Iltavapaa, ja Ikea kutsui. Lapset tulee aamulla. Mitäs veikkaatte, onko aamuksi valmista?

Terkuin
Miima

Kommentit (18)

4/18 | 

Tsemppiä urakkaan :) se on tuo Ikean ostosten ihanuus mitä itsekin välillä tuskaillut ruuvimeisseli kädessä..

5/18 | 

Hih! Muistahan sitten puhallella välillä. :)

Meillä odotti kotona aikamoinen ärräpäiden latelu. Mun piti kesken reissun ohjeistaa miestä, miten vaatekaapin kahvat asennetaan, ja heitin vaan jotain, mikä menikin sitten monella tavalla pieleen. Eli selvästi mun vika siis. Huoh. Mutta hyvä kaappi se silti on ja tällä kertaa tarttui mukaan vain tarkasti harkittuja ostoksia. ;)

7/18 | 

Säilytysjärjestelmää tuo enimmäkseen on - katotaan auttaako pitämään pikien huoneen järjestyksessä!

9/18 | 

Kiitti, eiköhän tämä tästä - mieluusti tekis tän ilman pieniä apulaisia ainakin suurimmaski osaksi ;)

10/18 | 

Juu, poiti ottaa vähän iltapalaa tässä välissä ;) Katotaan miten pitkälle riittää hönkä ;)

Outs, tokihan se sen vika on joka ei ole paikalla... Mutta siellä sentään on jo valmista ;D

11/18 | 

Hehee, mun on aina pakko koota kaikki Ikean ostokset heti. Yötä,yöten on täälläkin painettu joskus kaappien kimpussa. Mutta on se sitten hyvä fiilis kun kaikki on valmista!

12/18 | 

Juu, kyllähän ne pahasti häiritsee mieltä, jos ne jättää roikkumaan ;) JA huomattavasti sujuvampaa on koota yksin kuin pikkuapulaisten kanssa... ei mulla mennyt kun puol yhteen :D

13/18 | 

Hih, juuri eilen kotosin samaa sarjaa pari penkkiä eteiseen, saa reput pois lattialta pyörimästä. Siitä nää ikean kalusteet on ihania että ne on helppoja koota :-)

14/18 | 

Varmasti hyvät eteiseen, jos on tilaa!! Meillei mahtuis mitenkään päin... Noi oli kyllä mukavan yksinkertaiset ja helpot koota :) Kaikki Ikean kamat ei ole ihan yhtä sujuvia koottavia ;)

15/18 | 

Mulla on ollut sitten tuuria, kaikki oon tähän mennessä saanut kasaan ilman ongelmia. Viime kesänä tuli raahattua 800kg edestä ikeasta tavaraa, oli kiva parin viikon projekti :)

16/18 | 

Kerrossänkyjen kokoaminen oli haastavaa jopa kolmeen pekkaan, siinä hikoiltiin hyvä tovi (kun niitä vielä piti kasata kaksin kappalein...). Valmiiksi jo kauhistuttaa, että jos joskus muutetaan, niin ne pitää purkaa että saa ulos ovista, joten uusi kasaaminen sitten edessä :O

17/18 | 

Muuttaminen on kyllä ehkä maailman kamalinta hommaa, ja onneksi ei ole tarvittu kerrossänkyjä, ei kuulosta mukavalta niiden kasaaminen!

18/18 | 

Niissä oli vähän venyttely, että eri osasten reiät kohtasi, että sai ruuvia väliin... ja kun metallihan se niin hyvin venyykin... Noh, onneksi me ei olla tästä mihinkään lähdössä any time soon ;)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Sarkasmiin taipuvainen 4 lapsen äiti Miima pyörittää yhden aikuisen voimin lapsiarkea, lohtushoppailee pihisti, sinkkuilee, sisustaa Ikealla, kokeilee keittiössä ja sen sellaista. Niin joo, ja kirjoittaa niistä ja ihan mistä sattuu tänne blogiin.

Seuraa somessa
Facebook

Ota yhteyttä bloggariin
variepasuora@gmail.com

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteyttä Sanoma Lifestylen mediamyyntiin!

Teemat

Hae blogista

Blogiarkisto

2016
2015
2014
2013
2012

Kategoriat

Sisältö jatkuu mainoksen alla