytössä eikä kyllä ole mitään kulumia tullut, ja onkin meidän suosikkimerkki :)

10/60 | 

Vähän tuli aina kivempi ja kivempi eteen... :D Näille korkeuksille kyllä lunta tulee aina jossain vaiheessa, mutta miten pitkälle tosiaan saa odottaa? Kurakelille en tätä ota käyttöön, mennään sitten vaikka takilla ja housuilla jos ei muuta.

Mutkun joo ;D

12/60 | 

Mä meinaan sen punaisen hankkia seuraavassa koossa, katotaan meneekö se sitten mutkuiluksi, mutta jos nyt jollain sopivalla alella löytää, niin kyllähän siitä yleensä omansa pois saa, jos sattuisi mutkututtamaan :D

13/60 | 

Toi on niin kiva!:) Onneksi meillä on esikoisen vanha musta haalari jemmassa ja saa kuopus käyttää sitä lumien tuloon asti. Vaikka eipä mun mielestä pakkasella hirveesti vaatteet sotkeunnu, vaikka ei olisikaan lunta.

14/60 | 

Siinä määrin kiva, että ei voinut vastustaa ;D Musta onkin kiva väri alkutalveen ;) Totta kyllä tuokin, että jos vaan pakkasta on, niin eihän se lika samalla lailla tartu - toivotaan siis pakkasta vähintäänkin eikä plussakelejä!!

15/60 | 

Mutku... Tulihan se haalari perille ;). Vähän ootellu tällaista postausta. Kaiketi luulisin kokoa sopivaksi etenkin koska olet ostanut samaa kokoa kolme kertaa niin kylläpä olisi tyhmää jos ei olisi kokoa miettinyt sopivaksi ;).

Ja mun mielestä nuo ruskeat asusteet passaa vallan mainiosti ja tuo Biggun hattu jopa paremmin kuin siihen oranssiin. Toivottavasti nuo autot ei pahasti talvella kolaroi ;).

Meillähän on jo se punainen haalari jemmassa ja nyt mietin että täytyykö mun se välikokokin vielä hankkia alesta. Täytyy kattella tuon tytön kasvua että josko sille seuraavalle koolle olis tarve jo kevättalvella.

17/60 | 

Mutkun mutkun ;D Kyllähän tuo vähän kesti, mutta perillä viimein! Niin, olispa tyhmää, jos lapsi ottaiskin jonkun megaspurtin ja taas joutuis haalariostoksille :D No mutta olettaisin että koko ihan jees, koska se 92 pyxis olisi vielä mahtunut hetken!

Polarista voi kyllä pitää aika reilunakin, kun malli on sellainen kapea ja istuva :)

19/60 | 

Kamala kohtalo "joutua" haalariostoksille ;D. Ihan hirveetä :D. Kyllä luulisin että tuo koko on teille oikea mutta saas nähdä miten meillä käy :D.

22/60 | 

Mutkut ovat sallittuja, antaa mennä vaan! Meillä oli niitä runsaasti viime keväänä ja saattaa olla ens keväänäkin. Mikäs siinä, puljataan kerran viitsitään ja hyvä mieli siitä saadaan!

23/60 | 

Ps. Ja onhan tuo ihan törkeän ihana Haalari, varsinkin herra keltaiselle ja teillä päin on varmasti sitä luntakin!!!

24/60 | 

Hih! Täällä kanssa yksi "mutku". Ei sille vaan mitään voi, nainen saa muuttaa mieltään, ja jostain syystä nämä ulkohaalarit aiheuttaa kaikkein eniten päänvaivaa. :) Minun mutkuni on esikoisen toppatakki-asia, ja se ei ole vieläkään ratkennut... Toivottavasti ennen talvea kuitenkin! Vaikka onhan sillä jo kaksi haalaria, että mihinkäs se sitä takkia oikeesti tarvii...

25/60 | 

Jotenkin kuulostaa aika tutulta! Tosin mä en ole vaihtanut juttuja vaan ostanut ne uudet ihanuudet seuraavassa koossa jemmaan ;-)
Herra Keltainen onkin samanikäinen kuin meidän pikku prinsessa. Missä kuussa hän on syntynyt?
Keltainen haalari sopii kyllä täydellisesti teille!

26/60 | 

Mutku täälläkin. Piti olla selvät sävelet sen suhteen, että tulevan talven haalari on viimevuotinen Molo kidsin autumn check ja sen lisäksi on Molon snow denim -takki ja parit mustat toppahousut, ja alesta hankitaan lopputalveksi ja ensi talven alkuun isompi Molo kidsin haalari. No, ei ole enää autumn check -haalaria, vaan musta kokoa isompi haalari (sentään isompi koko:) ja alkuperäisen suunnitelman takki&housut-systeemin lisäksi on ihanan vihreää Hust&Clairea takki-housut-yhdistelmänä. Ja talvikeleihin on vielä aikaa...

