Nyt kun on niitä villavaatteita tullut haikailtua, niin sattuipa sopivasti Booztilta tulemaan ale-säpoa, jossa luvattiin 25% alennus kaikista lastenvaatteista. Ei se mielestäni ihan kaikista ollut, mutta ainakin löytyi jonkinlainen kattaus NameItin ja Hust&Clairen villavaatteita, joita siis haikailin muutama postaus takaperin. 25% on sentään jo jotain, joten laitoin pojille tilaukseen nämä

Hust&Clairen tähtipaita on 85% merinovillaa ja 15% silkkiä - kuulostaa ihanalta, toivottavasti on myös sitä iholla. NameItin raitapaita on 100% merinovillaa. Lisäksi tilasin Mangon kevytuntsikan. Yli 59e tilauksissa on ilmainen toimitus. Ja alessa siis suurin osa lastenvaatteista.

Ei sisällä kytköslinkkejä, ihan vaan vinkkaamisen ilosta vinkkaan! Pakkasöitä luvassa ainakin tänne, joten johan näille alkaa tarvetta olla!

Terkuin

Miima

Kommentit (2)

T
1/2 | 

Voi hitsi, kylläpä alkoikin tehdä noita mieli. Just nuo kaksi valitsisin minäkin valikoimasta. Harmi ettei ollut harmaita Name It villahousuja, niitä kollarin näköisiä. No nyt jäin pohtimaan onko 122/128 hyvä koko 126cm pitkälle hoikalle pojalle. Vai onko jo seuraava koko. Vai hukkuuko isompaan...

Miima Väri-epä-suora
Liittynyt29.9.2015

Minäkin olisin halunnut just ne collarin näköiset pöksyt! NameIt on vastannut aika hyvin kokoaan mitä meillä on ollut, että ei ainakaan pientä mitoitusta (tosin paitoja meillä ei ole ollut), mutta mä otin näköjään kuitenkin sen seuraavan koon silläkin uhalla, että on reilu. Harmittaisi jos heti jäisi pieneksi!

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Sarkasmiin taipuvainen 4 lapsen äiti Miima pyörittää yhden aikuisen voimin lapsiarkea, lohtushoppailee pihisti, sinkkuilee, sisustaa Ikealla, kokeilee keittiössä ja sen sellaista. Niin joo, ja kirjoittaa niistä ja ihan mistä sattuu tänne blogiin.

Seuraa somessa
Facebook

Ota yhteyttä bloggariin
variepasuora@gmail.com

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteyttä Sanoma Lifestylen mediamyyntiin!

Teemat

Hae blogista

Blogiarkisto

2016
2015
2014
2013
2012

Kategoriat

Sisältö jatkuu mainoksen alla