Herra Keltaisella oli siis tämä talvena käytössä Molo Polaris sub yellow kokoa 98. Mahtui koko talven, pojalla saattaisi nyt olla mittaa 96 cm, hyvin vähän kasvanut talven aikana. Haalari oli käytössä rinnan Reiman kiddo haalarin kanssa, ja tätä keltaista käytettiin vain pakkasilla värinsä takia. Haalari pääsi käyttöön vasta joulukuussa, kun lumet viimein tulivat, mutta käyttöä toisen haalarin keralla siis kuitenkin nelisen kuukautta.

Haalari on pysynyt hyvin siistinä! Olin ihan yllättynyt, kun pesun jälkeen otin tarkasteluun!

Polvissa ei ole kulumia eikä karheumia. Toisessa lahkeessa on hienoista tummentumaa sisäpuntissa, mutta sitä en saanut kameralla taltioitua (eikähän se sieltä onneksi edes näy).

Pepusta samat sanat, ei ole kulumia eikä karhentumia. Kaksi haaleaa pistejälkeä löysin tarkalla syynillä. Eli voisi sanoa, että kyllä se keltainenkin siistinä pysyy, kun pakkasella vaan pidetään :)

Ainut murhe haalarissa on tämä pureskeltu kaulus :( Ulospäin nyt ei onneksi näy kuin hienoinen kuluma, mut sisäpuolelta on teippiin asti... Eihän se mihinkään teknisyyteen vaikuta eikä tosiaan näy, mutta harmittaahan se silti. Himputin järsijä!!

Eli haalari on pysynyt hyvässä kunnossa, mutta silti olen vähän sitä mieltä, että ruskeassa vanhemmassa Polariksessa on parempi matsku... Ehkä jotenkin liukkaampi? Tai ainakin tämä keltainen nyt vähän kerää irtopölyä. Mutta kun en oikein siitä ruskeasta enää välitä ollenkaan, niin mietinnässä, että viitinkö säästää sitä Herra Keltaiselle vaiko eikö???

Kiinnostaako Ticketin kunto kahden talven käytön jälkeen?

Terkuin
Miima

Kommentit (32)

1/32 | 

onkohan kaulus jotenkin erityisen maukas. Meillä nimittäin poika nakersi tästä haalarista kauluksen myös.

2/32 | 

Toki kiinnostaa Ticketin kunto :).

Ja ai, teillä on tuollainen järsijä :O. Näppärä kyllä paikkaa tuon jollain fleecepalalla tai... No, en tiiä eikä mun tarviikaan kun ei tää oo meille tulossa :D.

Yllättävän vähän tosiaan noinkin arassa värissä jälkeä, hyvä niin! Toki olis varmaan vähän toisen näköinen jos olis pidetty muulloinkin kuin pakkasella :D.

3/32 | 

Tällä herralla menee nyt joka ulkovaatteesta kaulus suuhun, joten ei taida olla mausta kiinni ;D Olen alkanut vetää kypärämyssyn leuan päälle, jätystää sitten sitä... Mutta mitäs sitten kun on liian lämmin kypärämyssylle???

4/32 | 

Tarkastellaan Tiksua myös, ja entäs se ruskea Polaris 2 talven jälkeen?

On varsinainen jyrsijä juu... ilmeisesti pitää pukea huivia kaulaan pureskeltavaksi siinä vaiheessa kun kypärämyssy on liikaa...

Joo ihan varmasti olisi toisella tavalla pinttynyt jos olisi kurassa pyöritty, mut hyvä että ei pyöritty ;)

5/32 | 

Meilläkin säilyi kuopuksella tosi hyvänä se keltainen haalari, vaikka sitä käytettiin ainoana pukuna nuo lumiset kuukaudet. Pesin sen tosin jo kuukausi sitten pois käytöstä kun alkoi kuralammikoita ilmestyä pihaan/tielle... :)

6/32 | 

Joo, keltainen ja kura ei ole paras mahdollinen yhdistelmä (paitsi tietty jos on kuravaatematskua, niin eri juttu ;D)! Kiva kuulla että teilläkin on pysynyt hyvänä :)

7/32 | 

Meillä oli takkina tuo keltainen ja nyt viime aikoina poika on käyttänyt sitä eskarissakin päivittäin. Todella pahasti tummentuneena laitoin takin eilen pesuun ja olin todella yllättynyt, kun takki tuli pesusta kirkkaan keltaisena takaisin. Tummentumista ei jälkeäkään ja muutenkin vielä huippukunnossa. Aivan loistotakki, vaikka hieman etukäteen arvelutti, että teinkö virheen, kun tällaisilla sohjokeleilläkin olen takin antanut käyttöön.

