Joten vähänkö innostuin, kun nyt sinne ilmestyi tarroina graafisia kuvioita! Keltaista ja mustaa, JOOO, mutta kolmioina, palloina vai puolipalloina? Samaa kuviota vai yhdistelmää? Samankokoisia vai erikokoisia? Tätähän joutuu suunnittelemaan... Tuosta kuvasta kyllä huomaa, että yksittäisiä kuvioita on tosi hankala saada kohdilleen säännölliseen muodostelmaan, joten joku randomimpi muodostelma olisi siinä mielessä helpompi.

Tykkäättekö? Ja millaisia yhdistelmiä rakentelisitte?

Terkuin
Miima

Kommentit (4)

1/4 | 

Onpa kivoja! Keltaiset ja mustat pallot olis kyllä makea yhdistelmä :) Saahan noista varmaan vaikka mitä kivaa aikaiseksi.

Mun aivot ei nyt toimi niin tehokkaasti, että osaisin kehitellä jotain ideaa noista...herättiin kuumeisen/flunssaisen pikkuveikan kanssa kolmesti viime yönä :( Onneksi on aurinkoinen päivä tänään!

2/4 | 

Pitäis ihan paperille hahmotella, kun joutais... keltainen ja musta olis kyllä nyt ne värit, mutta kaikki muu on vielä ihan auki!

Voi että, pikaista paranemista sinne! Tuntuu että vähän joka puolella sairastellaan nyt :(

3/4 | 

No joo, kivoja!!

Noista tauluista: naputtele seinään taulukoukut? Vai miten ne kävisi teidän seiniin? Niiden avulla kiinnitin nuo meidän metsola-taulut. :)

4/4 | 

En ole ihan varma noista taulukoukuistakaan, ihme hapero toi yks seinä, ei siinä naulatkaan pysy.. Mut noi tarrat olis kivat, jos vaan saisi kehitettyä jonkun kivan kuvion tms! :)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Sarkasmiin taipuvainen 4 lapsen äiti Miima pyörittää yhden aikuisen voimin lapsiarkea, lohtushoppailee pihisti, sinkkuilee, sisustaa Ikealla, kokeilee keittiössä ja sen sellaista. Niin joo, ja kirjoittaa niistä ja ihan mistä sattuu tänne blogiin.

Seuraa somessa
Facebook

Ota yhteyttä bloggariin
variepasuora@gmail.com

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteyttä Sanoma Lifestylen mediamyyntiin!

Teemat

Hae blogista

Blogiarkisto

2016
2015
2014
2013
2012

Kategoriat

Sisältö jatkuu mainoksen alla