Äitini järkytti minua tänään pahemman kerran - kyseli, mitä lahjaksi 3-vuotiaalle! Siis mitäh??? APUA :O Minun pikkuisin vauvelini täyttää 1 kuukauden ja parin päivän päästä 3 vuotta, ihan totta!!! Aika shokki... No nyt sitten pitäisi alkaa miettimään niitä lahjatoiveita...

Ekana tulee mieleen duplot, ne on meillä leikeissä päivittäin. Mutta voiko niitäkin olla liikaa? Meillä on joku eläintarha, sairaala, paloasema, maatila, Cars-sarjaa, prinsessalinnaa ja mitähän vielä... Niistä rakennellaan sellaisia omavaraisia mega-linnoituksia, jossa on kaikki palvelut yhdessä paikassa ;) Ehkä tuo poliisiasema olisi ihan hyvä lisä, kun sellainen viranomainen puuttuu ;)

Kassakone meillä jo on, mutta arvelisin, että ostoskärryt olisivat hitti (ainakin aikansa) ja ostoksiakin voisi hommata!

Tällaista kanavasysteemiä olen ennenkin harkinnut, mutta en ole raskinut, kun ovat aika arvokkaita...

Palapelejä voisi hankkia pienimmällekin, Mikki Hiiren kerhotalo ja Autot on ainakin in!

Muovailuvahoja meillä ei ole ollut pitkään aikaan... aina harkitsen niitä, ja sitten ajattelen meidän karvalankamattoja... :D Eli näitä jos hankkisi, niin pitäisi harrastaa tiukkaa valvontaa!

Lääkärisettejäkin olen katsellut moneen otteeseen, mutta ei ole tullut hankittua, kun mietin, että jaksaako ne kiinnostaa uutuudenviehätyksen jälkeen...

Nämä kuvat nappasin Lekmer.fi kaupan valikoimasta, ja sieltä löysin myös tällaisia seinätarroja, jotka mun on ehkä tilattava poikien huoneeseen

meillä kun Legot on aika IN, eikä nämä olleet edes kalliit, 17,90 e - ja näiden asentamiseen ei tarvii hankkia niitä työkaluja, joita mulla ei vieläkään ole!

Olisko teillä heittää hyviä lahja-ideoita Herra Keltaiselle?

Terkuin
Miima

Voi hyvän hitsiläinen, pitääköhän mun alkaa olla yhteyksissä sinne työkkäriinkin - sehän loppuu kotihoidontukikin... :O

Kommentit (30)

1/30 | 

Kyllä kelpaisivat nuo kaikki meidän kolmevuotiaalle. :) Tuo on muuten aina hankala kysymys, että mitä lapselle lahjaksi... Täytyykin ruveta miettimään vastauksia jo valmiiksi kuopuksen kaksveesynttäreitä varten, pari kuukautta enää niihin. :)

2/30 | 

Apua niin, kohta ne alkaa muutkin kysellä lahjatoiveita, niin pitäisi olla valmistautunut! Näistä nuo kauppaleikki-jutut voisi olla kyllä oikeasti kivat, ja duplot olis ainakin mieleen, vaikka niitä onkin, jajaja... :D

3/30 | 

Nuo dublot on kyllä meillä ainakin olleet takuu varma lahja, niillä leikkii meillä vielä välillä kaikki 8, 6 ja ens kuussa 4 vuotta vanhat pojat, rakennellaan välillä aivan mielettömiä robotteja :)

5/30 | 

Minun vauvelini täyttää 1 kuukauden ja parin päivän päästä 5-vuotta ja meillä ei olla mietitty yhtään lahjatoivelistaa, pikkulegoja neiti haluaa, barbeja ei kun niitä on jo paljon kuulema ja onhan niitää. :)
Muita toiveita ei oikein tunnu olevan kuin legot.

