Näemmä ihan Molo-päivä :D Pahoittelen :D Mutta huomasin vaan, että Kuopukseen oli tullut Polly haalarit ja niiden hinta on tänä keväänä 109,95e. Viime keväänähän hinta oli parikymppiä kalliimpi, mutta toisaalta vesipilarit oli kaksinkertaiset ja viime kevään haalareissa oli myös osittain ohut fleecevuori, jota käsittääkseni tämän kevään haalareissa ei ole? Miltäs tämä hintapolitiikka kuulostaa?

Niin ja näiden värien lisäksi myöskin musta haalari olisi käsittääkseni tulossa ainakin joihinkin kauppoihin!

MUOKS!!! Lilla companyn sivuilla kerrotaan, että osittainen fleecevuori löytyy! En tiedä mistä mielestäni luin ettei olisi, mutta se arvelu on siis virheellinen!

Terkuin
Miima

Kommentit (45)

1/45 | 

Mä en yhtään muista mitä maksoin meidän haalarista viime vuonna alessa :D. Meillähän on siis se lila odottamassa. Ja ei kyllä noista tämän vuotisista mikään oikein väriltään miellytä että ihan hyvä että on. Ja tykkään myös siitä osittaisesta fleecevuorestakin ja vesipilarista jajaja....

Niin ja siitä softshellin jemmaamisesta tykkään kanssa, ei ainakaan kuulosta tuo tämän vuotinen niin monikäyttöiseltä. Täytyy päästä hiplaamaan jossain vaiheessa :D.

Hamsteri minussa on hyvin tyytyväinen hamstrauksiinsa :D. Ja toki on ihan ok että hinta on pudonnut kun kerran ominaisuudet on eri.

Niitä ohkaisia haalareitakin vähän kummastelin että mihin käyttöön kun jotkut väittivät hyvinkin pitävän vettä ja lämpimäksikin jopa ja toiset taas vähättelivät vedenpitävyyttä ja kehuivat ohkaiseksi :D.

2/45 | 

Ihan hyvä jos hinta laskenut kun on ns. ominaisuudetkin. Siltikin vaan tykkään näistä, ei voi mitään. No yksi harmitus näissä kyllä on...haalaria ei saa koossa 122cm tai 128cm...olisin ostanut jemmaan ens syksyksi POPin haalarin kaveriksi...mutta nyt kai ostettava kuoritakki ja housut myös POPilta...

4/45 | 

Mä ostin sen 104 kokoisen puoleen hintaan, eikä kyllä harmita yhtään ;D mä tykkään myös siitä fleecestä, koska lämpimämmille keleille meillä on muita asuja ihan riittävästi - haalari on kiva siihen vaiheeseen, kun on vielä koleaa!

Jooei kuulosta tämän kevään softshellin matsku ollenkaan niin vakuuttavalta kuin entinen... pitää se toki käydä katsastamassa jos mahdollista, että tietää mistä puhuu ;D

Eiköhän ne ohkaiset haalarit ole kuten plain rain, mutta vaan haalarimuodossa :D Minusta käytännöllisempi kaksiosaisena tuollainen ohut sadepuku, niin voi käyttää tarpeen mukaan erikseen!

5/45 | 

Kas, enpäs ollut huomannutkaan että koot loppuu 116! Tosin mä luulen, että meidän käytössä vk-haalarit jää kokoon 104 :) Toppahaalaria kyllä tullaan käyttämään niin pitkään kun vaan kelpuuttavat!

7/45 | 

Juu, ei missään tapauksessa tulis meille sellaista ohutta haalaria :D. Vähän on mietinnässä että tarvitaanko sellaista plain rain tyyppistä asua ollenkaan siis lähinnä sitä takkia, housut olis kyllä kivat ja kevyet varalla mukana kuljetettavaksi. Viime vuonna oli plain rain ja se takki oli ehkä kahdesti päällä :D.

8/45 | 

Me on kyllä keksitty takeillekin käyttöä - kesäsateessa verrattomat (siis jos nyt sattuu lämmintä olemaan kesällä, ei ole sekään aina niin sanottua...) :)

9/45 | 

Mä tilasin tuolta kuopuksesta päivällä tuon farkku-kuosisen haalarin, eli hinta siis oli varmaan ok.;) En tosin ollut ehtinyt mistään noita teknisiä tietoja urkkia, mut ei voi mitään. Oisin tykännyt siitä osittaisesta fleecevuorista, mut mennään sit kerrospukeutumisella. Kokoa jouduin pähkäilemään vähän aikaa, mutta päädyin tilaamaan 92cm.

