Metsolassa on nyt näköjään kaikki Metsolan vaatteet -20%, ja noi bodyt puoleen hintaan! Ollapa vauveli, niin lähtis bodyja halvalla :D MUOKS! No nyt selvisi, miksi bodyt on niin halvalla - Metsolan facessa sanotaan että "kakkoslaadun kaverit" eli eivät sitten ole ihan priimaa :/

Kuka arvaa mikä vaate kilahti ostoskoriin pikavauhtia? Vähän meinas ottaa päähän, kun ensialkuun kaikki muut oli alessa (jo neljän jälkeen, jolloin sivut sitten jumahti), mutta tää yks ei!!! No alennettiinhan sekin viimein, niin sain sen napsaistua tulemaan!

Onko teillä jotain sellaista pakko saada -juttua, että 20% alennus riittää?

Terkuin
Miima

Kommentit (14)

1/14 | 

Oli pakko itekkin sortua vaikka mekkoja on niin paljon, ettei henkarit enää riitä. :D Mutta meille piti tilata se pinkki daisy mekko, josta haaveilin jo silloin kun ne ilmestyivät, mutta hinta oli liian kova, joten nyt oli pakko tilata tuo. :) Pitää varmaan oikeesti myydä nyt jotain poiskin tuolta mekkokaapista kun niitä on nyt aivan liian yli tarpeen. :)

4/14 | 

En käy edes katsomassa ;D. Mutta joo, teille tulee se kelta-valkoraitapaita. Ei tarttenu kyllä arvata ;).

5/14 | 

Oon käynyt kuolaamassa sitä Pinkkiä Daisy -mekkoa monen monta kertaa, mutta mä en suoraan sanottuna tiedä, tulisiko sitä pidettyä. Mekkoja ja tunikoita alkaa olla jo aika paljon kaapit väärällään. Toisena ihailen keltaista bambi -mekkoa, mutta sitten menisi taas asusteetkin ostoon. Nukun huomiseen ja katson sitten, onko järkevää. -20% on jo ihan ok ale, mutta -25% olisi jo paljon parempi.

7/14 | 

Hahaa! Joko muuten hankit sen helistin-haalarin - eikös se ollut sulla kiikarissa?
Ja juu, helppo oli, sehän se piti heti klikata tulemaan :D

8/14 | 

Saahan niitä mekkoja ollakin ;) Joo, 20% on ihan hyvä, jos on sellaisia mitkä on ihan pakko saada - muista kivoista jutuista toivoisi sitten jo enemmän alea!

9/14 | 

Onkohan nuo samat alet myös livekaupassa. Mun pitäisi huomenna hakea (vihdoinkin) omat aurinkolasit optikolta ja Metsolan uusi kauppa on ihan vieressä...;)

10/14 | 

No kun ei ole sattunut kohdalle tarpeeksi isossa koossa :/. Ja mä vähän olen miettinyt että josko kyttäänkin sitä kangasta :D. Kun eihän kannata ostaa valmiina sitä minkä voi tehdä itte?

Mä olen kohta kangasteollisuuden unelma ja lastenvaateteollisuuden vihollinen kun ostan vaan kankaita enkä valmiita vaatteita :D.

Ei vaan, siis toki mielelläni huolisin helistinhaalarin ihan valmiinakin... t: nimimerkki "noin sata projektia palasina"

12/14 | 

Mistähän mä luin, oliko joku kommentti tai siis siihen vastaus Metsolalta, että uutuuskankaita tulee kankaina myyntiin jos jää tuotannosta yli. Eli ei visiin ole takuuvarmaa :/ Mutta toivottavasti saat joko haalarit tai kankaan!!!

13/14 | 

Yön yli nukkuminen auttoi asiaa sen verran, että meille on nyt tulossa pinkki Daisy :D Bambista ei ollut kokoja jäljellä ja tyttö valkkasi sitten ihan itse kaikista vaihtoehdoista tuon Daisyn. Hihi!

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Sarkasmiin taipuvainen 4 lapsen äiti Miima pyörittää yhden aikuisen voimin lapsiarkea, lohtushoppailee pihisti, sinkkuilee, sisustaa Ikealla, kokeilee keittiössä ja sen sellaista. Niin joo, ja kirjoittaa niistä ja ihan mistä sattuu tänne blogiin.

Seuraa somessa
Facebook

Ota yhteyttä bloggariin
variepasuora@gmail.com

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteyttä Sanoma Lifestylen mediamyyntiin!

Teemat

Hae blogista

Blogiarkisto

2016
2015
2014
2013
2012

Kategoriat

Sisältö jatkuu mainoksen alla