mut Leonardo tarttui mukaan :D

Eli Keraplastin Monopoleistahan minä nyt olen jauhanut, ja ne on nyt Kodin ykkösessä hyvässä tarjouksessa! Mutta kun mä menin niitä livenä tsuumailemaan, niin oli ihan selvää, että tämä valkoinen Keraplastin Leonardohan se meille muuttaa ;D Sain tästä 30% alennusta kupongilla, joten hintakin oli melkein sama kuin noilla Monopoleilla (n. 5e enemmän maksoin)!

Lisäksi olin menossa ostamaan mustia istuintyynyjä keittiön tuoleihin. Mustat maksoi 9,90 e, mutta keltaiset vain 4 e / kpl :O Joten ne lähti sitten mukaan :)

Kauheesti kaikkea kamaa uuteen kotiin tullut/tulossa sieltä ja täältä...

Terkuin
Miima

Kommentit (14)

1/14 | 

Ei ihme, että tähän päädyit: KAUNIS! ja taatusti kaunis valokin tulee. Tää ja keltaiset istuintyynyt kuulostavat aivan ihanalle yhdistelmälle. Tykkään keltaisesta keittiössä (meillähän on keltaiset seinät keittiössä). :)
Vilautteles sitten muitakin hankintoja!

2/14 | 

Jaa-ah, se on sitten mies kun on Leonardo :D. Noooh, ehkä tuollaisen miehen kanssa jaksaa elää kun on valaiseva ja hiljainen ;). Koskas te nyt meinaatte sitten jo muuttaa?

4/14 | 

Se vaan näytti kivemmalta :) Tämä lamppuhan tulee olohuoneeseen, mutta olohuone ja keittiö on yhtä avointa tilaa. Kun se värimaailma on nyt se musta-valkoinen keltaisella ripauksella, niin nuo istuintyynyt käy oikein hyvin siihen suunnitelmaan - eikä jugurttitahrat näy niin räikeesti kuin mustasta ;D

Ehkä vilauttelen enemmmän sitten, kun on muutettu ja laitettu niitä tavaroita paikoilleen :)

5/14 | 

Niin että on mulla sittenkin yksi mies olohuoneen koristuksena ;D Eihän tuohon enää montaa viikkoa ole, kuun vaihteessa, tai miten nyt saa sen kämpän kuntoon!

8/14 | 

Niin, kun mä vielä vähän harmittelin, että eipä ollut Monopolia valkoisena, mutta hyvä että löytyi vastaava vähän eri nimellä ;D

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Sarkasmiin taipuvainen 4 lapsen äiti Miima pyörittää yhden aikuisen voimin lapsiarkea, lohtushoppailee pihisti, sinkkuilee, sisustaa Ikealla, kokeilee keittiössä ja sen sellaista. Niin joo, ja kirjoittaa niistä ja ihan mistä sattuu tänne blogiin.

Seuraa somessa
Facebook

Ota yhteyttä bloggariin
variepasuora@gmail.com

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteyttä Sanoma Lifestylen mediamyyntiin!

Teemat

Hae blogista

Blogiarkisto

2016
2015
2014
2013
2012

Kategoriat

Sisältö jatkuu mainoksen alla