Sinänsähän se 5000mm on ihan hyvä, kun 3000mm on jo vedenpitävä. Mini a Turen anorakeissa se vesipilari on tuon 3000mm ja hyvin on pitänyt kaatosateessakin vettä. Lätäköissä uiminen tosin on taas toinen juttu. Sitä mustaa mietin neidille, mutta saa nyt nähdä.

Ainakin se lahkeiden sisäsaumojen puuttuminen on tuossa plussaa. Meillä on se parin vuoden takainen harmaa haalari ja lahkeet on aika kuluneet sisäsaumoista, vaikka haalaria ei tosiaankaan ole paljoa käytetty.

10/45 | 

Oih ja voih. Nyt oli Reimalla jo se vauvojen pallotakki myynnissä. Ostolakko taitaa kariutua jossain vaiheessa just Reimaan :D.

11/45 | 

No sitten voitkin kertoa varmoja tietoja ominaisuuksista, kunhan haalarin saat, minä tässä nyt vaan levitän huhuja ;D Kyllähän 5000 on vedenpitävä, ja sisäsaumojen puuttuminen on tosiaan hyvä juttu (vaikka meillä ei sisäsauma-ongelmia ole ollutkaan)!

13/45 | 

Meillä on joku vanhempi Molon rainbow haalari jossa ei ole sitä fleece juttua. Ostinkohan kesällä 2010? Mä en tykkää jos haalarissa on kiinteä fleece, paljon monikäyttöisempi ilman! Kaverin lapsella oli fleece siinä haalarissa ja oli heidän ykköshaalari, jota siis käyttivät lähes aina ja kelien lämmetessä lapsen alkoi tulla juurikin turhan lämmin. Vesipilari juttu...hmmm.. Ei kai sekään mikään mahdoton juttu ole, meillä kurakeleillä on kyllä ihan kuravaatteet, kun Sisu on ainakin maamatonen ulkoleikeissä:D Ja tosiaan, onhan se vedenpitävä kuitenkin:)
Makuasioita;D

14/45 | 

No sehän ei ole sellainen paksu fleece suinkaan, eikä koko vuori! Meillä tosiaan on lämpimille keleille sitten muita asuja, joten tykkään tuosta osittaisesta fleecestä :) Se on niin käyttötarkoituksesta kiinni, ja siitä, onko "ainut" vaate...

15/45 | 

Tuohan olisi kiva jos haalaria tulisi mustanakin! Olen nimittäin juuri tässä selaillut nettikirppiksiä mustan vk-haalarin toivossa, ja eihän nitä ole missään näkynyt meidän kokoa. Mustaan olisi kiva yhdistää pirtsakkaa pipoa jne... Kyllä tuo denimkin viehättää, ja se on myös vahva vaihtoehto, kun popilta ei tullutkaan haalaria sinisenä deniminä. Että kassotaan nyt! ;)

17/45 | 

Meillä on Eewe just täyttäny neljä ja pituutta yli 115cm...just menee varmaan tän kevään 116cm haalarit...ens syksyksi vaan tarttis haalarin kun täyttää talvella vasta viisi...pienet pojat saa meillä käyttää haalaria...minä en niiltä mitään kysele (ja tämän kommentin saa sitten mainita siinä vaiheessa kun sanoa että voi,voi, ei suostunut enäälaittamaan haalaria päälleen, hah.)

19/45 | 

On kyllä pitkä poika! :) Mä en jotenkin välikaudeksi koe sitä haalaria niin tarpeelliseksi kuin talvella, ja meillä vk-haalari jää aikaisemmin pois kuin toppahaalari (mitä on meillä käyttäneet vielä koululaisetkin) :)

20/45 | 

Olikohan se Lilla company, mistä luin, että olisi mustaa Pollya tulossa :) Se on kyllä siitä kiva, että voi asustaa värikkäällä!

21/45 | 

Näin se saattaa olla... Liekö on niinkin ettei ole mustia rukkasiakaan... vain jotain tummansinisiä :O.