8/32 | 

Hienoa, että lähti pesussa kaikki!! Ainahan sitä saa jännätä tällaisten kanssa, että onko ne ikipinttymiä vai irtoaako pesussa (näissäkin kun pesu on 30 asteessa...)!

9/32 | 

Mua kiinnostaa kyllä Ticketin kunto =) Noppa on kanssa järsijä, se tosin syö moloista vaan ne kumivetimet. Mun mielestä se ruskea haalari on kiva =)

10/32 | 

Josko sen Ticketinkin tuolta kohta pesis pois! Vielä pari vuotta sitten mä ajattelin että ruskea on lapsen ulkovaatteessa kivempi kuin musta, mutta nyt on toisin päin :D

11/32 | 

Mä olen nyt pari päivää kanssa suunnitellut peseväni kuopuksen keltaisen haalarin, vähän nimittäin jännittää lähteekö puhtaaksi... Onneksi nää kelit nyt vihdoin alkaa olemaan sellaiset että saa pestä talvivaatteita pois :)

Anonyymi
14/32 | 

Meillä on pojalla myös samainen haalari, mutta värinä se kirkas vihreä (grass hopper) :)

Sitä on pidetty ihan surutta nyt keväälläkin; kieritty kurassa ja kontattu asfaltilla.. Yllättävän siistinä on pysynyt.. Lika lähtee helposti pyyhkimällä pois :) Ainoastaan polvien kohdilla hieman kulumaa..

Meillä muuten kans poika pureskelee takin kauluksia.. :D Ihme jyrsijä!

Mua kiinnostaisi kovasti ticketin kunto! Meillä on turkoosina kyseinen haalari jemmattu ensi talveksi..

-Pikku-tassun äiti

15/32 | 

Näin teki :) Eikä ole muissakaan talvivermeissä valittamista - paitsi niissä rukkasissa, ja siitä asiasta valitinkin jo ;D

16/32 | 

Hyvälle näyttää! Pitäisi tehdä sama vertailu Antonin farkkuhaalarin kanssa. Se on ollut ainoana haalarina käytössä KOKO talven ja on ihan super hyväkuntoinen, vaikka tarhassakin se päällä römytty. Onneksi koon puolesta mahtuu ensi vuonnakin, kun on niin priima. =) Se farkku oli kankaana ihan SUPER.Kura ja kaikki lika vaan "valui" siitä.

17/32 | 

Kiva kuulla että teilläkin on haalari kestänyt menoa :) Mikähän siinä on että se kaulus menee suuhun...

JOs saisin vaikka pestyä loputkin topat pois tässä viikonloppuna, niin voisi tarkastella loppujenkin kuntoa :) Hyvässä kunnossa on kaikki haalarit!

18/32 | 

Kuulostaapa huipulta se denimin kangas! Onkohan se jotenkin liukkaampi kuin tuo keltainen? Denim on myös likaystävällisempi siinäkin mielessä, että siinä ei niin helposti näy ne liat!

Anonyymi
19/32 | 

Just tänään kattelin päikyn pihassa kun yksi meijän pieni asiakas veteli tuo puku päällä menemään. Harvoin näkee yhtä pahan näköstä haalaria : )
-Sini-

23/32 | 

Meillä ekaluokkalainen tyttö järsii myös kauluksia. Talvelta oli järsitty ainakin minymon takki ja nyt kevään aikana on ehtinyt pureksia reiän ticketin takkiinkin

25/32 | 

Heh, meillä järsitty kanssa ihan samanlailla Molon haalari. Ticketin takki ei maistunu. Makueroja ilmeisesti ;)

26/32 | 

Tää herra kyllä mutustaa yhtä jos toistakin kaulusta, mutta muut ei ole vielä rikki menneet - eikä toki tarttiskaan...

