Näitä mä rakastin kaikista eniten, niisk

 Ei ole vaikeaa löytää kuvia, joissa Herroilla Vihreä ja Keltainen on Metsolaa päällä. Jos ajatellaan kappalemääräisesti eri merkkien vaatteita, on Metsolaa ollut meillä ylivoimaisesti suurin määrä vuosien mittaan. Metsolan frotee on siis kulkenut kanssamme jo pitkän taipaleen. Ensin oli traktoreita, autoja, apiloita ja hippikukkaa. Sitten kun maku muuttui pelkistetymmäksi, rakastin Metsolan palloja, raitoja, aaltoja ja pilkkuja. Ihania raikkaita värejä, aina luotettavaa joustofroteen huippulaatua. Musta-valkoinen kokoelma oli vielä loistava, miellytti modernimmalla otteella, ja sitä pystyi hienosti yhdistämään yksivärisiin vaatteisiin.

Mutta mitä sitten tapahtui? Yhtäkkiä Metsolalta tulikin mallisto toisensa perään pelkkää joustocollegea. Kokeilu jäi meillä kahteen vaatekappaleeseen - laatu vaan ei ollut vanhaa Metsolaa. Ymmärrän, että yritetään uudistua ja pysyä ajan hermolla. Mutta sitä en ymmärrä, että jos on huipputuote, eli laadukas frotee, niin se sitten vaihdetaan huonompaan, eli joustocollegeen. Tai että kun on huippubrändi, joka on tunnettu aikaa kestävästä tyylistään (Metsola), niin yhtäkkiä vaihdetaankin se ihan päinvastaiseksi (lyhytikäisten trendimerkkien matkimiseksi). Jos näitä uusia kuoseja olisi tehty froteena, olisin ostanut. Vaikkapa Highlands, Waterdrop, Bubble - heti tulis kaupat! Eikö kannattaisi pitää kiinni kanta-asiakkaistaan, joita Metsolalla varmasti löytyy melkoisesti, eikä kosia epävarmaa trendien suosijien joukkoa, jonka huomiosta taistelee niin moni muukin merkki? Eikö kannattaisi pitää klassikot, eli vähintäänkin raitafroteet mukana joka mallistossa, vuosittain vaihtuvissa väreissä tietty? Jos joku toimii, miksi muuttaa konseptia?

Pointti oli, että MULLA ON IKÄVÄ ENTISTÄ METSOLAA! Onko sullakin? Pitäiskö meidän kertoa niille joukolla?

Terkuin
Miima

Kommentit (62)

1/62 | 

Ihan sama meilläkin - vaikka tavallaa sopisivat tyyliltää kasvaville tytöille. Parit joustocollegevaatteet on meilläkin ollu ja kivoja on nekin, mutta sais olla myös noita perinteisempiä. Onneksi nykyisin ompelen ja kaappiin kiitettävästi tullut hamstrattua froteeta. Nytkin pojilla metsolan autofroteesta ommellut vaatteet päällä.

Anonyymi
2/62 | 

Kyllä! Samaa mieltä. En yhtään tykkää niistä uusista korallinvärisistä ja muista ällötyksistä, puhumattakaan niistä laatikkocollegeista joita oli. Minulla ei taida tällä kertaa olla kiire rynnätä metsolan ständille lapsimessuilla, kun en tiedä mitä kummaa sieltä himoitsisin. Viimeksi tein siellä ostoksia noin 80 eurolla.

Nytkin meillä lempivaatteet ja eniten käytössä ovat Metsolan froteiset pystyraitahousut mustana ja keltaisena (pysyy jalassa ja ihana pitkä resori lahkeessa) sekä musta-valkoraidallinen froteepaita. Myös joitakin yksivärisiä froteepaitoja on vielä käytössä. Mutta kun nämä menevät pieneksi, niin sitten ei ole mitään hankittavaa Metsolalta.

-T-

3/62 | 

Joo, allekirjoitan adressin heti :D. Ei ole viime aikoina tullut vilkuiltua Metsolaan päinkään ja haikeudella laitan entisiä froteisia eteenpäin.

En ymmärrä miksi ei uskalleta olla just sitä mikä oli sitä ominta?

