Muistattekos kun keväällä esittelin, mihin kuntoon Pinkki oli saanut Reiman softshell-takkinsa? En edelleenkään tiedä, mitä ihmeen sotkua koko takki oli täynnä, mutta pesussa se ei lähtenyt, eikä Dr Beckmannilla, eikä myöskään siten, että laitoin Vanishia tahroille ja koneeseen.

Ei, se vaati sen, että rapsuttelin Vanish-geeliä kynsilläni tuonne kankaan sisuksiin, ja jes, tahrat melkein hävisivät. Vähän näkyy vielä kun tarkkaan syynää, mutta tämä riittää mulle, eivät hypi silmille! Maanantaina alkaa taas koulut, saapa nähdä mitä tahroja syksy tuo tullessaan!

Terkuin
Miima

Kommentit (16)

2/16 | 

Tyttäreni on kyllä sellainen sotkupossuli, että jos tahroista itkisin, niin se olisi päivittäistä :D Pahempi sotkija kuin pikkuveljensä... Mutta onneksi suurin piirtein lähtivät - takilla on kuitenkin vielä pitkään käyttöä!

4/16 | 

"Kiva" että on muitakin sotkuisia neiti-ihmisiä ;) Mä olen oottanut, että milloin se "kasvaisi" tuosta sotkuilusta, mutta ei... kolmannelle menossa...

5/16 | 

Mua ei niinkään haittaa tahrat (jos ei hypi silmille), mutta NE REIJÄT... :( Keskimmäiseltä ei säästy kuopukselle juuri mitään. Tosin harvoin jaksan katsoa samaa vaatetta enää kolmannella ja onhan ikäerokin aika suuri... Onneksi sait tahrat hävitettyä, taisi olla voikukkaa tmv. Swipe pesutehostaja on paras aine IKINÄ hävittämään voikukkatahrat :D

6/16 | 

Joo, kyllä Pinkilläkin ulkovaatteet kuluu ihan toisella tavalla kuin pienemmillä - ei juuri myytävää ole jäänyt moneen vuoteen...

7/16 | 

Kiitos hyvästä vinkistä! Täytyykin hommata seuraavaksi tuota Vanish geeliä. Pikkuveikka järjestää sellaisia tahroja, joihin ei Beckmannit ja Vanish-jauhe koneeseen pure ollenkaan...

9/16 | 

Kiitos! Meiän lempparihousuihin oli hoidossa tullu jotain mönjää ja oon koittanu sappisaippuat,vanishkylvyt,fairyt ja vaikka mitkä. Täytyy varmaan koittaa tuota geelin hinkkaamista.

11/16 | 

Tuollakaan geelillä ei pelkkä hierominen riittänyt, vaan piti ihan kunnolla rapsutella että lähti! Onko toi softshell-matsku sitten jotenkin sellainen, että imaisee sotkut sinne syvemmälle..

12/16 | 

Onpa harmi - toivottavasti saat tahran pois! Noita tahroja piti ihan kynsillä rapsutella, kai ne oli menneet jonnekin tekstiilikuitujen sisuksiin tai jotain, mikään kevyt hankaus ei niitä poistanut!

13/16 | 

Hyvä, että tahrat lähti noinkin hyvin. Meidän eskari oli viime viikolla löytänyt pihan ainoo savikurapaskaläjän jossa oli kavereineen hoitajien huomaamatta saanut itseensä erittäin rapaiseksi. Mutatahrat joita oli siis kaikkialla vaatteissa, teeppari ja shortsit täynnä, ei auttanut ainakaan vanish crystal white,hieroin tahroille ja pesin 60 asteessa ja vielä koneessakin oli ainetta. Tahrat oli ja pysyi. Seuraavaks liottelin paitaa vanish vedessä neljä tuntia ja pesin uudestaan. Eipä auttanut...olkoon ei jaksa enään yhden t-paidan tähden mitään poppakonsteja tehdä. Shortseissa oli jo valmiiks ruohotahroja niin taidan heittää suoraan siivouskaappiin rätiksi.

14/16 | 

Oh dear. Syksyksi on meillä 1,5 veelle softshellhaalari. Saapa nähdä missä kuosissa se on. Onneksi Vanishiä riittää!:)

15/16 | 

Sun pitää sitten raportoida haalarista ;D Se on ehkä sellainen matsku, että saattaa imaista liat sinne kudoksiinsa? No, sitten vaan Vanishilla rapsutteleen!

16/16 | 

Mä en jotenkin saa sillä jauhemaisella Vanishilla mitään tahroja irti hankaamalla - jossain trikoossa voi käydä niin, että kun niillä rakeilla hankaat, niin värit lähtee, mutta tahra jää... Mut toi geeli sopii paremmin hankaamiseen :) Sisävaatteiden kanssa ei välttämättä viitsi nähdä hirmuista tahranpoistovaivaa (ellei ole Kallisarvoinen vaate :D ), mut ulkovaatteet on jo sen verran arvokkaampia usein, että muutaman yrityksen jaksaa :)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Sarkasmiin taipuvainen 4 lapsen äiti Miima pyörittää yhden aikuisen voimin lapsiarkea, lohtushoppailee pihisti, sinkkuilee, sisustaa Ikealla, kokeilee keittiössä ja sen sellaista. Niin joo, ja kirjoittaa niistä ja ihan mistä sattuu tänne blogiin.

Seuraa somessa
Facebook

Ota yhteyttä bloggariin
variepasuora@gmail.com

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteyttä Sanoma Lifestylen mediamyyntiin!

Teemat

Hae blogista

Blogiarkisto

2016
2015
2014
2013
2012

Kategoriat

Sisältö jatkuu mainoksen alla