Molon topat on tänään tupsahtaneet myyntiin jo moneen nettikauppaan. Henkkoht en ymmärrä sitä salamyhkäisyyttä, mitä Molo yrittää pitää aina toppavaatteiden kohdalla yllä - varjelevat kuvia kuin mitäkin valtiosalaisuutta... No nyt ne on siis myynnissä ja kattava valikoima on ainakin Metsolassa.

Tyttöjen suosikit on varmaan tänä vuonna peurakuosi ja karkkiraita. Jos meillä olisi toppatarpeita, niin kyllä tuohon seepraan kajahtaisin (jos ei ole tyttöleimattu kuten viime vuoden takki). Oranssi vaikuttaa raikkaalta tässä kuvassa, pitäisi nähdä livenä!

Tuo viininpunainen saattaisi olla tosi nätti! Talvimaisemasta en innostu.

Nämä on jotain ihan kamalaa... tosin noissa action kuvissa tuon vihreän sävy on kyllä ihan eri kuin tässä, eli mikä lie totuus?

Scuba snow ja space neon näyttää reippailta - nämäkin haluaisin nähdä livenä! Camoa en olisi kaivannut nähdä kuvassakaan... Lisäksi näemmä unohtui kuvista vanha tuttu Black iris sekä musta. Aika paljon värejä - onko niitä ennen ollut näin paljon???

Tuliko toppavarustelu-tarpeita?

Terkuin
Miima

Kommentit (28)

1/28 | 

Ei niitä todellakaan ole ennen ollut näin paljon mutta enemmän on ollut miellyttäviä :D.

Saattaisi siellä muutama potentiaalinen vaihtoehto olla jos pakko olisi ostaa. Mutta saa nyt nähdä, kiire ei ole ainakaan ostaa mitään :D.

2/28 | 

Mun mielestä osa noista on ihan järkkyjä =D taidan olla aika kriittinen nykyään =D
Toi camo yök, peura näyttää joltain kasariverholta, kamala, jotkut yksvärisetkin on ihan huh huh. Scuba snow on varmaan livenä kiva, näin veikkaan =) oranssikin saattaa olla

3/28 | 

No jep, osa on aika kamalia... mut löytyy pari tosi kivaakin! Meillä on vähän muutenkin ylibuukkausta tuolla toppajemmassa, joten ei ole tosiaan kiirettä ostoksille :D

4/28 | 

Et ole kriittinen, olen ihan samaa mieltä, osa on ihan karmeita ;) Mutta toisaalta on siellä ne ostettavatkin kuosit - ite tykkään kyllä tuosta seeprasta kovasti! :)

6/28 | 

Vaaleanvihreä oli Stockan kuvastossa UPEA! Sekä tytölle että pojalle! Voittaa kyllä sen aiemman keltaisen lika-alttiudessaan :D peurat kelpais tytölle myös. Nää on kyllä sellaisia kaikki, että livenä pitää nähdä.

7/28 | 

Eihän tuossa ole mukana kuin pari raikkaan kivaa sävyä... tai tiedä sitten, että miltä ne livenä näyttävät. Grape wine näyttää tuossa ylimmässä kuvassa tosi hienolta, mutta sitten tuossa tuotekuvassa ei enää niinkään. Tyttö sateenkaaristakin on vähän erinäköisiä kuvia liikkeellä. Mielekiinnolla odottelen siis sovituskuvia blogeihin. Ozbaby myy uutuustoppa jo ainakin koodilla -20% alella, että eiköhän hätäsimmät ryntää sinne ostoksille? :D

8/28 | 

Värit näyttää niin erilaisille eri kuvissa, että mä en osaa sanoa - tuotekuvassa pullonvihree on ihan kauhee!

9/28 | 

No se on lumi- ja pakkaskelin haalari tosiaankin - näyttää kyllä upealta, mut kuinka kauan... :D On tosiaan tarkastettava livenä nuo, on niin eri sävyisiä kuvia!

10/28 | 

Muutama kiva riittää kyllä ;) Joitain likaisen tummia ja rumia päässyt mukaan tähän mallistoon. Livenähän nämä pitäisi nähdä - nuokin action kuvat näyttää käsitellyiltä, joten tuskin ihan noin lkirkkaat on värit.