27/60 | 

Ehdit vielä muuttamaan mielesi ennen lumentuloa ;)

Minä en ole ehtinyt vielä ajattelemaan talvea lainkaan. Muistaakseni kuitenkin ajattelin sitä kiitettävästi, kun viimeksi oli toppaa alennuksessa.

Anonyymi
28/60 | 

Melkein kohtalotoveri, joten pakko on kommentoida. Grasshopper oli pakko saada alesta, sitten tarjoutui tilaisuus ostaa edullisesti autumn check ja nyt sitten tuo keltainen kummitteli niin kauan mielessä että oli ihan pakko se hankkia. Enkä raaskisi myydä yhtään näistä pois, mutta järkikin sanoo että kolme on jo ihan liikaa ja joku voisi lähteä uuteen kotiin. Oranssiakin olen jo ostoskorissa käyttänyt. Jonkinlainen riippuvuus se on tämäkin...

29/60 | 

Postilaatikostapa hyvinkin - onneksi näin just ikkunasta kun postiauto tuli, ja katoin, että sinne tunki. Kävin sitten saman tien poimimassa sen sieltä, kansikin oli vähän auki kun ei mahtunut kunnolla...

32/60 | 

Hih, ei se vaan aina ole helppoa ;) Mulla tulee tuolle pienimmälle hankittua eniten kaikenlaista vaatetta...

33/60 | 

Hih :) Mä ensin ajattelin tuota keltaista sinne seuraavalle talvelle, mutta totesin sitten, että se on just tän talven väri, eikä varmaan olisi enää niin kiva vuoden päästä...
Herra Keltainen on aprillipoika

34/60 | 

Mutku ;D Niin ne selvät sävelet voi muuttua, mut ei se niin vakavaa! Teillä onkin jo hyvä valikoima kasassa!

35/60 | 

Ei muutu enää ;D Ainoastaan se on mahdollista että katson jotain tummempaa alkutalveksi...
Mitähän teidän jemmoista löytyykään!! ;)

36/60 | 

Haha, aika hyvin :D Mulla on käynyt noissa silleen, että joku on kolahtanut pikkaisen enemmän kuin se edellinen, joten on ollut helppo luopua ;)

39/60 | 

Aivan ihana tuo keltainen. Varmaan kannattaa lumia odotella tuon värin kanssa ;) Meillä on pysynyt arat väri hyvinä (v.sin Mala ja turkoosi Lego) kun ollaan vaan lumilla käytetty. Onneksi meidän poikien hoitopaikassa käytetään paljon kuravaatteita, vaatteet säilyy parempina.

41/60 | 

Yksi Mutku ilmoittautuu mukaan joukkoon, mutta kuten sanottua naisena saa vaihtaa mieltään vaikka joka päivä! ;)

Keltainen on kaunis väri, mutta ei sopisi meidän vaaleille lapsille, tummat värit kyllä kelpaavat (ja onhan ne ihan käteviä äidin mielenrauhankin vuoksi) kuran ja lian suhteen siis.

Mietin, että uskaltaiskohan olla jemmaamatta MITÄÄN alesta ensi vuonna? :D Kuitenkin "vaihdan" aleostoja hienompiin tai mikä vielä pahempaa ostan yli oman tarpeen :D

42/60 | 

Minä ostelen enemmän kohta 3v esikoiselle, sillä ajatuksella että ne menee sitten 1,5v kuopukselle ensi vuonna. Tähänkin liittyy mutku. Yleensä jo KYLLÄSTYN niihin esikoisen vanhoihin ja ostan sitten pienemmällekin uusia juttuja. Esimerkiksi kaapissa on aivan hyvä ja käyttökelpoinen haalari esikoisen perua ja se olisi sopiva nyt kuopukselle, MUTKU mun oli pakkkkko saada se farkkukuosinen Molo Kids...!! Onko tää normaalia... :)

43/60 | 

Voi että tuo keltainen on ihana! Mä niin tahtoisin sen omalle tyttöselle (ja sitten hyvin perityisi pojallekkin). Ja pojalle tahtoisin sen farkun, tai sitten fire redin... Ovat ihania!

44/60 | 

No niinpä - mä tiedän jo, että kyllästyn, eikä kannata välttämättä jemmata 4veeltä 2veelle... Meillähän oli just viime talvena tuollainen tilanne, että olis ollut täysin super puku isomman jäljiltä, mutta väri oli ihan väärä, joten pakko oli se myydä ja hankkia meileisempää tilalle ;D

45/60 | 

On se kiva kun on muitakin mutkuja ;D On meilläkin vaaleat lapset, mutta tuleehan tuohonkin nyt kasvojen lähelle tuo hattu. Minusta alesta topan ostaminen kyllä kannattaa aina, koska yleensä omansa saa pois kyllä syksyllä, jos sattuukin vikaostos ;)

47/60 | 

just kaivelin kuittia että onko mennyt jo kuukausi ;) taitaa yksi kappale sinisiä vaihtua meillä sittenkin kirjavaan, vielä pari päivää ehtiä kaupoille :D

