Sain Molo kidsin pressi-paketin, joten tässäpä teille kuvia syysmallistosta!

Mä vielä erikseen kysyin haalarikuvia, mutta ilmeisesti ne on joku valtiosalaisuus, kun Ozbabystakin ovat hävinneet...

Mitäs tykkäätte näistä sisävaatteista? Minusta tuolla on useampiakin hauskoja juttuja, mutta näissä se hinta on mulle se ongelma...

Terkuin
Miima

Kommentit (8)

3/8 | 

Tiedän merkin (haalarit lähinnä), mutta ei ole aiempaa kokemusta itsellä. Henkilökohtaisesti tykkään lapsellisemmista lasten sisävaatteista. Denim-talvitakki näytti kivalle.

4/8 | 

Voi jestas sentään! Mä, kun näin tämän uuden malliston kuvat ekaa kertaa, niin ajattelin, että mitäs tämä nyt meinaa. "Ihan erilaista" kuin Molo ennen. Meillähän Molo Kidsin sisävaatteet ovat olleet varsinkin viime talven käytetyimpiä vaatteita. Mä ehdin jo jokusessa blogissa sanoa, etten tykkää tästä uudesta mallistosta sitten yhtään!!!

Mites sitten kävikään? Olen nyt viikon verran sulatellut ja yksi vaate sieltä pomppasi sitten kuitenkin pakko saada -listalle ja tilasin sen jo ihan ilman mitään alea. Ei pystynyt enää pidättelemään :D Tälläinen mä sitten olen. Ensin ehdoton no, no ja sitten kuitenkin hetken päästä pakkomielle. Ihan mahotonta. Hintaa näillä kyllä on ja aleihin jätän kyllä loput syntyvät pakkomielteet. Siihen asti pidän silmäni kiinni.

5/8 | 

Hihii :D Ilmeisesti tästä pakko-saada-vaatteesta luemme vielä :D Mielenkiinnolla odotan, mikä vaatekappale aiheutti moisen reaktion! ;)

6/8 | 

Juu, kyllä meilläkin on lapsellisempi linja noilla pienillä vielä :) Mutta välillä on ihan kivoja autoprinttejä ja tähtiähän Mololta löytyy, ja niistä kyllä tykkään edelleen :)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Sarkasmiin taipuvainen 4 lapsen äiti Miima pyörittää yhden aikuisen voimin lapsiarkea, lohtushoppailee pihisti, sinkkuilee, sisustaa Ikealla, kokeilee keittiössä ja sen sellaista. Niin joo, ja kirjoittaa niistä ja ihan mistä sattuu tänne blogiin.

Seuraa somessa
Facebook

Ota yhteyttä bloggariin
variepasuora@gmail.com

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteyttä Sanoma Lifestylen mediamyyntiin!

Teemat

Hae blogista

Blogiarkisto

2016
2015
2014
2013
2012

Kategoriat

Sisältö jatkuu mainoksen alla