Mustikat on tänä vuonna muhkeita täällä Itä-Suomessa! Näitä jo kelpaisia poimiakin! Ite vaan en ole vielä metsään asti päässyt, mutta sankollinen saatiin anopilta - kiitosta vaan!

Meillä mustikoita kuluu sen verran, että omin voimin poimiminen ei riitä, vaan apuun kutsutaan paikallinen Marja-Porvari - pappa, joka poimii marjoja tilauksesta, ja hintakin on ihan sopiva :) Pitäisikin soitella hälle... Nämä kuvat on otettu yli viikko takaperin, en muista ihan tarkoin - ja niin kuin kuvasta näkyy, vähän kantoja oli vielä kiinni. Nyt varmaan olisivat jo kunnolla kypsyneet! Kun vaan pääsis sinne metsään! Tai edes saisi soitettua Porvarille!

Tykätäänkö teillä mustikasta?

Terkuin
Miima

Kommentit (12)

1/12 | 

Voi ei, meillä on löytynyt ihan pikkuruisia pippanoita :(

Olen työllistänyt mieädn teinejä mustikkametsään, mutta ei sieltä vielä kahta litraa enempää ole tullut :D

3/12 | 

Mahtavia mustikoita! Ei meidän mökillä vain noin isoja ole ainakaan vielä näkynyt.

Piirakkamustikoita olisi tarkoitus käydä poimimassa kyllä jossain välissä pakkaseen talven varalle, mutta näyttää tulevat viikonloput vähän lievästi sanottuna synttäribuukatuilta... Noh, ehkä tässä vielä kerkiää :) Mustikat ovat kyllä herkkua. Tyttö tykkää mustikoista eniten suoraan metsässä suuhun poimittuina ja minä taas tuhoan mustikan mieluiten piirakassa.

4/12 | 

Kaikki marjat on tuoreina parhaita, mutta pakkasesta tykkään napsia varsinkin puolukoita, sitten mustikoita ja mansikat, puna- ja mustaviinimarjat tulee perässä. Toinen marjasyöppö meillä on Pinkki. Miesväki on sitten nirsompaa... Keltainenkin muuten tykkäsi kamalasti marjoista vielä viime kesänä, mutta nyt on aika nihkeetä ollut maistelu :O

5/12 | 

Meillä syödään kasoittain marjoja, minä kun en voi oikein hedelmiä syödä. Toivottavasti appivanhemmat käyvät taas marjassa :D pojatkin tykkäävät marjoista paljon.

9/12 | 

Tykkään marjoista tosi paljon. Olen laiska poimimaan, joskus jaksan ja pääsen metsään saakka. Meidän mustikat tulevatkin useinmiten torilta, kyllä joka vuosi jonkun verran pakasta mustikkaan. Mansikkaa ja vadelmaa reilummin.

10/12 | 

Aika huono poimija olen minäkin, mutta yritän edes vähän joka syksy ;D Mansikka on mulle ehkä liian makea, ja pakkasesta vetinen - tykkään enemmän erityisesti puolukasta ja hyvä kakkonen on mustikka!

12/12 | 

Oho, mun miestä ei metsään saa... :D Mä kävin eilen vähän mustikassa, ja Porvarilta on satsi tilattu :)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Sarkasmiin taipuvainen 4 lapsen äiti Miima pyörittää yhden aikuisen voimin lapsiarkea, lohtushoppailee pihisti, sinkkuilee, sisustaa Ikealla, kokeilee keittiössä ja sen sellaista. Niin joo, ja kirjoittaa niistä ja ihan mistä sattuu tänne blogiin.

Seuraa somessa
Facebook

Ota yhteyttä bloggariin
variepasuora@gmail.com

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteyttä Sanoma Lifestylen mediamyyntiin!

Teemat

Hae blogista

Blogiarkisto

2016
2015
2014
2013
2012

Kategoriat

Sisältö jatkuu mainoksen alla