Metsolan uutuuksista löytyy tällainen Miina ja Manu -kuosi. Kyllä minäkin nämä kissat lapsuudestani muistan, mutta ei ne ihan ykkössuosikkeja olleet... Ehkä sen takia ei nämäkään vaatteet iske ollenkaan. Tällä kuosilla on tulossa myös paitaa ja mekkoa. Jos kuvassa olisi Pupu Tupuna, tiedä vaikka ihastuisin :D Tosin mä kyllä tykkään vähän toisenlaisista kuoseista - mieluummin jotain graafisempaa kuin tällaisia esittäviä hahmoja.

Mitäs te tykkäätte näistä?

Terkuin
Miima

Kommentit (34)

1/34 | 

Näin noi eilen Minityylis ja kävin kurkkiin heti tietty Metsolas, mut ei ollu paitoina :(
Mä voisin tollaisen keltaisen Miina ja Manu paidan pojalle haluta :)

2/34 | 

Facessa sanottiin, että on tulossa myös paitaa ja mekkoa, joten etteköhän te paidan vielä pojalle saa :)

3/34 | 

Hmm. Mä en ole vielä päättänyt mitä mieltä oon näistä :D. Näyttää just siltä miltä kuvittelinkin eli omasta mielestä luultavasti eiei, mutta tyttö varmaan olis että joojoooo. Että ehkä mun tarttee olla mieltä eijuu?

4/34 | 

Joo ei - ehkä jos ois keskellä vaan yhdet miina ja manu, muttei ainakaan tolleen toistuvana - vaikken ole kyllä yksittäisten printtien ystäväkään.
Pupu Tupuna iski lapsena minuunkin enempi

5/34 | 

Muhun iskee nuo bodyt :) Tuollaisia voisin lapsilla käyttää. Mutta nuo potkuhousut tai housut eivät kyllä säväytä yhtään. suorastaan karmeat. kuvat on liian tiheästi ja housuista tulee mielestäni värillinen sekasotku :D Tämä on vain minun mielipiteeni ;) Mutta nuo bodyt ovat kyllä söpöjä ;)

7/34 | 

Niin mä kans mietin, että entä jos olis vaan yksi isompi kuva, mutta ei sekään oikein tunnu iskevältä - eikä toisaalta ole Metsolan tyyliä ollenkaan.
Pupu Tupuna oli ihana :)

9/34 | 

Noi bodyt on söpöt. Valkopohjainen vois melkein olla Toivolle kiva! Melkein sorruin myös haalariin, koska sellaisen tarvitsee meidän kylmille lattioille talveksi tuo mönkijä. -mutta tuo hinta yhdistettynä melkein kivuuteen, niin ei sitten. Metsolan fb-kirpulta sitten bongasin sinipohjaisella otr-kuosilla tuollaisen metsolan haalarin (hyväkuntoisen, ainakin pitäisi olla) niin PIM! Kaupat tuli ja saadaan piristystä pimeyteen. :)

10/34 | 

Se Melkein-mut-ei-ihan on aika paha... kun melkein tekis mieli, mutta harmittavasti jää uupumaan siitä unelmasta :D Meillähän oli se turkoosi on the road haalari kans aikoinaan Keltaisella, ja olihan se kiva (vaikka ensin mietin onko liian sininen, mutta ei se ollut) :)

11/34 | 

En innostunut keväällä tuosta kuosista, mutta nyt se näytti kivalle. Alle voin laittaa sen keltaisen bc:n bodyn ja punainenkin body pitäisi saada. :)

13/34 | 

Juu äh, ei... Minuunkaan ei iske tuollaiset jotakin hahmoa esittävät kuosit. Ei Muumit eikä Bambset, Carsit tai muut... Eikä lapsetkaan näistä vielä ymmärrä, joten äiti toistaiseksi päättää koko garderobista, hihhii... :)

14/34 | 

Se on kiva kun saa vielä itse päättää ;D Tosin ei meillä koululaisillakaan ole vielä ollut mitään yök-en-pue-tuollaista, onneksi :) Että aika paljon ostan heillekin edelleen kyselemättä ;)

Anonyymi
15/34 | 

Aihetta sivuten. Olen viime aikoina lukenut pitkästä aikaa muutaman Pupu Tupunan lapsille ja se niiden teksti on kyllä jotain ihan kammottavaa. En tiedä oikeasti miten niin hirveällä tekstillä on myyty niin paljon kirjoja. Itsekin niistä lapsena pidin ja meillä onkin lähes kaikki kirjat, mutta nyt tulee totaaliahdistus niiden kehnoudesta. Peruskoulun ainekirjoituksessakin löytyy varmasti keskimäärin laadukkaampaa luettavaa. Olen siis traumatisoitunut...
Miina ja Manu -kirjatkaan eivät ole mitään loistotasoa, mutta kuitenkin siedettäviä. En tiedä kertooko se lastenkirjallisuuden arvostuksen noususta vai mistä, mutta ei kukaan uusi kirjailija saisi sellaisia tekstejä kirjaksi asti.

Teija

16/34 | 

Meillä on niitä mummolassa, mutta en ole pitkilleen lukenut... Mutta muistan vaan lukeneeni jostain juttua, että ne aikoinaan tehtiin lukemaan opetteleville helpolla kielellä jne. :) Ei ne taida nykypäivänäkään kovin loistokkaita olla ne ensikirjat :D

17/34 | 

Nyt h&m :lla ei ole punaista! Lindexillä on puna-valkoraitainen, joka itse asiassa kävis myös, vaikka mieluiten täyspunaisen haluaisinkin! Muuten hm olis ykkösvalinta :/ kappikseltakin löytynee raidallinen...

18/34 | 

Eihän niitä ikinä ole niitä "oikeita" värejä, mitä tarviis :/ Ihan ihme, että meille silloin sattui osumaan! :D

21/34 | 

Jep jep ja hyvä "putki" jatkuu....näin taas sun postauksesta van kuvat ja samntien Metsolan sivuille ja tilausta ja sit tulin lukemaan sen tekstinkin...meille tulee molemmat haalareina...puseroita viel odotan innolla...sellaiset haluan myös Eewelle...voi kun tulis vyötärömallisia housujakin..

22/34 | 

Hih, teiltä kyllä löytyy hyvät varastot Metsoaa :D Ei tainnut olla housuja luvassa tällä erää, mutta paitojahan ne lupaili :)

30/34 | 

Din finska är helt ok eftersom jag förstår vad du menar ;) Men du kan kommentera på svenska - jag förstår det bättre än jag skriver!

32/34 | 

:D Men jag tycker att det är jättekul att lära sig nya språk! Nu har jag studerat español och älskar det!!!

33/34 | 

sant. :-) språk är roligt.
såg att jag råkade länka till gamla bloggen sist, ett tecken på att jag är lite gammal o gaggig ändå :-D

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Sarkasmiin taipuvainen 4 lapsen äiti Miima pyörittää yhden aikuisen voimin lapsiarkea, lohtushoppailee pihisti, sinkkuilee, sisustaa Ikealla, kokeilee keittiössä ja sen sellaista. Niin joo, ja kirjoittaa niistä ja ihan mistä sattuu tänne blogiin.

Seuraa somessa
Facebook

Ota yhteyttä bloggariin
variepasuora@gmail.com

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteyttä Sanoma Lifestylen mediamyyntiin!

Teemat

Hae blogista

Blogiarkisto

2016
2015
2014
2013
2012

Kategoriat

Sisältö jatkuu mainoksen alla