4/62 | 

Mä en ollut tyytyväinen joustocollegen laatuun, joten en osta, vaikka graafisista kuoseista tykkäisinkin :/ Onnea olisi osata ommella itse! Hienoa, että sulla löytyy jemmoista niitä helmiä! :)

5/62 | 

Mä elättelen toiveita, että messuilla olisi jotain Metsolan menneiden mallistojen jämälaareja! :D Mä ostin viimeksi reilusti yli satasella Metsolan osastolta, nyt ei taida löytyä ihan sellaista kasaa...

Mä suren jo valmiiksi taas, kun iso pino Metsolaa jää nyt keväällä pieneksi, eikä mitään ole tilalle :(

6/62 | 

Aattelin, että jos tähän tulisi tarpeeksi kommentteja, niin voisi linkata Metsolalle ;) Mulla kans haikeutta taas ilmassa kun iso kasa ihanuuksia jäämässä pieneksi, eikä ole mitään tilalle! Mistä meille uusi lempparimerkki????

Anonyymi
7/62 | 

Niin joo, voihan siellä olla jämälaareja. Eli vielä kovempi on kiire penkomaan. Huh.

-T-

8/62 | 

Minäkin liityn tähän Metsolan froteen kaipaajien ryhmään!

Eniten on ikävä juuri tuota, leveäraitaista paitaa, onneksi ehdin saada muutaman. Noita aivan ihania pallopaitoja olisin varmasti hankkinut, jos niitä olisi minun metsolatietoisuusaikanani ollut. Minicaria meiltä löytyy vielä yksi, kaksi on lähtenyt jo eteenpäin. Yksivärisiä froteepaitoja löytyy edelleen pari. Kaaritaskuhousuja on vielä isoveikalla muutamat ja pikkuveikallakin kahdet. Metsolan froteen laatu on parasta, mitä olen lasten sisävaatteissa kokenut ja kestää mainiosti sisarukselta toiselle. Ja mallit nätisti istuvia.

Meillä on ollut kahdet Metsolan joustocollegehousut ja yksi paita. Paita (keltainen) veti nukalle alkuunsa, eikä se kelvannut kenellekään kirpparillakaan. Vihreät housut ovat myös nukkaantuneet ja menneet polvista nopeasti kuluneiksi. Mustat sensijaan ovat edelleen kohtuullisen siistit. Liekö ero kankaan laadussa vai poikien leikkitavoissa: vihreät housut ovat isoveikan ja mustat pikkuveikan.

Minäkin ryntään Lapsimessulauantaina klo 10 Metsolan laareille. Ja jos siellä on pelkkää persikanväristä joustocollegea ja muuta älytöntä trendikamaa, tulen hyvin hyvin vihaiseksi.

Yritin laittaa Metsolalle palautetta sähköpostilla, mutta se ei mennyt perille :( Täytynee kertoa terveiset ainakin sitten siellä Lapsimessuilla. Mutta ehdottomasti olisi tehokkaampaa, jos porukalla kerrottaisiin, että meidän on ikävä entistä Metsolaa. Ehdotuksia?

10/62 | 

Noi pallot oli aivan ihania, ja raitojen ohella minusta "ikuisia" klassikkoita, jotka on aina toimivia! Niitä kun sais takaisin tuotantoon!

Laatu on sellainen juttu, että huonoa sellaista kun kohtaa, niin ei tee enää kovin herkästi mieli koittaa onneaan. Harmi homma, kun oli tottunut froteen huippulaatuun, ja mieltänyt siis Metsolan huippulaatuiseksi brändiksi, niin sitten uudet jutut ei menekään samaan laariin.

Ajattelin tosiaan, että jos tähän postaukseen tulisi tarpeeksi kommentteja, niin tässähän olisi suoraa palautetta Metsolalle linkattavaksi :)

Hei pitäiskö tehdä treffit messuille? :)

Anonyymi
11/62 | 

Minäkin haikailen sitä vanhaa kunnon Metsolaa. Apilat, pallot, Hippie-kuosi ruskeana, punaisena ja vihreänä... Keltainen aaltoraita ja leveät raidat, blossom-kuosi, ihanat maatuskat, sunray jne. Silloin kun nämä tuli oli vaikeaa miettiä mitä on pakko jättää ostamatta, kun rahavarat ei riitä. Nyt taas joutuisi tosissaan valitsemaan jos olisi pakko ostaa jotain metsolaa, kun mallistossa ei vaan ole montaa kivaa. Niitä froteekuoseja kankaitakin minä kaipailen ja kovasti. Olivat ihan parhaita ja muuta en ostanutkaan. Nyt kangaskauppa on aivan surkea ja siellä minulle väitettiin, että ihmiset ei enää ompele niinku ennen! Eihän ne ompele, jos ei ole hienoja kankaita! Joustocollegeissa menee iso ompelutyö hukkaan, kun pian on nukkaa pinnassa ja arkikäytössä kuluu pian puhki. Meillä lapset sanoo että on kylmiä kamppeita, tottuneet raukat lämpösiin ja pehmeisiin froteisiin. Ei muuta kuin toivomaan entistä metsolaa takaisin ja niitä kirkkaita perusvärejä!
-S-

