Herra Vihreän Molon vk-housut alkaa olla sen verran lyhyet, että nilkat jää vähän suojattomiksi. Enpä uusia housuja keväällä hankkiessani tajunnut, että reilu 120-senttiselle olisi pitänyt olla 134 kokoiset, kun se kuulostaa ihan älyttömän isolta! Ei oikein viitsisi syksylle enää uusia housujakaan ostaa... Jos kengät olisivat nilkkurimallia, niin se vähän auttaisi asiaa, mutta tuli ostettua lenkkarimalliset. Höh. Pitääkö toivoa pikaista talven tuloa, että päästäis toppavaatteisiin?? Tosin toppahousutkin on Molon ja kokoa 128 ja 134 - pitääkö mun nyt pelätä niidenkin puolesta???

Onko teillä ollut lahkeenriittämis-ongelmia kauden vaihtumista odotellessa?

Vähän jotain muutakin vaihtumista tässä odotellaan! Nimittäin Väri-epä-suora muuttaa blogi-kotia piakkoin! Voi olla, että tässä tulee pieni hiljaisuus teknisiä asioita sumpliessa, mutta pian homma jatkuu taas ja uudessa ympäristössä! Pysykää mukana!

Terkuin
Miima

 

Kommentit (8)

1/8 | 

Mä taidan olla takapajuinen kun viihdyn itsenäisesti bloggerin alustalla :D jännityksellä odotan minne siirryt :)

Joo sama homma lahkeissa. Pitäis olla 122 isommalla *_*

5/8 | 

Meidän tällä viikolla 8 v. täyttävällä oli viime talvena 134-senttisiä Reimatec-toppahousuja - tasan vuosi sitten poika oli 122 cm pitkä (hoikahko/normaalivartaloinen). Koko oli silloin hyvä, nyt ei ole tullut vielä sovitettua, että menisivätkö edelleen noin 129 - 130-senttiselle. Molo kidsin Haven-housut meillä oli jo nyt keväällä 134-senttisiä, mutta viime syksynä meni víelä hyvin 128-senttiset.

6/8 | 

Minä en meinannut ruveta talvikamoja sovittelemaan tässä vaiheessa, kun topat on sen verran tiiviisti pakattu, että en jaksa räjäyttää sitä systeemiä ennen kuin niitä oikeasti tarvitaan! Ei auta kuin toivoa että sopivia on! :D

7/8 | 

Pitäisikö tässä nyt toivoa sitten lunta teidän suunnalle vai mitä ;)

Poika on selvästi venähtänyt jalkoja kesän aikana. Kumpparit ratkaisevat lyhenevien lahkeiden ongelman sadepäivinä, mutta eipä niitäkään ole viimeaikoina ollut. Onneksi talvikenkien varret antavat anteeksi mahdollista lahkeen niukkuutta.

Mun oli pakko räjäyttää meidän jemma viikonloppuna, kun ei enää hermo kestänyt jännitystä! :D

Mielenkiinnolla jään minäkin odottelemaan, mitä tuleman pitää ja ehdottomasti pysyn menossa mukana :)

8/8 | 

Ehkä me ei vielä sitä lunta kuitenkaan haluta - viime vuonnahan täällä satoi ensilumi 23.9, mutta ei se mitään oikeaa talvea merkannut, vaan lumet satoi vielä jotain 5 kertaa maahan ennen kuin jäivät :/ Että ei sellaista veivaamista kiitos, mä haluaisin sellaisen äkkitalven joka tulisi jäädäkseen sitten kun sen aika on! :D

Kumpparit tosiaan auttaisi noihin niukkoihin lahkeisiin, mutta ei niitä ihan kuivana päivänä viiti laittaa :D Tänään kyllä oli märkää, vaikkei tainnut tulla kuin yksi sadekuuro päivällä.

Joo minäkin odottelen mielenkiinnolla, mitä tästä tulee ;D

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Sarkasmiin taipuvainen 4 lapsen äiti Miima pyörittää yhden aikuisen voimin lapsiarkea, lohtushoppailee pihisti, sinkkuilee, sisustaa Ikealla, kokeilee keittiössä ja sen sellaista. Niin joo, ja kirjoittaa niistä ja ihan mistä sattuu tänne blogiin.

Seuraa somessa
Facebook

Ota yhteyttä bloggariin
variepasuora@gmail.com

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteyttä Sanoma Lifestylen mediamyyntiin!

Teemat

Hae blogista

Blogiarkisto

2016
2015
2014
2013
2012

Kategoriat

Sisältö jatkuu mainoksen alla