No mutta synttäritoiveita on sitten enemmänkin, ah, niin ihanat kaverisynttärit on taas tiedossa, talo täynnä parin tunnin ajan kiljuvia ja sokerihumalaisia viisi vuotiaita, no onneksi ne on vain kerran vuodessa. :D

6/30 | 

Meillä on lääkärinlaukku kovassa käytössä. Tytöt hoitavat toisiaan ja nukkevauvoja päivittäin! :) Duploista ja palapeleista tykätään täälläkin, ja niitä onkin jo aika paljon.
Leikattavia hedelmiä olen jo ostanut jemmaan ajatelleen toukokuussa olevia 3v synttäreitä. Isovanhemmilta pyydetään pihalle trampoliini ja Brion pesuallas, kun niitä on nykyisin mustiakin.
Mutta on tosiaan aika vaikeaa keksiä lahjatoiveita, kun leluja on jo valmiiksi niin paljon. :)

7/30 | 

Meillä on kuopuksen suosikkeja tällä hetkellä Playmobilet! Että jos haluat alkaa legojen lisäksi keräämään jotain, niin suosittelen.;) Meillä on noita vain yksi pieni merirosvo-setti ja niillä poika leikkii joka päivä. 3v lahjaksi ajattelin ostaa kuopukselle playmobil merirosvolaivan.

Dublotkin on varmasti mieleinen lahja.:)

8/30 | 

No tuo pikkumies ei osaa vielä edes toivoa mitään, joten ite saa keksiä kaikki :D
Meillä on aloitettu kaverisynttärit vasta eskarissa - siinäpä sitä muuten onkin sitten, kun meillä on kolmen lapsen synttärit 2 viikon sisään touko-kesäkuussa, niin siinä vaiheessa kun kaikilla on vielä kaverisynttäritkin... huhhuh :D

9/30 | 

Joo, kaikenlaista lelua kyllä on... tosin meillä nyt kävi tämä puolitus, kun on lelut jaettu kahteen osoitteeseen, niin mahtuuhan noita nyt lisääkin ;D

10/30 | 

No kun just mietin, että ehkä olisi kuitenkin parempi pysyä samoissa sarjoissa, kun jos niitä sarjoja alkaa olla sen miljuuna suloisessa sekamelskassa, niin ei mitään löydä kun haluaa leikkiä... kun ei kuitenkaan joka lelulle voi olla omaa laatikkoa ;D

11/30 | 

Jaa-ah. Duplot kyllä toimii, aina, eikä niitä mun mielestä oikein voi olla liikaakaan :D. Meillä in on nyt Puuha Pete ja olipa kiva kaivaa kauan sitten ostetut Puuha Pete-Duplot leikkiin (jotain hyötyä omituisista jemmavarastoista ;)).

Meidän tuleva 3-vee (syksyllä vasta, huh) ilahtuisi kyllä uusista kengistäkin ja käsilaukusta mutta nää ei välttämättä ole pojilla niin in :D.

12/30 | 

Kyllä mä vähän omaksi lahjaksi aloin nyt kaavailla tuota duplo poliisiasemaa, ehkä...
Keltainen kyllä välillä leikkii isoveljen kerhorepulla, että pitäiskö hälle sitten omakin olla vaikkei kerhoilekaan ;D

13/30 | 

Meidän suht samanikäisen lempparileluja on tällä hetkellä muumimajakka ja muumifiguurit, playmobil-hahmot joita tungetaan myös sinne majakkaan ja kaikenmaailman autoihin kuskeiksi, isot bruderin traktorit ja Bobby car-potkutteluauto. Itse suosittelen tuota Bobby caria, se on ollut kyllä niin hintansa arvoinen, lelu jolla on ajeltu niin paljon ja ihan joka päivä joulusta lähtien. 6v isoveli tykkää myös hurjasti siitä :)

14/30 | 

Totta kai! Oma reppu on ihan must! Meidänkin tyypillä on ja hän pakkaa sinne ahkerasti kaikkea tärkeää kun lähdetään mummalle... niin ja joka päivä kotonakin vaikkei lähdettäisikään :D.