12/62 | 

Jossain vaiheessa oli tosiaan karsittava ostoslistaa, kun oli liikaa kaikkea ihanaa! Niitä frotee-herkkujen kulta-aikoja kaipaan :) Joustocollegeen en ole valmisvaatteenakaan ollut tyytyväinen, ei se vaan tule lähellekään Metsolan froteekankaan laatua. Perusvärejä valkoisella ryyditettynä froteena, kiitos! :)

Anonyymi
13/62 | 

Metsolan froteisia mekkoja tulisi ostettua tytölle, jos vielä olisi tarjolla. Collegen laatu ei vakuuta todellakaan froteeseen verrattuna.

Anonyymi
15/62 | 

Liityn joukkoon toivomaan laadukasta joustofroteeta. Ja lisäksi, meillä tykätään Pupu Tupunasta, mutta paidoissa koot loppuu 116 senttiin. Ei riitä, 128 olis kiva!

Tarmotar

16/62 | 

Oi sä puit kaikki mun ajatukset sanoiksi!! Oi miksi miksi ei voitu luottaa siihen omaan juttuun van astuttiin ihan vieraalle maalle ja vaihdettiin tyyliä lennosta. Miksi ostaa samaa "tusinamuotia" metsolasta kun samaa tyyliä ja laatua saa lindexiltä jne. Frotee ja iloiset värit oli se the juttu ja nyt ei oo jäljellä enää mitään... Ennen nettikaupassa oli sivutolkulla sykättäviä vaatteita ja pakko saada- juttuja ja nyt siellä ei ole enää mitään. Harmittaa muutenkin kun nettikaupasta on hävinnyt monet kivat merkit ja tilalle on tullut name it :/

18/62 | 

Kiva etten ole kaipaukseni kanssa yksin! Metsolaa ei enää tunnista näistä uusista vaatteista, ja ennen sen näki heti uuden mallistonkin vaatteesta, että tämä on Metsolaa. Eli tunnistettavuus on kadonnut täysin!

20/62 | 

Hyvä idea :D Mulla on matkaseuraa, joten pitää tarkistella aikatauluja, mutta palataan tähän lähempänä vaikka sähköpostilla, eikös! :)

Anonyymi
21/62 | 

Veit varpaat suustani ja ihan täysin samaa mieltä olen minä! En tajua noita collegevaatteita, ne ei kestä mitään. Ja miksi tosiaan mennään samaan muottiin noiden muiden trendien perässä? Miksi ei tehdä sitä omaa juttua josta he tuli tunnetuiksi? En käsitä.
Ennen odotin kieli pitkällä Metsolan mallistoa, nyt en välttämättä edes huomaa jos on tullut jotain uutta kun nää korallit ja mintut ei iske sitten pätkääkään. Olen tosi surullinen ollut jo pitkään tästä Metsolan uudesta linjasta, ei kaikki fanita jotain Gugguuta, Mini Rodinia, Papua yms. Mä haluan lapsilleni iloisen värisiä, kestäviä, mukavia ja laadukkaita LAPSELLISIA vaatteita!

Anonyymi
22/62 | 

Meillä myös siirrytty muihin merkkeihin, vaikka ennen lähes kaikki vaatteet oli metsolaa. Joitakin Metsolan collegevaatteita ostin, mutta petyin pahasti. Värit ei pysyneet, kangas lörpsähti jne. Jäi huono maku suuhun. Sen verran arvokkaita vaatteita ja laatu huonompaa kuin H&M:llä. Kovasti kaipailen froteehousuja lapsille ja muitakin froteevaatteita.

