Mä palaan taas näihin Polaris-juttuihin :D
Lilla Companyn facebook-sivuilta löytyi tiedot Molon Polaris haalareiden suositushinnoista. Hinnoittelu-politiikka on hieman muuttunut, ja hinnat vaihtelevat nyt myöskin koon mukaan, kun ennen vain kuosilliset olivat yksiväristen kanssa eri hintaisia!

1-värinen Polaris
kokoon 110 cm saakka 139,95 €
koosta 116 cm eteenpäin 159,95 €

Rainbow, Speed check ja Snow denim Polaris
kokoon 110 cm saakka 169,95 €
koosta 116 cm eteenpäin 189,95 €

1-värinen Pyxis 119,95 €
Rainbow, Speed check ja Snow denim Pyxis 139,95 €

EDIT! Caacabaanassa on ennakkomyynnissä Polarikset ja 116 koko on vielä noilla halvemmilla hinnoilla, 122-128 kalliimmat. Mietin vaan, että kuka noissa isoissa kokoluokissa enää ostaa koko haalaria, kun hinta on kalliimpi?

Herättääkö mielipiteitä? Toisaalta pienempien kokojen Polariksen hinta hieman laskee, mutta isompien kokojen nousee. Ja tuo kuosillisten isojen haalarien hinta on jo aikasta huima, 190 e!!! :O Jos aikaisemmin sanoin, että haalari tulee takki+housut yhdistelmää halvemmaksi, niin noinkohan tuo enää tulee?

Hitsi että se denim on myös noissa kalliimmissa :/ Alkaakohan tuo keltainen olla sitten kuitenkin se kutsuvampi väri ;)

Nyt on ihan selvää, että Herra Vihreälle en seuraavaa haalaria osta ennen kuin aleprosenttia on jo vähän enemmän... Itse asiassa alkoi mietityttää, että pitääkö mun nyt kuitenkin säästää se 116 autumn check ja totutella siihen siniseen... Vai tosiaan siirtyä sitten 2-osaiseen asuun hänen kanssaan?

Terkuin
Miima

Kommentit (44)

1/44 | 

190€ on kyllä aika hurja hinta haalarista, huhhuh! Mä ostin meidän tän talven haalarin viime talvena alesta, -30% ja siltikin jäi hintaa satasen, mikä on mun mielestä vielä aika paljon rahaa. Satasta enempää en meinaa kyllä nyttenkään maksaa alesta ostettuna.

3/44 | 

Samoin minä olen n. satasella ostanut, ja se on tuntunut "ihan riittävältä" summalta... Kaikki vaan kallistuu koko ajan eikä kh-tuella kyllä kohta enää ostella tällaisia :(

6/44 | 

Niin, jos kaikki muutkin kun minä alkaa pihistellä, niin jospa ne olis sitten alessa hyvin edustettuina ;D Sitä odotellessa...

8/44 | 

Mä taidan alkaa toivomaan mahdollisimman pitkää syksyä, että pärjättäisiin vk-haalarilla ja sitten alesta metsästään vasta haalaria kuopukselle. Voi muuten olla että karsii aika paljon isojen haalareiden ostajia tuo hintapolitiikka, mä ainakin siirtyisin kaksi osaisiin jos pitäisi ostaa isommille haalaria.

10/44 | 

Niin voihan se olla ettei sitä talveakaan tule, kun ei ole kesääkään siunaantunut... ;)

Tuo voi kyllä olla ihan totta, koskapa minäkin haalarin kannattaja jo aloin miettiä 2-osaisia ;)

11/44 | 

No jo on hintaa noilla!! olin jo ihan vakuuttunut, että meille tulee see farkku, mutta luulen ettei ehkä tulekaan..190e haalarista meidän suohkarille taitaa olla kyllä liikaa..

