Babyshopista tilaamani Molo kidsin Igor rukkaset olivat jo eilen postilaatikossa! Jälleen kerran nopeaa ja sujuvaa toimintaa Babyshopilta :)

Tilasin siis vihreät hanskat Herra Vihreälle koossa 3-5 ja mustat hanskat Herra Keltaiselle koossa 1-2. Kokoero on melkoinen - ehkä ne vois ottaa vähän lisäkokoja noihin väleihin... Herra Vihreän hanskat on juuri hyvät 4-vuotiaalle, niissä on vielä tilaa, mutta eivät ole liian suuret. Mustat hanskat taas... Noh - vähän hankala tietysti sanoa, kun Herra Keltainen ei hirveen yhteistyökykyisesti hanskoja koetellut, eikä sormiansa suoraksi ojentanut - mutta sanoisin, että liian pienet on talvea ajatellen :( Eli tässä kävi just niinkuin L-E kertoili, että 2-vuotiaalle ei ole näissä hanskoissa kokoa - pienin on liian pieni ja 3-5 on ihan liian suuri! Kai mun pitää laittaa nuo eteenpäin...

Tässä vähän vertailuna Mini A Turen 2-3 kokoon. Molon 1-2 kokoiset hanskat on paljon kapeammat ja peukalon tyvestä kärkeen 1½-2 cm lyhyemmät (vähän hankala kattoa kun peukalon leikkaus on erilainen).

L-Elle vielä tiedoksi, että tuota vihreää sävyä pohdiskelen seuraavassa postauksessa, jossa käväistään Niiloilossa :D

Terkuin
Miima

Kommentit (27)

1/27 | 

Meillekin tuli eilen noita samaisia hanskoja, kiitos vaan vielä kerran siitä vinkistä :) Meille tuli mustat ja farkunsiniset kokoa 6-8. Otin nuo isoimmat, vaikka meidän lokakuussa 5 vuotta täyttävä ei olekaan mikään isokokoinen ja -kätinen. Ihan oli hyvänkokoiset.

5/27 | 

No näinpä! Näissä ei tosiaan ole kokoa 2-veelle :/. Harmi, sillä 1-veellä viime talvena olivat vallan mainiot. Meilläkin on yhdet 3-5vee kokoa mutta odottavat sitten jotain muuta talvea (seuraavaa tai sitä seuraavaa :O). Toivottavasti ovat sitten edes priimaa kun kahden vuoden viiveellä tuo reklamointikin on vähän ongelmallista :D.

Kiva vihreä, ainakin kuvissa. Hahaa, tuleekohan siitä haalarikisan musta (eikun vihreä) hevonen ja tyttö kulkeekin ens talven vihreässä haalarissa :D.

6/27 | 

On harmi, ja aika käsittämätöntä sinänsä, että hanskoja on vain kolmea kokoa olemassa...

Ihan hirveen vaikea väri kuvattavaksi, niin kameroin kuin sanallisesti, tuo vihreä ;D

7/27 | 

Heh. Ihan joka värisiä rukkasia ei viitsisi tilata kotiinkaan vain sen takia että näkee värin ;). 1-2 on 1vee kokoa ja 3-5 4veen :D. Jep ja mikäs se on se kolmas koko 6-8? Menee sitten kai 5-6veelle :D.

8/27 | 

Nojuu, vähän kalliiksi tulisi ;D Minusta se 6-8 näytti ihan jätiltä (Niiloilossa katsoin), että luulisi kyllä menevän vähän isommallekin!

9/27 | 

Mun mielestä mun joku ystävä just sanoi että sen ekaluokkalaiselle se isoin koko ei mene :O. Ja se on vieläpä pienikokoinen poika.

10/27 | 

No piti ihan kokeilla: tuo 3-5 mahtui juuri ja juuri Pinkille niin että sormet oli suorana. Joten todellakin isompi koko menisi hänelle, kun näiden kokojen välinen ero on niin suuri!

11/27 | 

Hmm. Uskon sua :D. Oliskohan ne sitten vahingossa sovitelleet sen pikkuveljen 3-5vee kokoisia ;). Täytyypä kysäistä :D.

Anonyymi
12/27 | 

No vähän sama vika rahikaisella. Onko nuo Matin ruskeat hanskat sitten oikeasti paremmat saman kokoiselle... meilläkin tuo 1-2 on melko nafti 2 veelle ja 3-5 ei puhettakaan että vois käyttää...