22/45 | 

Herrrrrrrajestas, silloinhan meille ei niitä tule!!! ;D No mutta pakkohan nyt on olla mustat rukkaset, sehän olisi ihan mielipuolista jos ei olisi!!! :O

23/45 | 

Meillä kesti se toissavuoden harmaa haalari todella hyvin, en huomannut siinä ainakaan saumoissa mitään vikaa. Ja olikohan vesipilari just tuo 5000, mutta piti kuitenkin täysin vettä. Malliltaan nämä haalarit ovat kivoja kun eivät ole leveitä ja tuo farkkukuosinen houkuttelisi, mutta Aatulle yksi haalari jo löytyy ja Eeville en taida enää haalaria hankkia välikauteen..

24/45 | 

No niinhän se olis mutta jaa-ah saattaa silti olla niin. ;D Mutta ootellaas tässä ihan rauhassa ne kauppoihin ja kiljutaan vasta sitten :D. Jos ei tule mustia rukkasia niin me ei mennä ulos koko keväänä, eiku :D.

26/45 | 

Joo, nimenomaan tuo malli on tosi hyvä, kun ei ole säkki! Mä luulen kans, ettei mun tarvi enää ostaa yhtään vk-haalaria, kun meillä jemmassa on 104 ja pienimmällä käytössä nyt 98.

27/45 | 

Me varmaaan kuollaan koska meillä ei ole ennalta :D. Akuutti tarve siis. Mutta oottelen rauhassa :D.

28/45 | 

Oho. Hävitinköhän mä sen vastauksen :D. Nooh, jooh. Sitä mää vaan että meillä olis akuutti tarve kun ei ole ennestään mutta oottelen rauhassa ennen kuin tähän kuolen ;).

Anonyymi
29/45 | 

Meillä toimi hyvin viime vuonna se fleecevuorellinen haalari, en kokenut sitä liian lämpimäksi. Tälle keväälle varailin jo MiniQ:sta tuon farkkukuosisen haalarin. Kiva kun hinta on laskenut, ja että lahkeissa ei ole sisäsaumoja. Fleecevuoren poisjäänti ei minua haittaa, en sitä niin tarpeelliseksi kevähaalarissa kokenut, vaikka ei siitä haittaakaan ollut.

31/45 | 

Tuo farkku on varmaan hyvä ja likaystävällinen kuosi! Kyllähän tuo hinta saikin tulla vähän alemmas, kun oli melkein toppahaalarin nykyhinta se viimekeväinen!!

32/45 | 

Olishan niitä näköjään nytkin Reimashopissa :D. Että ehkä mun ei tarvii kuolla... Ja hassu kun en katsonut niitä eilen kun tilasin :O. Onneksi tässä on vielä kevääseen aikaa. Ja nyt mua nolottaa niin että täällä täytän taas sun kommenttiosiota ja taidan hävitä koko blogistaniasta kun ahdistaa.

33/45 | 

Hahaa, noniin, ei tarvi kuolla! :D Äläkäs nyt höpsi, etkä häviä minnekään, mikä ihmeen joukkokato täällä alkaa käydä????

35/45 | 

Meillä eivät ole tuossa haalarissa hionneet, mutta tosiaan kun lämpenee, niin meillä onkin muut asut käytössä kuin haalarit :)

36/45 | 

Joo kyllä olen nähnyt millainen se on ja olin onnellinen, että meillä oli eri versio;D Ja sitäpaitsi musta on hankalaa jos osa fleeceä ja muut osat vartalosta kaipaa lämmikettä eli väliin esim fleeceä niin sitten jossain selässä tupla lämmike.. Nounou.. Mutta niinkuin laitoin tuonne niin makuasioita; niistä ei voi kiistellä:)

38/45 | 

Kyllä Lillacompanyn sivuilla kerrotaan että olisi ohut fleecevuori selässä, pepussa ja polvissa :)
Siinä lukee myös Hengittävyys 5000 g/m2/24h ja vedenpitävyys 5000mm, niin onko tuo Polly hintansa arvoinen ja pitääkö veden?
Kun en kurahousuja aio erikseen hankkia niin pitääkö alkaa katsella muita pukuja?
Harmi kun muiden mallistoissa ei ole näkynyt yksiväristä mustaa :/ Jospa Ticket yllättäisi. Muttakun tuo Molon malli ois meille NIIN hyvä! Hirvee kriisi taas :D
Niin joo, Naperonuttuunkin on mustaa tulossa.