29/32 | 

On kyllä pysynyt haalari hyvässä kunnossa. Keltaisessa ei ehkä haalistumat edes näy yhtä hyvin kuin tummemmissa kirkkaissa väreissä. Yllättävää, ettei ole edes kulumaa pahemmin. Meillä Polariksen pinta nimenomaan polvien kohdalata on tosi pahassa kunnossa. Rymyhaalarikunnossa, vaikkei meilläkään pidetty haalaria kuin pakkasilla. Neiti sai tosin rymytä ihan rauhassa haalarin kanssa ja haalari oli ehdottomasti eniten käytössä oleva puku.

Meillä muuten kans nakerretaan kauluksia aina mökömökö -tuulella. Muuten ei onneksi ja reikiä ei ole vielä saatu aikaiseksi. Kaulaliinat neiti imeskelee ihan märiksi. Ällöä! Pitääköhän alkaa laittaa kauluksiin ja kaulaliinoihinkin peukkumyrkkyä? :D

30/32 | 

Joo ei ole kulumaa - varmaanhan se haalistuminen tulee juurikin kulumisesta. Kyllähän tuota paljon pidettiin, koska talvi oli pakkastalvi, mutta just tuossa mietin, että täällä lumihanki oli puuterilunta pitkälle tän vuoden puolelle, kun välissä ei ollut ollenkaan niitä leutoja kelejä! Pistin tän vaan merkille, kun oli itekin tosi ihana tehdä lumienkeleitä, kun hanki oli niin pehmoinen :D Että selittäisikö se asiaa - lumi on ollut pehmeää eikä ole tehnyt kulumajälkiä?

Kuule tiiätkö mietin tuossa just eilen, että pitäiskö sitä teidän peukkumyrkkyä hölvätä kauluksiin :D Se on tosi ällöä, kun jos laitan kypärämyssyn leualle, niin se on tosiaan ihan litimärkä sitten, ja luultavasti ihokin pitemmän päälle reagoi moiseen :/

31/32 | 

Hyvin on haalari säilynyt. Meillä on samassa koossa tän talven ruskea ja siinä on kyllä karheumaa polvissa ja sitä on käytetty toisen haalarin ohella. Mua kanssa ihmetyttää toi kaulusten syönti. Mentiin mökille ja poika imi koko automatkan po.pin uuden vk-takin kaulusta, että otti päähän!! :) Meillä on pojalla yleensä pihalla aina huivi ja nyt olen vasta kiinnittänyt huomiota kuinka märkä se on ja varmaankin siis imemisestä. Sillä on nyt pari viikkoa ollut myös leuan alla ihottumaa/punoitusta ja varmasti johtuu juurikin tuosta huivin kuolaamisesta.. Oispa kiva saada tuo loppumaan, mut taitaa olla keinot aika vähissä. :(

32/32 | 

Just tuossa pohdinkin, että olisko sillä mitään tekemistä asian kanssa, että lumihanki oli isoimman osan talvesta ihan pehmeää puuterilunta - ehkäpä se haalari ei sitten päässyt silläkään kulumaan?

Kaulusten natustaminen on inhaa, ja kaikki huivit sun muut mitä siihen väliin sitten koittaa laittaa, on tosiaan litimärkiä ja varmasti ärsyttää ihoa sellainen! Mitään hienoa patenttiratkaisua en ole keksinyt... :/

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Sarkasmiin taipuvainen 4 lapsen äiti Miima pyörittää yhden aikuisen voimin lapsiarkea, lohtushoppailee pihisti, sinkkuilee, sisustaa Ikealla, kokeilee keittiössä ja sen sellaista. Niin joo, ja kirjoittaa niistä ja ihan mistä sattuu tänne blogiin.

Seuraa somessa
Facebook

Ota yhteyttä bloggariin
variepasuora@gmail.com

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteyttä Sanoma Lifestylen mediamyyntiin!

Teemat

Hae blogista

Blogiarkisto

2016
2015
2014
2013
2012

Kategoriat

Sisältö jatkuu mainoksen alla