Kun on vähän isompi perhe, niin reissuaminen on kallista.
Varsinkin kun kaikki matkanjärjestäjät ja hotellit sun muut ovat päättäneet, että isommat perheethän ei matkaile eikä reissaa eikä yövy hotelleissa. 
Tai tämän käsityksen ainakin saa tästä yleisestä tarjonnasta - kaikki paketithan koskee sitä ihanne-standardi-perhettä, johon kuuluu 2 aikuista ja 1-2 lasta.
Kaiken huippu on, että joissain hotelleissa esim. 2 hengen huoneessa EI SAA yöpyä kuin se 2 henkeä, vaikka pari lasta viereen mahtuisikin. Niin että pitäisi ottaa useampi huone, että koko perhe pääsisi nukkumaan...
Miksei nämä matkailutahot ole heränneet siihen, että nykyään on yhä enemmän 3-4 -lapsisia perheitä? Eikös sitä sanota, että siinä missä ennen "kaikilla" oli se 2 lasta, niin nykyisin yhä useammalla on 3 lasta?
Mitä isompi perhe, sitä enemmän se kuluttaa matkakohteessa rahaa. Ruokaan, palveluihin, matkamuistoihin...
Eikö siis kannattaisi vaalia myös isompia perheitä asiakkaina, eikä tehdä heidän elämäänsä (ja matkailuaan) mahdollisimman vaikeaksi?!

Hotelliketjuissa positiiviseksi (isommankin) lapsiperheen kohteeksi on paljastunut Scandic. Siellä saa perhehuoneessa lapset nukkua ilmaiseksi huoneessa olevissa sängyissä (niissä on vuoteet ja sitten levitettävä sohva). Ja siis ihan niin monta lasta kuin haluaa mahduttaa! Eli meidänkin 6 hengen perhe mahtuu yhteen perhehuoneeseen, kun 3 lasta nukkuu sohvasängyssä ja yksi vanhempien vieressä! Ja kun vielä aamiainen sisältyy huoneen hintaan, niin hinta ei todellakaan ole paha! Voin suositella :)

Ja nyt löytyi myös tosi kiva talvilomakohde, joka on erityisen edullinen isommille perheille. Eli Rovaniemi on keksinyt yhdistää kaikki lähialueen lapsiperheitä kiinnostavat kohteet Talvipassiin. Passilla saa sisänpääsyn 6 eri kohteeseen. Ja mikä parasta, hinta on kiinteä. Eli 2 aikuista ja kaikki perheen lapset saavat rannekkeet, joiden avulla pääsee kohteisiin. Mitä isompi perhe, sitä suurempi säästö!

Passilla pääsee rinteeseen, kylpylään, Ranuan eläinpuistoon, Funparkiin (samantyylinen sisäleikkipuisto kuin HopLop), Arktikumiin (museo&tiedepaikka) sekä joulupukin pajalle, mistä saa joulupukilta yllätyslahjan!
Miltäs kuulostaa?
Me mennään hiihtolomalla Rovaniemelle!
Koululaiset laskee päiviä... :D
Terkuin
Miima

Kommentit (2)

2/2 | 

Niin, kai se nyt jo viimein lähti?! Suurkiitos vielä ohjeistuksesta - en olisi kyllä ite millään tajunnut tuollaista kikkaa!!!!

Ja kiva kun kävit, tervetuloa uudelleenkin! :)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Sarkasmiin taipuvainen 4 lapsen äiti Miima pyörittää yhden aikuisen voimin lapsiarkea, lohtushoppailee pihisti, sinkkuilee, sisustaa Ikealla, kokeilee keittiössä ja sen sellaista. Niin joo, ja kirjoittaa niistä ja ihan mistä sattuu tänne blogiin.

Seuraa somessa
Facebook

Ota yhteyttä bloggariin
variepasuora@gmail.com

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteyttä Sanoma Lifestylen mediamyyntiin!

Teemat

Hae blogista

Blogiarkisto

2016
2015
2014
2013
2012

Kategoriat

Sisältö jatkuu mainoksen alla