12/44 | 

Hih, niin minäkin olin jo vähän päätynyt siihen farkkuun, mutta iski kyllä pihi, ja aleja odotellaan, ja katotaan sitten mitä saadaan ja mihin hintaan ;)

13/44 | 

Iiik ja huokaus :O. Pari sataa yhteen haalariin - ei pysty eikä kykene (tai ainakaan halua :D). Mutta juu-uh, niinhän minä sanoin joskus että en kyllä laita sataa euroa lapsen yhden talven haalariin ja nii-in todistettavasti olen tainnut pari kertaa niin tehdä :D.

Tarttiskohan tässä alkaa ihan tosissaan etsiskellä työpaikkaa jo vaikka terveys ei annakaan myöden :D. Jaa-ah tai sitten pitäis ittekin alkaa lastenvaatemyyjäksi ja toivoa hyviä työsuhde-etuja :D.

14/44 | 

Nii-inpä!

Mä olen itse asiassa koittanut tässä hakea osa-aikatöitä, mutta enpähän tunnu kelpaavan kellekään tällä viime vuosien kotiäiti-kokemuksellani :(

15/44 | 

Kumma juttu, kotiäidithän on maailman parhaita ihan kaikessa! Löytyy organisointikykyä kuin pienestä kylästä! Rahankäyttökin on hallinnassa puhumattakaan nettiviestintätaidoista :D.

16/44 | 

No niinpä ;D Mutta nää einarit näkee mielessään vaan 4 lapsen sairastumiset ja hoito-ongelmat (vissiinkin?) ja mitä lie!

19/44 | 

Hinnat ovat kyllä aika kamalat, pitää varmaan alesta katella näitä kun en kyllä ihan noin paljon kykene yhdestä haalarista maksamaan. Eihän siinä mitään jos lapsella olisikin vain se yksi haalari eikä ollenkaan muita talvivaatteita niin voisihan sitä silloin maksaa tuollaisenkin summan, mutta kun itse haluan ainankin toisen setin päiväkotiin haalarin lisäksi ja sitten vielä yhden siistimmän setin joten ei kyllä kykene pelkkään haalariin sijoittamaan noin paljon.

20/44 | 

Jep, tämä varmisti sen, että aleja odotan - ei neljää lasta kovin pitkälle vaateteta kotihoidontuella :/

21/44 | 

No voi höh, kiva juttu on tosin nuo pienemmät yksiväriset haalarit. Niiden hinta oli ennen 145 tai 149, jossen ihan väärin muista.

Nyt täytyy olla kyllä tyytyväinen, että meille löytyi lähes kaikki viime talven alesta. Useammalle lapselle jo 100e/asu on jo vähintäänkin "riittävästi". Pienimmälle löysin Mini a Turen haalarit hintaan 75e/kpl, ja sepäs tuntui halvalta :D.

22/44 | 

Tässä vaiheessa sitä aina kiittää itseään, että tuli ostettua alesta haalarit jemmaan. Mulla on harmaa polaris Eeville ja pyxis Aatulle. Keltainen on tosi pirteä, mutta aika armoton lialle. Mä ajattelin Aatun harmaaseen hommata nuo keltaiset hanskat ja jos mummu tekis pipon.

23/44 | 

Niin, hyvä että joku hinta edes laskee ;) Onneksi meilläkin tuo ensi talvi on haalareiden osalta pulkassa, niin ei ole pakkorakoa hankkia! Kiinnostusta kyllä olisi noihin uusiin kuoseihin, mutta katotaan nyt mitä sinne aleen jää ;)

Kyllä muuten 75 e alkaa olla toppahaalarista jo tosi hyvä diili ja harvinaista herkkua!

