Meillä on ongelma! Syksyllä sataa! No okei, tää ei ollut se ongelma, vaan ihan realiteetti. Ongelma on siinä, että kun me pyöräillään tuota eskari-reittiä 4 kertaa päivässä, niin se ei ole kovinkaan kivaa sateella. Siis vaatteethan on vedenpitävät, joten ei siinä mitään, mutta miten suojata naama, kun ei voi käyttää huppuakaan, koska kypärä on oltava päässä??? Lippis, paitsi että menisi huonosti kypärän alle, jättäisi myöskin korvat paljaaksi - ja nyt on jo monena päivänä ollut pipon tarve, kun alkaa koleutua kelit.

kuva Nosh

Eli me tarvittais lippapipot (trikoiset)! Mutta ilman tupsua, kun ei se sinne kypärän alle mene... Antakaas nyt vinkkejä, kun google ei oikein löydä - kai niitä joku valmistaa? Vai minkä irtovisiirin minä noille kehitän???

Terkuin
Miima

Kommentit (21)

2/21 | 

Hei kiitos vinkistä, saisi valita kuosinkin! Mutta kauankohan tuo kestäisi (ootko siis tilannut?), tarve on nyt!

3/21 | 

Reimalla on edellisissä mallistoissa ollut puuvillaisia lippapipoja, varmasti löytyy nytkin. Meillä tykätään kovasti lippapipoista, joita on ollut niin välikausi- kuin talvimalleinakin. Estävät myös häikäisyä :)

4/21 | 

Höh, ei anna mun vastata alle... No mut jokatapauksessa, niin eikös ne Reiman pipot ole neulepipoja kuitenkin, ja vielä käänteellä - aika huono tunkea kypärän sisään :/ Tarvittais mahdollisimmat ohut ja siksi toi trikoinen ajaisi nyt asian ehkä parhaiten. Meillä on ollut vaan talvipipoja lipalla, ei ole ennen ollut tällaista rätkimis-ongelmaa mihin ei huppua voisi hyödyntää :D

12/21 | 

No hei, näitähän oli Mini Rodinillakin, joten mitä ilmeisemmin ne on tosi cool ;D Mistähän sais tähän hätään :D

14/21 | 

No kun sitä minäkin että niillä oli mutten löytänyt pika-etsinnällä (en oo tänään joutanut koneella istumaan :O järkyttävää :D). Ja hei alessa, nyt pitää mennä tutkimaan, mikähän se koko-politiikka juuri tässä hatussa...

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Sarkasmiin taipuvainen 4 lapsen äiti Miima pyörittää yhden aikuisen voimin lapsiarkea, lohtushoppailee pihisti, sinkkuilee, sisustaa Ikealla, kokeilee keittiössä ja sen sellaista. Niin joo, ja kirjoittaa niistä ja ihan mistä sattuu tänne blogiin.

Seuraa somessa
Facebook

Ota yhteyttä bloggariin
variepasuora@gmail.com

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteyttä Sanoma Lifestylen mediamyyntiin!

Teemat

Hae blogista

Blogiarkisto

2016
2015
2014
2013
2012

Kategoriat

Sisältö jatkuu mainoksen alla