Tipahtelee taas kuosi kerrallaan nämä

Joillekin taas migreenikuosi? Meille kyllä kelpais tämä joustocollegepaita! Ja kelpaisi puna- ja keltavalkoisenakin, jos olisi unisex! Odottelen siis mukavia alennuksia uutuuksiin Lapsimessuilla (ja niihin vanhoihin musta-valkoisiin froteepaitoihin)!

Nämäkin paidat on joustocollegea. Milkmessissä on mulle jotain järkeä tälleen mustavalkoisena (toisin kuin värillisinä versioina), mutta tuskin ostoslistalle päätyy kuitenkaan. Pyörät olisin vielä pari vuotta sitten ostanut heti (kun on valkoisilla kanteillakin), mutta enää ei oikein uppoa - ainakaan suorilta (tiedä mitä tapahtuu kun livenä näkee)!

Mitäs näistä tykkäätte? Kovasti tuota joustocollegea nyt työntävät Metsolalla - froteen vankkumaton kannattaja epäröi, kun ei tiedä laadusta edelleenkään...

Terkuin
Miima

kuvat Metsola.co

Kommentit (14)

Anonyymi
1/14 | 

Mä en oo jostain syystä ikinä oppinut ymmärtämään Metsolan kuoseja. Kaikki jotenkin outoja :(

Meandit ja Po.pit uppoo paljon paremmin :D

Oma maku siis kaikilla.

4/14 | 

Höh. Onko froteen aika jo ohi? :/ Minuun ei ole kyllä vedonneet erityisesti nuo tämän kevään jo julkaistut kuosit, eikä oikein nämä uunituoreetkaan. Yksivärinen ja värikäs college-sarja toki kiinnostaa.

Mustavalkoisuus on tavallaan ihan ok, mutta lapsen päälle kaipaisin vähän väriä. Sitä leveäraitaista mustavalkoista voisin hankkia, jos alesta/messuilta löytäisin.

Joustocollegea olisi kiva kokeilla, niin tietäisi sitten, mikä on sen todellinen laatu.

5/14 | 

Mulla on kans ihan musta-valkokausi! :) No niinkun sanoin - minusta tuossa Milkmessissä on enemmän järkeä mustavalkoisena kuin väreissä (kun näytti tosiaan värioksennukselle), mut ei silti ole meille tulossa.

6/14 | 

Toivottavasti sitä froteetakin vielä tekevät - se on kuitenkin niin paras matsku, jossa käyttö ja pesu ei näy!!! Joustocollegea pitäisi tosiaan kokeilla, että voisi muodostaa jonkun mielipiteen...

Vielä pari vuotta sitten vierastin esim. mustaa lapsella, mutta nyt tykkään kovastikin. Samoin musta-valkoista graafista en olisi lapselle silloin harkinnut, mutta niin se maku muuttuu :D

7/14 | 

Joo! Kivasti vilisi silmissä toi raidallinen paita näin viiden päivän migreeniputken jälkeen :/. Että mä en kyllä vois varmaan livenäkään katsella! Tuollainen kolmiopipo kyllä saattaisi mennä... ehkä.

Joustocollege on yleensä tosi kiva materiaali, joustaa mukavasti, on trikoota paremmin muotonsapitävä eikä nyppyynny... Siis yleensä :D. Näistä en tietenkään varmaksi tiedä onko laatu kohdallaan mutta uskoisin niin. En silti lähde täyteen hintaan kokeilemaan, enkä ainakaan migreenikuoseja :D.

8/14 | 

Arvasin että sulla vilisee :/ Tekis mieli kokeilla tuota joustocollegea - toivottavasti Lastenmessuilla on sopivia tarjouksia!! ;)

Anonyymi
11/14 | 

Mä haluun noi muoviset puput tuosta ekasta kuvasta. Ja kyllä nuo kaikki paidatkin kelpais oikein hyvin, mutta ei pakko saada.

-T-

12/14 | 

Oliskohan ne puputkin tulossa myyntiin, facessa puhuttiin joistain sisustus-uutuuksista... Joo, alella kelpais paidat ;)

13/14 | 

Tykkään kyllä hurjasti noista musta-valkoisista paidoista, että ostoslistalle menevät jos sopiva tarjous osuu kohdalle :)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Sarkasmiin taipuvainen 4 lapsen äiti Miima pyörittää yhden aikuisen voimin lapsiarkea, lohtushoppailee pihisti, sinkkuilee, sisustaa Ikealla, kokeilee keittiössä ja sen sellaista. Niin joo, ja kirjoittaa niistä ja ihan mistä sattuu tänne blogiin.

Seuraa somessa
Facebook

Ota yhteyttä bloggariin
variepasuora@gmail.com

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteyttä Sanoma Lifestylen mediamyyntiin!

Teemat

Hae blogista

Blogiarkisto

2016
2015
2014
2013
2012

Kategoriat

Sisältö jatkuu mainoksen alla