Pitää kiireesti hyödyntää lätäköt ja tulvivat ojanpohjat ennen kuin vesi imeytyy maahan! Eka kertaa ihan konkreettisesti kaadoin saappaista vettä, ja napaa myöten ruohoiset ja kuraiset kaverit sai mennä suoraan suihkuun, mutta mitäpä tuosta, hauskaa tuntui olevan!

Onko teidän kohdille osunut mukavia ukkoskuuroja?

Terkuin
Miima

Kommentit (8)

1/8 | 

Iki-ihanat lätäköt läträäjineen :D

Meillä neiti on kans ulkoillut ahkerasti jatkuvista sadekuuroista huolimatta ja kivaa on ollut. Eilen illalla vietiin neiti taas pariksi päiväksi mökille mummon ja papan seuraksi, kun on luvattu vähän parempaa säätäkin. Paluumatkalla tuli hetken vettä niin paljon, ettei eteen nähnyt kymmentä metriä. Autojono eteni melkein kävelyvauhtia :D

2/8 | 

Joo lätäköt on ihania, ja kesällä on kiva läträtä kun on lämmintä eikä jäädy vaikka kastuiskin! :)
Meillä ei ole satanut muuta kuin toi eilinen rankkasade, muuten ollut poutaa, se on jotenkin kiertänyt meidät muutoin :) Kivaa mökkeilyä tipsulle!

3/8 | 

Valtaisat lammikot on parhainta ajanvietettä :) Täällä on vaan yöllä muutama hassu tippa tullut. Vesileikit pitää siis suorittaa esim. kuten meidän 4v. aamulla eli kaatamalla pullosta nojatuolissa istuvan päälle. Sitten vielä voi ihmetellä miten se äiti nyt taas niin vihaiselta näyttää.

5/8 | 

Kyllä vaan, kummasti viihtyvät lätäköissä - nuo vedet ei vaan kauaa kestäneet, mutta just sopiva ulkoilurupeama ennen iltapalaa :) Täälläkin on olut vaan toi eilinen sade, joka ei kauaa sekään kestänyt - katotaan tuleeko tänään lisää, ukkosta on luvattu, vaikka aurinkoa onkin ollut koko päivän :)

Mut hei - parempi kaadella sisällä vettä ympäriinsä kuin jotain maitoa tai mehua ;)

6/8 | 

Ei ole meilläkään moisia läträyspaikkoja ollut nyt kesällä muuta kun eilen, ja nekin vedet imeytyi varsin nopeasti sitten. Mutta kesällä on kyllä siinä mielessä mukavampaa tuo "uiminen", kun ei palellu jos jotenkin kummallisesti sattuisi kastumaan läpimäräksi ;)

8/8 | 

No varmasti kelpaa :D Tänne oli eilen paikallissäässä annettu sadevaroitus (siis oikeen sellainen kolmiovaroitus), mutta ei satanut yhtään!

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Sarkasmiin taipuvainen 4 lapsen äiti Miima pyörittää yhden aikuisen voimin lapsiarkea, lohtushoppailee pihisti, sinkkuilee, sisustaa Ikealla, kokeilee keittiössä ja sen sellaista. Niin joo, ja kirjoittaa niistä ja ihan mistä sattuu tänne blogiin.

Seuraa somessa
Facebook

Ota yhteyttä bloggariin
variepasuora@gmail.com

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteyttä Sanoma Lifestylen mediamyyntiin!

Teemat

Hae blogista

Blogiarkisto

2016
2015
2014
2013
2012

Kategoriat

Sisältö jatkuu mainoksen alla