Saimme valita yhteistyökumppanini MiniMintin valikoimasta Mini Rodinia, eikä taida tämä valinta yllätää ketään...

Keltahihainen Penguin paita on pehmoista collegea, ja varmasti mukavan tuntuinen päällä.

Herra Vihreä on kotimittauksessa 108cm pitkä, ja paita on kokoa 104/110. Koko on just hyvä, mutta lapsihan on melkoinen rimpula, joten rotevammalle ja pitkäselkäiselle/-kätiselle isompi koko olisi varmaan aiheellinen valinta.

Onneksi meillä on paidalle seuraavakin käyttäjä, on se hieno! Ja lapsikin taisi tykätä, sillä olisi halunnut jättää paidan päälle, vaikka on hellepäivä ja nämä vaatteet puettiin vaan kuvausta varten! Kiitokset MiniMintiin!!

Terkuin
Miima

Kommentit (8)

1/8 | 

kiva on! Jotenkin tulee mieleen oman lapsuuden kuosit joissakin paidoissa :) sopii kyllä pojalle mielestäni paremmin! Meille tilasin tytölle sen mintunvärisen rusettipaidan. Oli hienompi livenä, kuin kuvissa mielestäni.

7/8 | 

Millonkohan mä saisin aikaseks noita meijän Rodineita; ehkä huomenna:P Sisulle ostin heti julkasupäivänä tuon collagen ja se on livenä kyllä hienompi kuin myyntikuvissa. Mä isompien kokojen kannattajana tilasin tietty sen isomman koon;D toi muuten vastas kokoaan toisin kuin muut malliston yläosat.. On meillä sitte aikas reiluja vaatteita, mutten jaksa alkaa palautella..

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Sarkasmiin taipuvainen 4 lapsen äiti Miima pyörittää yhden aikuisen voimin lapsiarkea, lohtushoppailee pihisti, sinkkuilee, sisustaa Ikealla, kokeilee keittiössä ja sen sellaista. Niin joo, ja kirjoittaa niistä ja ihan mistä sattuu tänne blogiin.

Seuraa somessa
Facebook

Ota yhteyttä bloggariin
variepasuora@gmail.com

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteyttä Sanoma Lifestylen mediamyyntiin!

Teemat

Hae blogista

Blogiarkisto

2016
2015
2014
2013
2012

Kategoriat

Sisältö jatkuu mainoksen alla