23/62 | 

Mä pääsin vasta nyt Metsolan froteiden maailmaan ja ostin froteehaalarin lisäksi myös muutaman trikoisen vaatteen. Trikoovaatteet on mustia ja heti ekan pesun jälkeen niihin tuli nukkaa ja reklamoin siitä Metsolalle. Vastaus oli aika vaisu, enkä aio enää ostaa trikoisia vaatteita Metsolalta. Froteisia ostaisin kyllä mielelläni, sillä olen pllut todella tyytyväinen haalariin.

24/62 | 

Ihan samat fiilikset, ennen odotti aina, että mitä ihania värejä tulee froteisiin, ja nyt ei sitten tule koko froteita! :( Ite tykkään simppelistä ja graafisemmasta Metsolan puolesta, raidat ja pallot etunenässä - eihän ne mene koskaan muodista!

25/62 | 

Siksihän se college-pettymys olikin niin suuri, kun oli tottunut luottamaan Metsolan laatuun, kun froteet oli niin huippuja! Frotee olikin hintansa arvoinen, college mielestäni ei.

26/62 | 

Jep, sama - en ole trikoitakaan ostanut Metsolalta muutamaan vuoteen, kun ei vastannut odotuksia. Froteet oli kyllä huippuja silloin kin niitä sai!

Anonyymi
27/62 | 

Samaa mieltä! Kävin kevät-kesä -malliston katsomassakin nyt, en ole enää jaksanut edes seurata, kun ei mitään kivaa ole enää ollut. Punainen sweet heats on kiva, mutta bodyille ei ole tarvetta. Ja Pupu Tupunatkin ehkä vähän jo ohi meillä. Vanhaa retro-Metsolaa ikävä :(

31/62 | 

Pojan vanhat Metsolan froteet nyt ahkerassa käytössä nuorimmalla ja edellen huippukuntoisia. Isompien lasten kaksi trikoopaitaa taas menivät lähes heti aivan karmean näköisiksi. Eli joo ei oikein laatu enää ole vakuuttanut! Mulla olisi kyllä vanhaa hyvää kangasta vaikka kuinka, mutta ompeluintoa olen odottanut useamman vuoden.

33/62 | 

Meillä on kans kierrätetty Metsolan froteita omilla ja sitten vielä myyty eteenpäin edelleen hyvinä! :) Voi että kun osaisin ommella, ja voi että kun olisin niitä herkkuja jemmannut!!! :D

Anonyymi
36/62 | 

Meidän poika ei ole tykännyt metsolasta, minä kylläkin. Kävin kurkkaamassa heidän sivuillaan ja en olisi metsolaksi ikävä kyllä noita vaatteita tunnistanut!

37/62 | 

Frotee ja velour!! Joustogollegea meillä on TupuPupunaa kesään ja tykkään, mutta Metsola kuuluu olla froteeta ja velouria!!

38/62 | 

Tunnistettavuus on kyllä brändille hirmu iso etu, ja ennen Metsolan vaatteet on tosiaan tunnistanut Metsolaksi, mutta ei enää.

Anonyymi
41/62 | 

Puhut asiaa! Minä olen jo jonkin aikaa kaivannut sitä vanhaa kunnon Metsolaa takaisin. Ennen oikein odotin, että pääsen esim. käymään Metsolan liikkeessä ja tein tikusta asiaa Zeppeliiniin mutta nykyään ei kyllä Metsolan liike juurikaan houkuta. NameIt:iä ym. on rekit täynnä ja sitä "aitoa oikeaa Metsolaa" ei tahdo sieltä seasta löytää. Itse myös tykkään ommella ja kovasti kaipailisin Metsolalle kangaspuolta takaisin (tai no onhan se siellä vielä mutta hyvin hyvin pienenä ja tarjonnaltaan surkeana). Ja materiaaliksi joustofroteeta (vieläpä sellaista suht ohkaista mitä esim. dotsit, apilat ym. ovat). Joustocollegekin on kiva materiaali johonkin mutta ei vaan toimi kaikessa. Ja jotenkin esim. retrokuoseihin ei minusta sovi tuo digipainannan "jälki" (eikä oikein joustocollege materiaalinakaan). Voi kun Metsola palaisikin takaisin vanhaan noiden syhjähyppyjen jälkeen. Toki uudistua pitää ja hieman muuttuakin ja elää asiakkaiden mieltymysten mukaan mutta tuntuu, että nyt kyllä ollaan hukkateillä.