Anonyymi
11/28 | 

Hmm, jotenkin ei kyllä iske nuo värit nyt yhtään! Ihan kamalan ankeita tai sit hailakoita, joissa lika näkyy satavarmasti. Onneksi on viime talvena jemmatut topat :)

12/28 | 

Oudon tunkkaisia osa väreistä - ei ole Mololla ennen ollut moisia. Mut tosiaan tuotekuvat voi vääristää sävyjä, joten ei voi vetää ihan lopullisia johtopäätöksiä näistä. Vaaleat on tietty arkoja, jos ensi talvikin on yhtä surkea kuin edellinen (ei kai voi olla???). Meilläkin on jemmat täynnä toppaa, joten tarpeita ei ole.

Anonyymi
13/28 | 

No oranssi on jees ja ei mua yökötä tuo pullon vihreäkään. Mutta edelleen olen ulkovaatteissa Reima-fani, eikä tämä tosiaan saa kääntymään molon puoleen. Lisäksi jemmat on jo täytetty edellisen kauden vaatteilla.

-T-

14/28 | 

Voi ei, olen odottanut näitä kuin kuuta nousevaa, ja nyt olen jotenkin pettynyt! Ei suorilta käsin löytynyt mitään must-have -väriä pojille. Voihan jehna... Pitää googlata tuo stokkan kuvasto sekä katsoa vielä ne Metsolan sivut. Noi värit ovat kyllä sellaisia, että ne pitäisi nähdä livenä.

15/28 | 

Oranssi on varmaan sellainen tosi sähäkkä kun nimi kerran on shock! :) Vihreä on niin eri värinen noissa kuvissa, että pitäis nähdä. Reimalla on kyllä jokaiselle jotakin (se mediapankki vaan lannistaa tuhansine kuvineen, kerään edelleen voimia sen taklaamiseen :D).

16/28 | 

Jos olisin haalarin ostossa, niin mua kiinnostaisi pojille seepra, oranssi, scuba ja neon. Musta oli muuten ilmestynyt myös jälkijunassa ja vanha tuttu black iris näköjään jäi multa pois vaikka kuva oli mulla pöydällä, höh

17/28 | 

Nääh, onpa tunkkaisia osa väreistä! Mun suosikiksi nousi yllättäen tuo blueprint. Musta on myös hyvä väri, onneksi sitäkin tuli! Ja kyllä, oudon hämyistä Molon julkistuspolitiikka nykyään.

18/28 | 

On kyllä, ainakin kuvissa. Blueprint on varmaan sellainen perussininen, joten jos siitä tykkää ;) Musta on hyvä perusväri, jonka voi asustaa miten vaan. Viime vuonna sama homma tän julkistamisen kanssa, huoh...

Anonyymi
19/28 | 

Scuba ja seepra olis mun suosikit poikien pukemiseen, mutta tilanne on sama kuin teillä; jemmoja on tarpeeksi :-)

Tarmotar

20/28 | 

Ne näyttää kyllä molemmat kivoilta minustakin! Mutta ensi talvi on tosiaan hanskassa, enkä vielä ajatellut alelistaa suunnitella :D

22/28 | 

Mä tykkäsin :) odotan innolla valmistajan kuvia mutta kaikki siniset, oranssi, vihreät ja seepra tosi kivoja pojille.

24/28 | 

Osa väreistä näyttää tunkkaisilta, pitäisi nähdä livenä. Mä oon vähän kyllästynyt tähän Molon tyyliin, että varjellaan kuvia ja annetaan ne bloggareille sitten pari viikkoa sen jälkeen kun ne on olleet jo myynnissä...

28/28 | 

Osa on ihan outoja kyllä! Mut löytyis kyllä pari mieluistakin, ei vaan ole sitä tarvista meilläkään :)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Sarkasmiin taipuvainen 4 lapsen äiti Miima pyörittää yhden aikuisen voimin lapsiarkea, lohtushoppailee pihisti, sinkkuilee, sisustaa Ikealla, kokeilee keittiössä ja sen sellaista. Niin joo, ja kirjoittaa niistä ja ihan mistä sattuu tänne blogiin.

Seuraa somessa
Facebook

Ota yhteyttä bloggariin
variepasuora@gmail.com

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteyttä Sanoma Lifestylen mediamyyntiin!

Teemat

Hae blogista

Blogiarkisto

2016
2015
2014
2013
2012

Kategoriat

Sisältö jatkuu mainoksen alla