49/60 | 

Hih, no mutta se mutkuilu on toisaalta niin ihanaa! ;D
Tuo on vaan ihan paras haalari aikoihin, siis väriltään ja vielä kun merkki on paras kanssa. ;)
Meillä samainen (kuten tiedät) 122cm odottaa lumia kanssa, en takuulla ota ennen lumia käyttöön. Alku talven loskat mennään sillä värikäällä Kappahlin 122cm haalarilla ja loppu talveen on varalle vielä 128cm musta Molo kids. ;)

Anonyymi
50/60 | 

Mulla kans karkas vähän tänä vuonna.. Olen yrittänyt perustella (miehelle vaiko itselleni???) että kyllähän lapsilla täytyy olla rymyhaalarit (toisella reimatec viime kevään alesta ja toisella molo huutiksesta), pakkaskelin (uuvet) ticketit. Ja tietysti vielä molemmille takki+housu setit (racoon ja ticket)
Ja ne asusteet vielä siihen.. Ei kestä aatella kuinka paljon tähän menee euroja.. Vaikka kuinka blogeista alevinkkejä löytyisikin ; )
-Sini-

51/60 | 

Niin, ihanaa mutkuilua :D JA kunhan ei jää miinukselle, niin eihän siitä mitään haittaakaan ole ;)
Joko teillä on asusteet päätetty?

52/60 | 

No voihan sitä ajatella vaikka niin, että kun on useampi puku, niin käyttö jakaantuu niille kaikille, jolloin kuluvat vähemmän, ja jälleenmyyntiarvo pysyy hyvänä ;D

53/60 | 

Ihania mutkuja kaikki! :) Viimeisin on kuitenkin se osuvin. Tietysti!

Harmillinen tuo viiru heti uudessa haalarissa :( Riippuisi ehkä vähän viirun paikasta, reklamoisinko asiasta. Itse en ole herkkä reklamoimaan, mutta jos on näkyvällä paikalla niin kannattaa asiasta ilmoittaa.

Itse olen yleensä kauhea pähkäilijä, mutta ulkovaatehankintojen kanssa olen pysynyt kannassani. Vielä.

54/60 | 

Joo, tää keltainen oli nyt lopulta ihan pakko-mutku ;D

Tuo jälki on etupuolella lantion paikkeilla. En minä sitä palauttamaan lähde (oli sitä paitsi viimeinen kokoaan mielestäni), mutta mietin, että olisinko ilmoittanut - tosin onko siitä sitten mitään hyötyä?

Itestäni olen huomannut, että ei harmita niin paljon, jos joku sisävaate ei ole ihan mieluisin - se vaan sitten jää vähemmälle käytölle. Mutta jos ulkovaate ei ole nappiin, niin se harmittaa sitten joka ulkoilulla... Eli kannattaa hankki sitä mieluisinta, niin ei tarvi harmitella ;D

Anonyymi
55/60 | 

Olen jo päättänyt, mutta en hankkinut. ;D Tai ajattelin ommella fleecestä pari päähinettä itse ja sit jos mummo neuloisi villasta yhden pipon. Mutta katotaan nyt..

-Poikien tyyliin Mia-

57/60 | 

Minkä merkkiset nuo ruskeat vetoketjulliset hanskat on? Olen etsinyt jonkin aikaa hanskoja, jossa olisi vetskarit ja ne on aika tiukassa löytää. Kerrohan toki myös, että oletko ollut noihin tyytyväinen, mikäli niitä on jo käytetty/merkki on entuudestaan tuttu.

58/60 | 

Ne on Miniaturen hanskat. Ei ole vielä olleet käytössä, kun meillä on musta haalari alkutalveksi. Kovasti olen kehuja kyllä kuullut - toivotaan että pelittävät hyvin :) Eikös Reimalla ole myös joku malli jossa vetskari?

59/60 | 

On se Siru, mutta ne on tosi kylmät ja suurin koko on se pieni 2 eli vastaa varmaan nollakokoa niistä vetoketjuttomista :| Menee varmaan just vielä tän talven, mutta ei niillä kyllä tarkene jos on vähänkään enemmän kuin pari astetta pakkasta :|

60/60 | 

Ahaa, no harmi jos ne on kylmät! Mutta Miniaturea monet on lämpimiksi mainostaneet, joten toivotaan että ovat myös :) Kokemuksia kerron kyllä sitten kun niitä tulee :)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Sarkasmiin taipuvainen 4 lapsen äiti Miima pyörittää yhden aikuisen voimin lapsiarkea, lohtushoppailee pihisti, sinkkuilee, sisustaa Ikealla, kokeilee keittiössä ja sen sellaista. Niin joo, ja kirjoittaa niistä ja ihan mistä sattuu tänne blogiin.

Seuraa somessa
Facebook

Ota yhteyttä bloggariin
variepasuora@gmail.com

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteyttä Sanoma Lifestylen mediamyyntiin!

Teemat

Hae blogista

Blogiarkisto

2016
2015
2014
2013
2012

Kategoriat

Sisältö jatkuu mainoksen alla