24/44 | 

Ihan totta! Ensin kuolasin kyllä noita uutuuksia, mutta näillä hinnoilla olen oikein tyytyväinen, että haalarit jo on (ja nekin siis mieluiset)! Aleista kyllä kotiutan sitten mitä vaan löytyy mieleistä ;)

Harmaaseen on keltainen ihana piristysruiske! Onko Eeville sitten pinkkiä asusteissa? :)

25/44 | 

Onhan nuo hinnat ihan "mukavia", mutta toisaalta tuo on kyllä niin loistava haalarimalli, että melkein tekisi mieli alkaa puhua topasta jo ennen sitä lupaamaani lokakuuta :D Alesta sitten!

Luulen kyllä, että monella jää tuo denim -kuosinen hankkimatta hinnan takia, vaikka se muuten niin erilainen ja uudenlainen olisikin.

26/44 | 

No mutta voi kai siitä sentään puhua, vaikkei meinaisikaan ostaa ennen aleja ;) Polaris on meillekin niiiin paras haalari, että en enää vaihda!

Veikkaatko? Mä taas ajattelin että se farkku olisi ainut noista kuosillisista joka myisi hinnasta huolimatta!

27/44 | 

Mun asustekasa oli taas melkoinen, joten viime vuoden pinkit laitoin jo kiertoon. Jäljelle jää sitten sellaista hempeää vaalanpunaista harmaan kanssa.

28/44 | 

Juu, asusteita tulee helposti jemmailtua yli tarpeen ;) Vaaleanpunainen käy kans oikein kivasti harmaan kanssa!

29/44 | 

Onneks mahtuu jemmaamaan vuodenkin noita haalareita ja tuli ostettua molemmille alesta puvut. Polaris Ladubird värinä isommalle ja Pyxis rainbow pikkuiselle.
Alesta ostan kyllä jämät seuraavaankin talveen -luoja tuota melkein 200e hintaa :O

30/44 | 

Juu, meilläkin onneksi mahtuu tuonne vaatehuoneeseen melkoiset jemmat :D Hyvät valinnat teillä talveen! Alea siis odotellaan - eihän tuohon olekaan edes puolta vuotta ;D

31/44 | 

Minusta se autumncheck on sentään paljon kivempi kuin tän vuoden ruudullinen! ;)
Äh, en mä tiiä, varmaan alesta tulee hommattua sit ainaski reiman punainen haalari, kahtoo nyt noitten molojen kanssa. Tuo farkkukuosi vaan ihastuttaa pahasti...mutta jos jää aleen niin jää. hinnat alkavat kyllä olla...liikaa. Toisaalta moloa on jälleen useammassa paikassa myynnissä, niin luulis paremmin aleenkin jäävän. Varsinkin jos huolii muun kuin hittikuosin. Kattellahan...

32/44 | 

Niin minustakin... Denim on kyllä ihana, ja toivon että me se alesta jollekin saadaan ;D Toivotaan, että kilpailutilanne aiheuttaa kunnon alennuksia ;D Mutta ei siis auta kun odotella!

33/44 | 

Onpa kyllä hurjan hintaisia. Ja tuo koon mukaan kasvava hinta kismittää! Tuo meidän 6-vuotias on nimittäin 134-senttinen ja tarpeeksi suurien kokojen metsästäminen on jo hankalaa! Jälleenmyyntiarvo voi sitten muuten olla näillä haalareilla hyvä...

34/44 | 

Hurjan pitkä eskarilainen teillä (eikun joko menee kouluun?)! Meillä pienemmiltä on jäänyt Polarikset erittäin hyväkuntoisina myyntiin, mutta Pinkin 2 talvea käyttämä Polaris on kyllä todellakin käytetyn näköinen ;D

35/44 | 

Tekisi mieli käydä vakoilemassa tuo Denim -kuosi ihan livenä jossain (olisikohan kuopuksessa tai Sucettessa jo uudet Molot?). Kuvassa se näyttää hyvältä, mutta mitä, jos se livenä onkin jotain muuta... Kyllä mä uskon, että siitä suosittu kuosi tulee, mutta kyllä moni varmaan miettii kaksi kertaa ja tyytyy tuohon halvempaan yksiväriseen.

