En ole ollut ollenkaan niin tomera tonttu, että olisin joulukalenteria saanut aikaiseksi blogiin. Mutta jotain kivaa kuitenkin näin joulukuun startiksi! Olen nimittäin saanut Fredriksonilta upeita villahattuja teille arvotavaksi!

Fredriksonin hatut valmistetaan laadukkaasta Saksassa valmistetusta villalangasta, ja itse tuotteet tehdään Virossa. Hatut suunnittelee Veera Grönberg ja tuotepäällikkönä toimii Katja Helén. Kaikki materiaalit on tarkoin valittu, ja materiaalintoimittajatkin ovat allekirjoittaneet niin reach kuin eettisetkin sopimukset.

Omaan käyttöön saatiin Vihreälle lipallinen Kakkonen hattu ja Keltaiselle samaa kuosia oleva Kolmonen pipo.

Koululaiset saivat myös omat pipot - Pinkille kolmonen pipo ja Ihan-Samalle lipallinen Matilda raitapipo.

Mutta sitten itse arvontaan! Arvonnassa huikeat 5 villahattua!

Kokoasioista sen verran, että nuo 50 kokoiset hatut mahtuu venytellen Keltaisen reilu 52-senttiseen päähän, joten joustavat kyllä. Sitten taas tuo 57 kokoinen ei ole mitenkään liian suuri 54-55-senttiseen päähän. Kaikki nämä pipot ovat täysin unisex!

Arvontaan osallistut kertomalla minkä hatuista haluaisit voittaa. Lisäarvan saavat viralliset lukijani (saa liittyä myös arvonnan aikana) - ilmoitathan monellako arvalla oasallistut! Koska arvottavia on näin paljon, niin toivoisin, että laitatte mukaan toimivan sähköpostin, jotta saan voittajiin nopeasti yhteyden. Jos ei itsellä ole sopivankokoista päätä pipotettavaksi, niin tässäpä oiva joululahja kummilapselle tai jollekulle muulle läheiselle! :)

Arvonta alkaa nyt ja päättyy ensi sunnuntaina 8.12 klo 23.59! Arpaonnea kaikille tasapuolisesti! Ja suuri kiitos Fredriksonille!!

Terkuin
Miima

Kannattaa myöskin seurata Fredriksonin facebook-sivuja - siellä on mukavia arvontoja!

Kommentit (115)

2/115 | 

Kahdella arvalla tavoitellaan sinistä barbia, sopii varmasti pikkuihmisen päähän vielä ensi talvenakin kun ei sen pää tunnu kasvavan yhtään :D. (ja jos me satuttaisiin voittamaan sellainen niin sitten joutuisin hankkimaan ne siniset toppahousutkin mistä oli puhetta :D).

Nuo yhdet on muuten ihan Legoland-raitaa, samanlaisella raidoituksella mulla oli lapsena inkkarinauha sulan kanssa Tanskan Legolandista. Tuli jotenkin hassusti nostalginen olo.

Ja jos nyt satutaan voittamaan niin luulen että saat meidät kiinni ilman sähköpostiakin mutta tulevia.eilisia@gmail.com se on että ei tarvii sen takia hylätä osallistumista.

Anonyymi
19/115 | 

Iik miten vaikea valinta, mutta nikita raitaa tavoitellaan :-)
auroranjavaavinaiti (at) luukku.com

Anonyymi
51/115 | 

Yhdellä arvalla mukana! Nikita-pipo olisi kiva lisä pukinkonttiin. :)
heidifyhrqvist (a) wippies.com

57/115 | 

Aivan ihania hattuja, nam! Onko pakko valita yksi, mä voisin kyllä tän katraan kanssa osallistua joka lätsän arvontaan! :D Jos mä hajautan mun kaksi arpaa noihin värikkäämpiin lätsiin. ;)

Anonyymi
84/115 | 

Sinistä barbipipoa tavoittelen yhdellä arvalla :)
-Aada-
aho_immonen(at)hotmail.com

AnnieV
102/115 | 

Mukana kisassa yhdellä, barbi-hattua tavoittelemassa. :) annina.vih(a)gmail.com

Miimu
109/115 | 

Osallistun yhdellä arvalla, suosikki on Barbi. miimaeia ( ä - t ) gmail piste com.

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Sarkasmiin taipuvainen 4 lapsen äiti Miima pyörittää yhden aikuisen voimin lapsiarkea, lohtushoppailee pihisti, sinkkuilee, sisustaa Ikealla, kokeilee keittiössä ja sen sellaista. Niin joo, ja kirjoittaa niistä ja ihan mistä sattuu tänne blogiin.

Seuraa somessa
Facebook

Ota yhteyttä bloggariin
variepasuora@gmail.com

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteyttä Sanoma Lifestylen mediamyyntiin!

Teemat

Hae blogista

Blogiarkisto

2016
2015
2014
2013
2012

Kategoriat

Sisältö jatkuu mainoksen alla