Hmm, lastenvaateinnostukseni ei vissiin olekaan täysin nuupahtanut. Olen hankkinut Metsolan froteeta jopa täydellä hinnalla, ja nyt himottaisi nämä Molon uutuudet! Erityisesti tiikeri- ja kaivuri-printit yrittää viekoitella, ja kerrankin on kivat hihatkin eikä mitään sinisiä! Järki on vielä tähän saakka voittanut, mutta vähän kyllä harmittaa jo valmiiksi, kun nämä ei taida aleen asti jäädä roikkumaan... Onko teillä tullut syysmallistoissa vastaan viettelyksiä?

Terkuin
Miima

kuvat molo.com

Kommentit (7)

Anonyymi
1/7 | 

Sportamorelta just aamulla tilasin pojalle molon kaivuri-, jalkapallo- ja autoparkkipaidat. Siellä oli kolmet kahden hinnalla, tiikereissä vielä äsken oli kokoja ainakin. Mia

Anonyymi
6/7 | 

Suorastaan järkytyin, kun ekan kerran kuvissa näin tuon jalkapallopaidan, mutta sitten kun siihen livenä törmäsin, niin rakastuin !! No, okei.. Ihastuin !!! Siis aivan *pakko saada* ja ostettavahan tuo oli :) Nyt malttamattomana odottelen, että kelit viilenee ja pojalle saa laittaa pitkähihaisen paidan päälle :)
Sit toinen aivan ihana on se lentokenttä-kuosi, en ole nähnyt sitä missään muualla kuin olikohan se nyt zalandossa, ja sielläkin vaan pieniä kokoja.. :( Sen haluaisin poitsulle.

* 2 poikaa*

7/7 | 

Mun mielestä toi pallopaita on hauska kuvassakin :D Mutta mulle nämä normihinnat aiheuttaa vähän vastarintaa :D Ootko kattonut molo.com, olisko siellä lentokenttää? :)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Sarkasmiin taipuvainen 4 lapsen äiti Miima pyörittää yhden aikuisen voimin lapsiarkea, lohtushoppailee pihisti, sinkkuilee, sisustaa Ikealla, kokeilee keittiössä ja sen sellaista. Niin joo, ja kirjoittaa niistä ja ihan mistä sattuu tänne blogiin.

Seuraa somessa
Facebook

Ota yhteyttä bloggariin
variepasuora@gmail.com

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteyttä Sanoma Lifestylen mediamyyntiin!

Teemat

Hae blogista

Blogiarkisto

2016
2015
2014
2013
2012

Kategoriat

Sisältö jatkuu mainoksen alla