42/62 | 

Meidän kaapista jää pieneksi tänä keväänä melkoinen pino Metsolan froteepaitoja, enkä yhtään tiedä mitä tilalle! Pitää vissiin venytellä niitä käytössä vaan mahdollisimman pitkään! :D

43/62 | 

Harmi jos kangaspuolikin on typistynyt! Vaikken itse osaa ommella, niin voisin vaikka tilata ompelijalta, jos vaan löytyisi ihania froteita! Toivotaan, että froteet palaa pian Metsolaan!

Anonyymi
44/62 | 

No,taidan olla sitten ainoa täällä joka Metsolan froteita kaipaa.Isovanhemmat ( molemmilta puolilta) niitä raahasivat esikoiselle eikä niistä tykännyt lapsi eikä me vanhemmat.Lapsi valitti että on kuumia ja itse en tykännyt kuoseista enkä malleista.Minusta frotee kuuluu kylpytakkeihin,pyyhkeisiin ja ehkä johonkin rantavaatteisiin.Kuosit vanhanaikaisia ( muutamia graafisia lukuunottamatta) ja mallit liian retroa meikäläisen makuun.Ei kannata yhtä Metsolaa surra.Kaupat ja nettikaupat on täynnä upeita kankaita ja hyvänlaatuisia vaatteita.Täytyy vaan ottaa selvää ja tietää mitä ostaa.Niin se on marimekonkin laatu huonontunut - trikoot reikiintyy ja saumat kiertää.En osta enää niitäkään. Yks 'ei Metsola -fani

45/62 | 

Meillä on yksi body Minillä metsolan joustocollegea. Puputupuna lentokone body ja se on käytöstä huolimatta pysynyt uudenveroisena. Mun suosikki vanhoista kuoseista on toi on the road vai mikä nyt onkaan toi autot. Minillä on isommalta säästetty musta paita, se on kivan ajaton. Onkohan meillä muuta Metsolaa jemmassa.... piparipaita on muuten jossain! Mutta minäkin kaipaan joustofroteeta välillä. Eteenkin puputupunoihin!

46/62 | 

Mä tykkään Metsolan raidoista, palloista ja muista graafisista kuoseista, eikä ne ole minusta retroa millään lailla. Frotee on huoleton matsku, joka kestää rummutusta eikä siihen tule haalistumaa eikä nukkaa tms pesuissa, siksi siitä tykkään! Parilta muulta merkiltä oon saanut huonoja kokemuksia froteestakin, eli laadukas frotee ei ole itsestäänselvää. Siksi sitä kaipailen Metsolalta. Uusien merkkien kokeilu on vähän rasittavaa ja voi tulla kalliiksi, jos laatu ei olekaan mitä toivottu. Mutta toki ajat muuttuu ja merkit vaihtuu itse kunkin vaatekaapissa :)

47/62 | 

Hei kaikki ihanat Metsolan ystävät! :) Aivan mahtavaa keskustelua ja palautetta meille! Tässä kirjoittelee Metsolan suunnittelijat. Olemme todella onnellisia tästä palautteen määrästä :) Luemme toiveenne huolella ja paneudumme asiaan erittäin isolla vakavuudella! :) Joustofrotee materiaalina on kyllä kankaiden mersu!! Siitä olemme aivan samaa mieltä. Kuinka ihana lukea, että teille joustofrotee materiaalina on niin mieluisa. Ihanaa, että kaipaatte myös niitä kirkkaita värejä ja nostalgisia kuoseja! ;) Kyllähän se alkuperäinen joustofrotee on meidänkin sydänystävä

Helsingin Lapsimessuille on tulossa yllättäviä UUTUUKSIA, joissa on mukana myös joustofroteeta!

Laitamme Metsolan Faceen lähiaikoina kyselyn/arvonnan. Pääsette vaikuttamaan tuleviin joustofroteiden väreihin ja kuoseihin :)

Keväisin terveisin, Riina&Sanna Metsolan suunnittelutiimistä

48/62 | 

Ehkä tuollaisia yksityiskohtaisia printtejä on helpompi painaa tasaisemmalle kankaalle niin että rajat on tarkkoja. Ite en välitä esittävistä kuoseista, vaan kaipaan just graafisia muotoja, ne on minusta ajattomiakin :)

49/62 | 

Juuri olin aikeissa etsiä Metsolan yhteystietoja, että linkkasin teille nämä kommentit, mutta löysittekin tänne itse, kiva :)

Ihanaa että ette ole tyystin froteeta unohtaneet! On sitä odotettukin takaisin, joten nyt kyllä kiva nähdä mitä sieltä tulee! Ja mitä yllätyksiä on Lapsimessuilla! :)

Anonyymi
50/62 | 

Jes. Lupaavalta kuulostaa. Nyt ihan jännittää mitä messuille tulee ja syksyksi...

