kuva täältä
kuva täältä

Valkoinen joulukuusi on siis tilattu ja toivon mukaan jossain vaiheessa tulossakin siis. Ajatukseni oli lähteä koristelemaan mustilla ja/tai hopeisilla ja/tai valkoisilla palloilla. Mutta mistä ihmeestä saa mustia joulupalloja?? Luulin, että se ei nykypäivänä olisi mikään ongelma (joku musta pallo pitäisi jossain jemmoissa jo ollakin, että on niitä ennenkin jostain löytynyt), mutta netistä niitä ei ainakaan löydy Suomen maaperältä!

Eli jos näette jossain kaupassa pyöriessänne mustia joulupalloja, niin vinkatkaas mulle, niin olisi edes jotain osviittaa, mistä niitä lähteä livekaupoilta etsimään!

Terkuin
Miima

Kommentit (32)

Anonyymi
1/32 | 

Pakko kertoa vaikka vanhaa tietoa onkin: pari kolme vuotta sitten Tiimarista sai kuuden pallon putkiloita eri väreissä, silloin hamstrasin useamman putkilon meille mustia palloja. Paketissa oli sekä kiiltäviä että mattamustia palloja. Vai oiskohan noita enää Tiimareissa?

Anu

Anonyymi
2/32 | 

Näähän on vaihtuvia juttuja, mutta aiempina vuosina on ollut Kodin ykkösessä, stockmannilla ja jonain vuonna ikeassa. Mutta kun kaikilla vaihtuu vuosittain mallistot myös joulukoristeissa. Katsellaan silmät tarkkana kun kaupoilla liikutaan.

-T-

4/32 | 

Tiimarissa on kyllä ennen ollut vähän joka värissä, mutta miten lie nyt - vaikuttaako se konkurssi miten valikoimaan?

5/32 | 

Joo, just siksi kyselen, että onko joku nähnyt! Noitten kauppojen valikoimassa ei ainakaan netissä näkynyt, mut sehän voi olla että ei ole vielä edes tullut kaikki joulujutut ja toisaalta kaikki ei varmasti löydy nettikaupasta, mitä livekaupassa on. Pitäis päästä kiertämään vaikka Matkus läpi...

6/32 | 

Jaa mitäs palloja aattelit? :) Asiallahan ei ole kiire, mutta suuresti vaivasi mieltäni juuri tänään, kun yritin mustia joulukoristeita googlettaa :D

7/32 | 

Metsästin mustia palloja viime vuonna, juurikin siihen valkoiseen kuuseen, mutta vedin vesiperän. Tyydyin askartelemaan itse musta-valkoisia tähtiä ym. mutta kyllä palloja pitäisi jostain saada!

9/32 | 

Jaa-ah, mitähän palloja Ä.Hupulainen ajatteli? Muakin jäi ihmetyttämään. Biljardi? :D

Voin muistaa katsastaa mustien pallojen tilanteen jos poikkean vaikka Kodin ykkösellä, vähään aikaan ei olla käyty niin eiköhän kohta (?).

Mulle saa tiedottaa jos näkee limenvihreitä palloja! Olen etsinyt jo kolme joulua ja luulisi niidenkin löytämisen olevan helppoa mutta ei vaan.

10/32 | 

Hyvä hyvä, infoa vaan pallotilanteesta sitten tulemaan :D Hmm... ihan kuin olisi jotain limejä tänään nähnyt jossain googlaillesani - palaan asiaan, jos löydän!

Anonyymi
12/32 | 

Minä ostin pari vuotta sitten haluamani malliset koristeet ja purkin spraymaalia. Irroitin ne ripustus kannat väliaikaisesti pois ja ripustin pihalle roikkumaan ohuesta langasta pyykkinarulle.. Ja avot. Ei mennyt pitkään kun oli haluamani väri palloissa (ja hifistelyn ilosta maalasinpa muutaman pallon sellaisella kimalle spraymaalilla, etteivöt kaikki ole ihan samanlaisia). Lopputuloksena vain pariin palloon tuli pienet valumajäljet, mutta kun ne ripusti latvaan ja valuma kohta kuuseen päin niin täydestä meni.

Tästä saisit hyvän DIY postauksen, jos kokeilet tehdä samoin. Niin ja pihalla kannattaa hoitaa tuo maalaus ja jos haluaa välttää valumia niin paljon ohuita kerroksia ja antaa kuivaa siinä välillä. Lopuksi vaan alkuperäiset kannat takaisin. Helppoa.

Jos ajatus DIY päivästä kehtuuttaa niin ebaysta bongasin muutamat mustat joulupallot. Kannattaa kokeilla.. Samoin ledivalot kannattaa tilata ebaysta edullisuutensa takia... Myös jos valkeita happy lightseja himoitsee, niin nekin löytyy sieltä ja puolella Suomen hinnosta ;)

Anonyymi
14/32 | 

Vielä jatkan edelliseen DIY viestiini, että noita palloja löytyy ebaysta hakusanalla "black bauble".. Ja löytyipä sieltä limen värisiä myös. ;) Paypalin kautta on turvallista maksaa ja pallot tulevat kotiovelle :)

15/32 | 

Eihän se varmasti suuren suuri homma olis, mutta tällä hetkellä ei pysty mihinkään projekteihin, ei vaan kykene! Apua, mitä on valkoiset happy lightsit?? :D Ei varmaan just nyt jaksa perehtyä Ebayhinkään, mutta kiitos vinkistä, laitan muistiin, jos ei mistään lähempää löydy! :)

16/32 | 

bauble - no se on kyllä ihan uusi termi mulle! Kiitos infosta, hyödynnän näitä neuvoja jos ei muu auta! :)

19/32 | 

Äääh! Sä mietit jo koristeita ja mulla on edelleen valkoisen kuusen hankinta ajatteluasteella. Nyt alkoi mietityttää, että jos hankitaan valkoinen kuusi, muuttuuko mieli myös koristeiden suhteen. Mä rakastan kyllä meidän punaisia palloja (kun ne mätsää punaiseen sohvaan).