39/45 | 

Sitä mun piti vielä kysyä kun sulla on kokemustakin, että minkälaisille keleille tuo osittaisfleecevuorillinen käy? :)
Asutaan kyllä tosi pohjosessa, viime vuonna lämpöennätys oli ollu +24 astetta ;) Ku ajattelin lisäks hankkia sitte vaa windfleecet/jotku takit ja kuorihousut :)

40/45 | 

No hyvä, en tiedä mistä mä mielestäni luin, että ei olisi fleeceä??? Pitäisi aina laittaa ylös tällaiset lähteet :D Kyllähän sen pitäisi vedenpitävä olla noillakin spekseillä, mutta en osaa sanoa onko noissa millainen ero sitten käytännössä?

41/45 | 

No hitsi, mitähän mä nyt sanoisin, kun en yhtään muista miten me noita pidettiin :D Kun ei yhtään tule mieleen ylipäänsä, että missä lämpöasteissa piti olla lämpökerrosta alla jne, apua miten lahopää :D Mutta siis se fleecehän ei ole paksu, joten vertaisin esim. Reiman bemberg-vuorilliseen, mikä on vähän paksumpi... JOo ei tainnut olla kauheesti apua, pahoittelen - oon ihan talvimoodissa vielä :D

42/45 | 

Miima the Great! Ootko miettinyt jo paljon näitä vk-haalarihommia? Kun Nopalle oli jemmassa Molon polly nordicina, mutta mä en oo varma nyt yhtään että tykkäänkö sinisestä =D Jos mä myyn sen pois, niin mitä tilalle???? Paniikki iskee! Onkohan toi farkku kiva luonnossa? Se on kuulemma aika vaalea, eli oisko se sitten kasari? Musta oli viime keväänä ja syksynä, niin ei nyt sitä sit ainakaan. Reimalla on kiva se musta-harmaa-keltaraita kans. Nyt en enää yhtään tiedä mitään, ja pää sekoaa

43/45 | 

Vera the Wonderfull! En ole juurikaan vaivannut päätäni haalari-asioilla, kun meillä on viime kevään mustaa Pollya niin pitkälle kuin haalaria aion pienimmälle pukea ;D
Minusta tuo farkku näytti taas kivalle kuvassa, mutta en tykännyt siitä livenä - kannattaisi ehdottomasti käydä katsastamassa ennen ostopäätöstä! Lisäksi tämän kevään Polly oli hyvin pehmoisen tuntuinen eikä ollenkaan sellainen kivan liukas, mitä viime kevään haalari, josta lika luisui helposti pois!
Mites Po.pin vihreä, se oli reipas, ja eikös se ole hyvänmallinen teille?

44/45 | 

Onko se Popin vihreä luonnossa kirkas? Sellainen mikä oli joskus aiemminkin Popilla? Saakohan tonne Popin verkkokauppaan ikinä mitään alekoodeja? Mikä siinä farkussa on livenä vikana? Siis värissä? Viime kevään haalarin matsku oli tosiaan aivan loistava. Ainoa huono juttu on ollut että ne teipit meinaa tulla lahkeen saumoista läpi.

Nopalla on onneks "muutama" takki kaapissa, ei haittaa vaikka ei olis haalaria tarjolla ihan ekana kevätpäivänä.

45/45 | 

Minusta se oli sellainen kirkas ruohoinen vihreä, hyvä (mutta en mene vannomaan, koska en sillä silmällä katsonut ja kamera ei tallentanut vihreitä oikein!)! En kyllä osaa sanoa Popin alekoodeista, kun aika vähän on Popia meillä ylipäänsä ollut..
Siinä Molon farkussa en tykkää, kun se on sellainen painettu kuosi. Se viime kevään denim-softshell oli ihana, kun se matsku oli sellainen farkkumainen pinnaltaan. Sen jälkeen kaikki noi denimit on olleet painokuosia, joka ei mulle iske livenä :/ Jaa, pitääpä tarkastaa saumat - ite en ole havainnut ongelmia teippien kanssa!

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Sarkasmiin taipuvainen 4 lapsen äiti Miima pyörittää yhden aikuisen voimin lapsiarkea, lohtushoppailee pihisti, sinkkuilee, sisustaa Ikealla, kokeilee keittiössä ja sen sellaista. Niin joo, ja kirjoittaa niistä ja ihan mistä sattuu tänne blogiin.

Seuraa somessa
Facebook

Ota yhteyttä bloggariin
variepasuora@gmail.com

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteyttä Sanoma Lifestylen mediamyyntiin!

Teemat

Hae blogista

Blogiarkisto

2016
2015
2014
2013
2012

Kategoriat

Sisältö jatkuu mainoksen alla