Pakkasta - check. Kunnon toppavermeet - check. Uudet "nimikko"pulkat ja liukurit - check. Jotain oltais vielä kovasti vailla...

Terkuin
Miima

Kommentit (18)

Anonyymi
1/18 | 

No niimpä! Kyllä tässä sitä jotain tosiaan ollaan jo vailla. Nuo uudet pulkka- ja liukurivärit on ihanat. Katoin kaupassa, mutta kun niitä on ennestään tarpeeksi. Eli ei nyt ihan värin takia hankita.

-T-

2/18 | 

Joo, odotus on kova, ja joka päivä kysellään, milloin sitä tulee????? Oli ihan pakko ostaa, kun kerrankin kivan pirteät pulkat! Meillä on pulkille tarvetta useammassa osoitteessa, joten ei niitä vielä liikaa ole :) *ja halvalla sain :D*

3/18 | 

Meillekin pitäis ostaa pulkka... Vihreän kelpuuttaisin mutta saa nähdä onko asiasta erimielisyyttä jonkun kanssa :D. Ehkä tyttö ei kuitenkaan enää sovi vauvapulkkaan *tirsk*. Niin ja sukset olis kanssa listalla... Mutta ehkä me odotellaan sitä lunta :D.

Ja just sua kaipailin tuolla toisaalla niin heti älysit ilmoitella itsestäsi :D.

5/18 | 

Ihanan väriset pulkat! Missä tuon värisiä on myynnissä? Mulla tulee aina vastaan vain sinisiä ja pinkkejä...

Kuvasta todellakin puuttuu lumi. Mutta ei se enää kovin kaukana voi olla, kun on kerran pakkastakin. Pitäiskö vetäistä joku sadetanssi? ;)

6/18 | 

Teidän pitää mennä yhdessä pulkkakauppaan että tulee kerralla oikein ;) Mä kyllä ulkoistan suksi-asiat toiseen osoitteeseen! ;)

Jaa pitänee käydä vilkuilemassa!

7/18 | 

Joo, olihan ne pakko ostaa, nimikkovärit ;D Jotain sellaista on tännekin luvattu, sopii toivoa, että olis totta kans!

8/18 | 

Kodin ykkösestä ostin, ja näin samat myös Cittarissa! Ihana piristys niihin ainaisiin sinisiin ja punaisiin pulkkiin!!
Eikun jammailemaan - ei kai siitä haittaakaan voi olla! ;D

9/18 | 

Apua! Keltanen pulkka!! Pakko saada! Just ostin pojalle turkoosin pulkan, mut ehkä ostan toisenkin, keltasen :D

10/18 | 

Onneksi tää pakko-saada ei ole pahan hintainen (9,90 tms normihinta), verrattuna joihinkin vaatetuspuolen pakkomielteisiin :D

Anonyymi
11/18 | 

Citymarketissa ja prismassa oli keltasia ja vihreitä pulkkia. Kun ne on nyt nuo orthexin värit niin eiköhän niitä saa sieltä mistä pulkkia yleensäkin. Tämä siis vahteristonemännälle tiedoksi. Jos jonnekin ei oo vielä uutuusvärit saapuneet niin toiseen kauppaan sit vaan. Vauvapulkkiakin oli noissa väreissä ja mua oikeen sapettaa jälkeenpäin kun sillon viis vuotta sitten vauvapulkat oli vaan sinisiä ja punasia.

-T-

12/18 | 

Eiköhän niitä tule "joka paikkaan" :) Juu, meilläkin oli 12v sitten (ja siitä eteenpäin aika monta vuotta roikkumassa) sininen vauvapulkka, yöks :D

15/18 | 

Pojat näyttää niiiiin olevan lunta vaille! :D

Ja ihan huikeat nimikkovarusteet! Meiltä löytyy mustat pulkat, jospa niille tulisi tänä talvena jo enemmän käyttöä...

16/18 | 

No joo-o... 5vee kysyy joka päivä, että milloin sitä lunta oikein tulee (ja se on oottanut sitä jo loppukesästä saakka... voi toista)! Ainiin teillä ei oikein pulkkailu ollut nosteessa viime talvena - jospa tänä talvena sitten pääsisivät sen makuun! :)

17/18 | 

Voi että sait hymyn mun kasvoille...ihana kuva. Että lunta niin kuin vähän kaivattaisiin. No niin täälläkin. Perjantaina pojat olivat pihan reunalta löytänet aivan mahtavan mutapaikan ja haalarit olivat punaisen ja turkoosin sijan ruskeat. Kumpikin haalari piti myllyttä koneessa kaks kertaa että sain puhtaksi...lunta kiitos tännekin.

18/18 | 

Nyt täällä rätkii räntää ja maa on valkoinen, mutta kun on plussan puolella, niin eihän tästä ole jäämään :( Kivaa oli kuitenkin pojilla taas loskatehtailla! :)
Hyvä että haalarit lähti puhtaiksi! Meillä oranssit ja punaiset saa odottaa lumia, en jaksa kattella niitä kuraisina :D

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Sarkasmiin taipuvainen 4 lapsen äiti Miima pyörittää yhden aikuisen voimin lapsiarkea, lohtushoppailee pihisti, sinkkuilee, sisustaa Ikealla, kokeilee keittiössä ja sen sellaista. Niin joo, ja kirjoittaa niistä ja ihan mistä sattuu tänne blogiin.

Seuraa somessa
Facebook

Ota yhteyttä bloggariin
variepasuora@gmail.com

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteyttä Sanoma Lifestylen mediamyyntiin!

Teemat

Hae blogista

Blogiarkisto

2016
2015
2014
2013
2012

Kategoriat

Sisältö jatkuu mainoksen alla