15/30 | 

Apua, pianhan meilläkin pitää alkaa pohtimaan näitä! Legot on kyllä olleet meidän lapsilla melkoinen hittilahja aina. Mummo muuten lahjoi juuri viime viikolla poikaa duplopaketilla jossa pystyi rakentelemaan itse erilaisia autoja. On ollut siitä saakka suuri hitti. Sisältää siis auton alustoja ja erilaisia osia joista pystyy mielensä mukaan autoja tekemään :)

17/30 | 

Meillä on potkuautoja parikin, että ei taideta enempää niitä hankkia ;D Duplot taitaa olla noilla leikeissä ykköset, kaikenlaisten pikkuautojen lisäksi - itse asiassa mietin sitäkin, että pitääkö vielä joku parkkitalo hankkia, kun vanha jäi toiseen osoitteeseen... mutta olisiko sillä enää niin paljon käyttöikää?

18/30 | 

Legot on meilläkin olleet niitä takuuvarmoja lahjoja, joista on aina tykätty :) Sitä poliisiasemaa nyt pohdin omana lahjana...

19/30 | 

Meillä on juuri tuo poliisiasema sekä lääkärilaukku, molemmat todella suuria hittejä. Lapset tohtoroivat toisiaan, ja varsinkin neuvolakäynnin tai rokotuksen jälkeen työstävät asiaa rokottelemalla jne. Meille ottaisin mielelläni lisää duploja, mutta isompi alkaa olla jo siinä iässä, että päästään kohta rakentelemaan niillä pienemmillä :-)

20/30 | 

No joo, minäkin haluaisin periaatteessa kerätä vain legoja meille, mutta nuo Playmobiletkin on tosi kivoja. Duploja meillä alkaa olla jo melkein kaikki mahdolliset paketit, niin niitä nyt ei ehkä kannata enempää haalia, paitsi niitä uusia prinsessa-duploja ehkä kuitenkin vielä.

Meillä on tuo poliisi-asema ja tuo pienin tykkää kyllä siitä. Eli suosittelen sitä.:)

21/30 | 

Elikkäs nuo voisi molemmat olla hyviä lahjoja :) Mä vielä pienimmälle hankin noita duploja, kun kyllä niillä isommatkin leikkii, vaikka pikkulegojakin niillä jo on :)

22/30 | 

Kyllä mä saatan sen poliisiaseman hankkia :) Playmobiletkin toisaalta olis kivoja... pitänee katsoa millaisia settejä niitä on :)

24/30 | 

Aijjaa niin kun joo sää tarkotitkin että joku muu ostaa sellaisen... Voihan väsymys ja pitkät piuhat ;).

25/30 | 

Hih, joo, siis sopivanhontainen lahjatoive jonkun muun hankittavaksi ;) Ite varmaan siihen poliisiasemaan kallistun

28/30 | 

- roolileikkeihin tarpeita ja asuja (palomies, laakari, hamahakkimies ym sankarit), meilla vietettiin 3v juhlia pari kuukautta sitten ja mielikuvitus/roolit tuli kylla heti leikkeihin mukaan
- playmobile jutut, en niinkaan nakis naita sarjoina kuten legot ja brion juna, ennemminkin hyvalaatuisina autoina tms. Playmobile paloauto ollu tosi iso hitti meilla
- palapelit
- Duplot
- Brio junarata
- oma radio/cd soitin
- kirjoja
- varityskirja/tussit/kuvioteippia+sakset
- potkupyora

30/30 | 

Hyvä lista :) Potkupyörä löytyy isoveljen käytöstä ja periytyy pienimmälle kunhan isompi suostuisi polkupyörälle.. Ja junarataa meillä on 10v aikana keräytynyt kokoelma toisessa osoitteessa, joten niitä en tänne ala enää haalimaan. Duploja ja palapelejä voisi nyt tulla, ja pitää nyt katsoa noita Playmobileja, kun useampi ne nyt maininnut :)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Sarkasmiin taipuvainen 4 lapsen äiti Miima pyörittää yhden aikuisen voimin lapsiarkea, lohtushoppailee pihisti, sinkkuilee, sisustaa Ikealla, kokeilee keittiössä ja sen sellaista. Niin joo, ja kirjoittaa niistä ja ihan mistä sattuu tänne blogiin.

Seuraa somessa
Facebook

Ota yhteyttä bloggariin
variepasuora@gmail.com

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteyttä Sanoma Lifestylen mediamyyntiin!

Teemat

Hae blogista

Blogiarkisto

2016
2015
2014
2013
2012

Kategoriat

Sisältö jatkuu mainoksen alla