Mutta pidän kans silmät auki, kun liikuskellaan.

21/32 | 

Sitähän noi muutkin ehdotteli, mut en kyllä jaksa nyt näperrellä yh-tään! Katotaan sitten viimeisenä keinona :D

22/32 | 

No joo, joku vimma oli tänään niitä etsiä ;) Onneksi tässä on aikaa vielä! :D Punaiset on kyllä jouluiset ja sopii hyvin valkoiseenkin kuuseen!!

23/32 | 

Heh, sinulla on samat mietinnät kun minulla eli kuusenkoristeet valkoiseen kuuseen. ;)
Tosin itse en mustia ajatellut, vaikka oishan nekin tyylikkäät. Meillä tulee hopeaa ja punaista.
Ihan kamala pohdinta on etenkin niistä kuusenvaloista! Millaset ne sitten laittaisi?
Tavan kuusenvalosarjoissa on vihreät johdot, joten ne on ihan nounou. Sitten tietty on kaikki jouluvalosarjoja, joten sellaiset sitten varmaan valkoisella johdolla. Mutta valojen sävyksi lämmin valkoinen, joka hiukan kellertää vai led, jossa taas voi olla vikana hiukan sinertävä valo. Tahtoisin tietysti sellaiset puhtaan valkoiset valot.
On tää vaikeeta, kun on valkoinen kuusi eikä vihree. ;D
Pitää minunkin blogissa ihan pohtia tätä asiaa jossain välissä.. ;)

Niin ja mustia palloja en muista nähneeni, mutta vinkkaan jos nään.

24/32 | 

Googletellessa törmäsin sellaiseen, että nykyään olisi valoja, joissa valkoinen valo - sehän varmaan sopisi parhaiten! Monissa valosarjoissa on nykyään sellainen läpinäkyvä/hopeinen johto, mikä käy minusta hyvin myös. Mulla olis sellaisia valkoisia pallovaloja, joissa hieman sinertävä se valo - aattelin testata miltä se näyttää tai sitten katsoa niitä valkoisia, löytyykö.

25/32 | 

Pidän silmät auki mustista palloista! Vielä ei ole ainakana silmään osunut...
Kiitos joulukuusivinkistä. Sen hyödynsin, vaikka meille ei pitänyt joulukuusta tulla....

Anonyymi
27/32 | 

Ai, sellaisia en ole huomannutkaan. Olis kiva jos löytyisi puhtaan valkoisella valolla, toisaalta ei kai ne lämpöisen valkoiset rumat ois nekään, tois ainakin tunnelmaa paremmin. ;) Sinertävä valo ei kyllä taas kuullosta hyvälle, mutta mistä sen tietää ennen kun näkee.. Nappaa kuvia, jos testaat?
Läpinäkyvä johto on myös hyvä vaihtoehto. Pitäisi varmaan tosiaan laittaa kuusi pystyyn jo kohta ja mallailla kaikkia valoja ja värejä siihen. ;D

-Poikien tyyliin Mia- (joka ei jaksanut kirjautua..)

28/32 | 

Pitäisi käydä niitä valoja ihan tutkailemassa jossain kaupassa! :) Kyllä mä varmaan puran ja annan jäädä sen kuusen, kun se tulee ;) Ei kuitenkaan joulua olla kotona, niin pitää ihastella sitä sitten etukäteen!

32/32 | 

Hei kiitos! Mä kyllä olen Stockmannin pariin kertaan kollannut, mutta kohdasta 'joulukoristeet ja valot' eikä siellä mitään ollut, mutta ne siis on paikassa 'joulutunnelman luojat' :O Kyllä mä ehkä koristeeksi noi lukisin... :D Nyt pitää sit miettiä millä hinnalla mä haluaisin palloja ostaa, ja minkä kokoisia (vähän pieniä nuo isoon kuuseen)!

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Sarkasmiin taipuvainen 4 lapsen äiti Miima pyörittää yhden aikuisen voimin lapsiarkea, lohtushoppailee pihisti, sinkkuilee, sisustaa Ikealla, kokeilee keittiössä ja sen sellaista. Niin joo, ja kirjoittaa niistä ja ihan mistä sattuu tänne blogiin.

Seuraa somessa
Facebook

Ota yhteyttä bloggariin
variepasuora@gmail.com

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteyttä Sanoma Lifestylen mediamyyntiin!

Teemat

Hae blogista

Blogiarkisto

2016
2015
2014
2013
2012

Kategoriat

Sisältö jatkuu mainoksen alla