Kaikenlaisia kuvastoja tipahtelee taas syksyn merkiksi postilaatikkoon. H&M:lle olen tehnyt kesän mittaan lukuisia aletilauksia, ja ihan vasta tilasin halpoja paita-housut-settejä. Nyt sitten kun toi kuvasto tuli, niin sain pakkomielteen tuosta mustavalkoisesta automatosta! Kyttäsin monta päivää että milloin se tulee nettiin, ja nyt se viimein siellä on! Ja tällä hetkellä on muuten 10% alennus kaikesta, ja se menee myös alennetuista (tai ainakin noista tarjous-seteistä, tilasin niitä sit vielä lisää).

Sitten pitäisi uusia vielä poikien huoneen verhot!

Terkuin
Miima

Eikä ole mikään kytkymainostus btw

Kommentit (6)

1/6 | 

Kiitti vinkistä, näyttää tosi kivalta! Ne perinteiset automatot on vaan niin öh.. no, vähemmän äidin silmää miellyttäviä ;D

4/6 | 

Mitä, joko ne meni??? :-o Vastahan se perjantaina tuli myyntiin! Mutta ehkä niitä tulee lisää? Kyllä meilläkin vielä autoilla leikitään, vaikka jo aika isoja pieniä ovat :-)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Sarkasmiin taipuvainen 4 lapsen äiti Miima pyörittää yhden aikuisen voimin lapsiarkea, lohtushoppailee pihisti, sinkkuilee, sisustaa Ikealla, kokeilee keittiössä ja sen sellaista. Niin joo, ja kirjoittaa niistä ja ihan mistä sattuu tänne blogiin.

Seuraa somessa
Facebook

Ota yhteyttä bloggariin
variepasuora@gmail.com

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteyttä Sanoma Lifestylen mediamyyntiin!

Teemat

Hae blogista

Blogiarkisto

2016
2015
2014
2013
2012

Kategoriat

Sisältö jatkuu mainoksen alla