-T-

Anonyymi
52/62 | 

Juu, ei oo mitään hinkua enää ollut Zeppeliiniin :) ennen siellä päin kun liikkui, ni kiire oli metsolaan..

Ei oo enää meidän mieleen kyllä..

Mä kaipaan enempi niitä ihania kuoseja.. Sitä alkuperäistä metsola tyyliä.. Ja toki froteeta myös :) Moondrive, on the road sekä miina ja Manu

Toivottavasti lapsimessuilla on näitä menneiden vuosien ihanuuksia edulliseen hintaan tarjolla :)

Anonyymi
53/62 | 

Kyllä on ikävä Metsolan froteeta! Just nuo perus pallot ja raidat yms. Minä tykkäsin kyllä hurjasti myös niistä retrommista kuoseista, varsinkin pienillä. Fb:ssä metsolan kirppiksellä liikkuu ihan mukavasti vanhoja kuoseja.

54/62 | 

Just näin! Metsola on ollut meidän ikisuosikki, juurikin kaikki raikkaat ja simppelit kuosit: pallot, aallot, raita ja pilkut. Valkoinen jonka kaverina jokin raikas väri! Mutta nyt en oo enää pariin vuoteen ostanut oikein mitään Metsolaa uutena, viimeksi taisin kaksi vuotta sitten hankkia keltaiset aaltomekot meille. Sen jälkeen ei ole ollut pakko saada mitään, jotain on alesta tullut hankittua mutta ei paljoa.

Varmasti on tarve uudistua ja kokeilla uutta, mutta eikö samalla voisi pitää mallistossa ne klassisimmat kuosit? Ei kaikki tykkää pastelleista, vaikka ne nyt onkin niin suosittuja.

Eniten toivoisin takaisin pilkkuja sekä diagonaalimekkoja! Meidän lempparimekot alkaa jo käymään pieniksi, kolmas kesä tulossa niiden kanssa ja vanhimmalle ei meinaa enää mahtua. Eikä uusia saa :/

57/62 | 

Meillä on sitten sama maku! :) Harmittaa kun jää pieneksi lempparivaatetta eikä ole mitään kivaa tilalle! Toivotaan että tulee meille herkkuja noissa tulevissa uutuksissa!

58/62 | 

Voi, että mitä Metsolaa! :D

Mä kans ehdin tykästyä froteeseen. Joustocollegea on kerääntynyt kaappiin kahden vaatteen verran ja mustapohjaisena. Arvaa vaan ovatko menneet parin pesun jälkeen ihan harmaiksi? Kyllä. Laatu ei todellakaan ole sitä, mitä Metsolalta on tottunut odottamaan. Kivoja froteekuoseja saisi siis tulla jatkossakin. Lämpimiä ja mukavia päällä myös helposti hikoilevalle lapselle :)

59/62 | 

On meillä "jokunen" vaatekappale ollut Metsolaa... :D Frotee on niin huoleton matsku, että ei ole toista samanmoista! Mustapohjainen joustocollege, voin kuvitella :/ Toivotaan siis että just niitä ihania froteita tulee takaisin! :)

61/62 | 

Huipulta kuulostaa! erityisesti leveä raita, isompi pallo, dots, ministripe ja se vanhat traktorit olisi mahtava saada froteena jossakin raikkaassa perusvärissä :)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Sarkasmiin taipuvainen 4 lapsen äiti Miima pyörittää yhden aikuisen voimin lapsiarkea, lohtushoppailee pihisti, sinkkuilee, sisustaa Ikealla, kokeilee keittiössä ja sen sellaista. Niin joo, ja kirjoittaa niistä ja ihan mistä sattuu tänne blogiin.

Seuraa somessa
Facebook

Ota yhteyttä bloggariin
variepasuora@gmail.com

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteyttä Sanoma Lifestylen mediamyyntiin!

Teemat

Hae blogista

Blogiarkisto

2016
2015
2014
2013
2012

Kategoriat