36/44 | 

Kieltämättä olis kiva nähdä livenäkin! Varmaan Niiloilo olis mulla lähin paikka, jos sinne tulee, mutta enpä ole vieläkään saanut aikaiseksi vierailla sielläkään :D

37/44 | 

Nuo hinnat nousevat tosiaan vasta koosta 122 cm. Olin saanut hintalistan, jossa oli virhe, mutta Molon Suomen edustaja korjasi asian heti, kun huomasi sen :)

Terkuin, Jenni

38/44 | 

Hyvä että se 116 on vielä halvemmalla hinnalla! Mutta mietin kyllä, että kuinka moni enää ostaa 122-128 haalaria noilla kalliimmilla hinnoilla? Taitaa aika monet muutenkin jo käyttää siinä vaiheessa 2-osaisia, joten hinta voi karkottaa ne loputkin, jotka haalaria olisivat harkinneet :(

39/44 | 

Mä olen niin "pimee" että vaikka meillä ei nyt tarvetta haalareille niin mun on pakko ostaa jemmaan pienemmälle tuo keltainen ja isommalle tuo farkku...myyn vaikka puolet vaatteistai mut ne ostan niin kivan väriset, ihan sama mitä maksaa...teen vaikka ylitöitä...siis niin täysin hurahtanut noihin tän talven MoloKidsin mallistoon...taitaa tää mennä jo sairauden puolelle tää vaatefriikkeys...ei voi mittään ,näillä mennään...hahahaaa

MiMa

40/44 | 

Hahaa :D Jos mä saisin jostain töitä, niin sitten voisin minäkin harkita uudelleen, mutta kotihoidontuella en pystykykene ostamaan normihinnalla :( Farkku ja keltainen

41/44 | 

Heh, pakko tulla hehkuttamaan...huutiksessa saatu myytyä ylimääräistä ja pieneksi jäänyttä...eli yksi ja puoli haalari tienattu...elämä näyttää valoisalta...vielä muutama roponen niin haalarit saa pistää tilaukseen...jee...ellen sitten pistä rahoja tuhlaten elokuussa Tukholmassa....hahahhaaaa...kyllä tää vaatesairaus on kamalaa...olisko lääkitystä...

42/44 | 

Vau, hyvä sinä!!! Meillä ei taida löytyä nyt ihan niin paljon myytävää, että niillä saisin katettua normihintaisia hankintoja :D

Anonyymi
43/44 | 

Molo Polaris on vaan kaikista haalarimerkeistä meille se paras malli (ei pussita kuten cupcake tai ticket) ja on kyllä lämmin ja kestäväkin.. Joten pähkäilen juuri tilaanko molemmille näitä 2kpl. Neljän hinta kyllä huimaa päätä, kun eskarilaiselle sopivan reilu oli koko 140cm... Tosin huomasin toisissa paikoissa kaikki koot olevan tuon n. 140€ vaikka suurimmassa osassa hinnat nousevatkin isompien kokojen kohdalla :(

44/44 | 

Meille olen kans todennut parhaaksi haalariksi! :) 4 haalaria kerralla on kyllä raju summa rahaa... kannattaa tosiaan seurata, mistä saa isommat koot edullisemmin, jos meinaa normihinnalla ostaa!

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Sarkasmiin taipuvainen 4 lapsen äiti Miima pyörittää yhden aikuisen voimin lapsiarkea, lohtushoppailee pihisti, sinkkuilee, sisustaa Ikealla, kokeilee keittiössä ja sen sellaista. Niin joo, ja kirjoittaa niistä ja ihan mistä sattuu tänne blogiin.

Seuraa somessa
Facebook

Ota yhteyttä bloggariin
variepasuora@gmail.com

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteyttä Sanoma Lifestylen mediamyyntiin!

Teemat

Hae blogista

Blogiarkisto

2016
2015
2014
2013
2012

Kategoriat

Sisältö jatkuu mainoksen alla