13/27 | 

Pinja pitkäsormella oli viimetalvena jo toi 6-8v koko. :D Meillä oli eka toi 3-5v koko mutta se jäi jo heti pieneksi ennen kuin talvi ehti kunnolla alkaakkaan, tänä talvena meille ei tulekkaan ollenkaan Molon rukkasia, rukkasia kun tuntuu ihan tarpeeksi jo löytyvän ilman, että hankitaan yksiäkään lisää. :)

15/27 | 

Matin hanskat 2-3 on huomattavasti tilavammat kuin Molon 1-2, on leveyttä enemmän ja tosiaan pituuttakin, ja minusta ne kokeillessa oli ihan reilut, mutta kuitenkin pidettävät.

16/27 | 

Pinja näyttää perineen äidiltään nämä pianonsoittajan sormet, vaikkei äidistäkään sitä pianistia tullut mutta jaksoin sitä pimputella kuitenkin lukioikään saakka. :)

17/27 | 

Haha, mulla jäi ekaluokalla pianon soitto ihan muutamaan kertaan, kun meni niiiiin sukset ristiin sen opettajan kanssa :D

18/27 | 

Meille koko 1-2v oli pieni jo viime talvena (1,5vuotiaalle). Nyt tilasin mustat 3-5v ja olivat reilut ja poika ei niitä halunnut. Vaihdoin samankokoisiin sateenkaariin ja ne istuu paremmin... Vai liekö taika siinä että tenava ne itse valitsi ja niistä tykkää :)

20/27 | 

No jos sää myyt nämä niin mä voisin kyllä ostaa pois. Meillä on yhdet Po.Pin hanskat jo tulossa talveen poikaselle mutta kyllähän me toisetkin tarvitaan. Aéonhan on talvella 1½-1,9v. -Tiina

Anonyymi
24/27 | 

Hanskaostokset on kyllä hankalia. 5-v. tytölle tilasin farkut Igorit koossa 6-8v. ja tytön laittaessa ne käteensä tuli jotenkin mielleyhtymä omaan farkkuiseen patakintaaseen... oli leveä rukkanen kuin mikä! :D Huh! Tytöllä on kapea käsi ja pitkät sormet: erityisesti pitkä peukku. Pikkuveljen koko 3-5v. olisi ollut leveydeltään ok, mutta peukku ja rukkasosa liian lyhyeet.

-Mila-

25/27 | 

Joo, kyllä olisi hyvä, jos hanskoja voisi ostaessa sovittaa, on se vähän arpomista netin kautta tilatessa! Ja saisi Mololla olla pari lisäkokoa - onhan se vähän käsittämätöntä että vauvasta tokaluokkalaiseen on vaan kolme kokovaihtoehtoa :O

26/27 | 

Mä tykkään vaan niistä mitzyhanskoista =) Niistä koko 3-5v oli jo viime talvena hyvä Nopalle.
Mua ärsyttää ihan hirveesti taas niiden toppahattujen mitoitus!
Meillä on ollut/on seuraavat:
Autumncheck 3-5, niin pieni että jäi kesken talven pieneksi viime vuonna, sopiva noin 49cm päähän
Vihreä pine 3-5, reilu ja menee meidän Epunkin päähän
Ruskea saddle 6-8, pienempi kuin toi ylempi pine
No tilasin sitten rainbown 6-8 ja se on niin iso että on sopiva mulle! Menee vaihtoon

27/27 | 

Onko noissa kämmenosissa eroa noitten mallien välillä, vai onko ainut ero siinä alaosassa?
No jo on kokovaihtelua hatuissa :O Onkohan ne eri tehtaista kotoisin ta jotain? Antaisin kyllä ihan Mololle palautetta tuosta - onhan tuo käsittämätöntä!!

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Sarkasmiin taipuvainen 4 lapsen äiti Miima pyörittää yhden aikuisen voimin lapsiarkea, lohtushoppailee pihisti, sinkkuilee, sisustaa Ikealla, kokeilee keittiössä ja sen sellaista. Niin joo, ja kirjoittaa niistä ja ihan mistä sattuu tänne blogiin.

Seuraa somessa
Facebook

Ota yhteyttä bloggariin
variepasuora@gmail.com

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteyttä Sanoma Lifestylen mediamyyntiin!

Teemat

Hae blogista

Blogiarkisto

2016
2015
2014
2013
2012

Kategoriat

Sisältö jatkuu mainoksen alla